Inlägg

Inlägg som educk har skrivit i forumet
Av educk

@NutCracker: blir ju som tjänster som netflix och spotify. säkert en del som lyssnar på mer musik och ser mer serier men tippar att de som är beroende var det redan innan bara att man lyssnar å ser på fler olika serier nu än förr.

Av educk

intressanta men ja de var inte billiga. men som du säger är det relativt till vad andra dyra lurar kostar.
att dina referenslurar växer ännu mer med en hörlursförstärkare kan vara att de är tyngre att driva än dessa. låter som de kanske är som mina Grado när det gäller hur lättdrivna de är. de låter också väldigt bra genom telefonen. men blir lite bättre med hörlursförstärkare.

ser att Z reviews testat de också. han verkade gilla dem också

https://www.youtube.com/watch?v=JDlDT7or_6g

Av educk

Kvikk lunsj är den bästa!

Skickades från m.sweclockers.com

Av educk

https://www.jdslabs.com/

har bra hörlursförstärkare och dacar.

sedan har Project en massa kul också

http://www.project-audio.com/

Av educk

det är gratis att prova på. prova det å gärna med andra eller vänner. det blir roligt som man har det till. jag är osäker också om jag ska vara ärlig men på något vi gillar jag spelet. det blir att man fular sig i mellan åt. å en sådan grej att bara segla kan vara najs ibland. få på riktigt bra fart med skeppet tex. alla seglen ställda perfekt med vinden.

skit i vad ni läser å testa i stället. hade jag bara läst kommentarer hade jag inte börjat med PUBG heller å det spelet har man över 400 timmar i nu å har lika kul där.

ett tips är att leta spelare i geeks discord kanal. där har jag hängt mycket å träffat massa skönt folk

Av educk

älskar också denna serien! hadde sett lite avsnitt förr men efter att sett memes med Ron Swanson och att jag skaffade amazon prime så såg jag genom allt.

Av educk

det blev riktigt bra! tycker det passade bra med slangar just för detta tema. kul med en tjej som är med och bygger också!

Av educk

Tennmak Pro! dessa är så grymt bra och spelar långt över sin prisklass. de kanske låter lite tanigt i början men de blir bara bättre å bättre. älskar mina! går att byta kabel på dem med om något händer. tex tappade jag min telefon i backen å då de sitter med kabel över öronen så var det kabeln som tog stryk. glapp vid mikrofonen. så den kabel jag har nu köpte jag utan mikrofon.

dessa rekomenderar jag till alla då de är löjligt billiga med tanke på vad man får

https://www.aliexpress.com/item/Tennmak-Tenmk-Pro-Dual-Dynami...

Av educk

undrar också om detta fortfarande är aktuellt

Av educk

för 1080p 60 fps klarar du dig med ett 1060 eller 580. 1070 är väl mer om man skall upp till 144 fps. jag spelar också på min tv och jag gick för ett 480 med 8 gb ram när jag uppgraderade på våren.

Av educk

vad anväder du för bildanslutning? testat något annat? har för mig hade lite problem sist med å börja med HDMI anslutning. grafikkortet ville bare ge bild genom dvi först.

står att du har ssd kopplat direkt till moderkortet. kan detta ta för mycket ström för en 4 pin? testat utan den?

Av educk

Jag ser faktiskt fram emot testerna. Inta alla som gjort uppdaterade tester av 480 tex. de har blivit bara bättre å bättre. därför köpte jag ett från saphire istället ett 1060. jag tippar att AMD har implementerat lite grejer som partner tillverkare gjort tex extra strömkontakt. det pluss förfiningar i tillverkningen gör väl inte det så dumt å lansera det på nytt? alla gör ju så här. är fan bara en massa gnäll hela tiden. Vega skall ju fajtas i skiktet över så att de gör en uppdatering här är ju inte konstigt.

Av educk

ja 400W kanske är på gränsen. den outervision power supply calculator rekomendrerar 403 W.

ja det bästa hadde ju varit ssd men vill hålla priset nede så han får en vanlig så länge så han får plats med filmer från gopro tex. han kan gott vänta på lite laddtider. verkar inte vara något problem att vänta på playstation att ladda

Av educk
Skrivet av kissekotten4:

Blir ju inte optimalt för CS:GO men blir inte så stor skillnad fören du kommer upp till en i5 så är nog rätt val.
Är ju relativ enkelt att skaffa en begad i5 relativ snart.

är CS:GO så krävande?

orkar inte köpa begagnat. blir för mö bök. jag bor i Norge å vill gärna bara beställa allt nytt så jag kan plocka ihop det på en dag när jag är där på besök

Av educk

bygga dator till systersonen, spela CSGO, minecraft, senare paragon ;-)

Tja!

sitter å sätter ihop en dator till systersonen. han har fått höra att jag byggt mina egna datorer så han ville ha en stationär nu för spel istället för bärbar :-). tänkte ge han mitt nuvarande grafikkort gtx 670 oc. antar att det jag skrapat ihop av delar här funkar men tänkte mest på tips. var ju 4 år sedan jag plockade ihop delar. tänker en pentium räcker till han. det går ju alltid uppgradera senare. tanken är att köpa det till jul. skal bli kul å spela med han på nätet!

https://www.inet.se/kundvagn/bild/10007859/

Av educk

har aldrig spelat detta men kom över denna videon å det verkar ju hur kul som helst om det är någorlunda som i filmen. vet att det är editerat men ändå. möjligt att det inte är samma server ens i så fall sorry. filmen var i alla fall väldigt underhållande!

FRANKIEonPC - ISLAND OF THE DEAD! - Arma 3: DayZ Tanoa - Ep.1
https://www.youtube.com/watch?v=f8bMDZrfOwo

Av educk

som sagt Plex funkar ypperligt. har användt det ett år eller nått å funkar väldigt bra. men det är kul att även VLC hänger sig på!