Inlägg

Inlägg som Stormraider har skrivit i forumet
Av Stormraider

Inte den heller, kommer en till bild 22.00

Av Stormraider

Nope

Av Stormraider

Ok nu har det gått alldeles för lång tid för ny bild. Lite mer action. Kanske halvsvår bild men gissa på så kommer det fler bilder i kväll.

http://i230.photobucket.com/albums/ee315/Ztormraider/wada.jpg

http://i230.photobucket.com/albums/ee315/Ztormraider/waf43.jpg

60p - Undead
59p - Frantic
43p - gustenrocks
38p - scienta
17p - magnusvmt
13p - Xerbee
10p - Anthons, -=Fullmoon=-
9p - sysse s,
8p - Volvo_Jonas
7p - ZaphoX
5p - Sirk, Hal0m, Zimonk,Tistatos, turbi
4p - Svart_smurf,
3p - Skuttokova, Kurrekula
2p - Agemman, jOnÄTÄn, tcntad, Funnyvlad, getskägg, Rba, Deespin
1p - Granli, Propan, fredlovebot, devlaska, molvis, iXam, PIPe, Sandstorm, Genesis, A Sandberg, Simonh94, Photohead

Av Stormraider

Predators släpps sista december på dvd i Sverige så enligt reglerna är den för ny. Nu lyckades ju simonh94 gissar rätt ändå men tänk på reglerna när ni postar bilder, det är inte så många att hålla koll på.

Av Stormraider
Skrivet av KurreKula:

Men precis ovan det jag skrev så var det ju en diskussion om att tråden höll på att dö ut. Då hade det mycket att göra med just den regeln som gjorde att en person stannar hela tråden...

Diskussionen du pratar om handlade just om att personer som postat ny bild inte ger tillräckligt med ledtrådar eller postar nya bilder. Det är ett problem som återkommer då och då och därför finns 12 timmars regeln. Det är mer sällan som någon gissar rätt på en film och inte postar ny bild och har därför inte vart något större problem som krävt någon regel.

Av Stormraider
Skrivet av KurreKula:

De 12 h i början är ju tiden man kan posta en ny om ingen har gissat rätt och inga nya ledtrådar kommit. Här var ju svaret korrekt men inget nytt kom och då står det bara i reglerna att om man gissat rätt men inte postar en ny bild så kan någon annan posta.

Nä visst, men det är ju inte så att om någon gissar rätt och sedan inte postar ny bild direkt så är det fritt fram för vem som helst att posta. Man ger ju folk en chans att posta en ny bild och det tidsmått vi haft för all väntan av bilder var 24 timmar och sänktes till 12. Jag tycker det vart underförstått av alla som deltagit eftersom ingen kommenterat det förrän nu, i fjärde quizet.

Av Stormraider

Bra chansat, för det är rätt.

Av Stormraider

Ok, jag fixar en. Ge mig ett par min
Jag gav gustenrocks en poäng till också eftersom ni inte väntade 12 timmar innan nu postade ny bild, som står i reglerna. Men gör ingen vana av det, bättre om den som gissat rätt får tid att posta ny.

http://i230.photobucket.com/albums/ee315/Ztormraider/asge.jpg

Poänglista:

52p - Frantic
50p - Undead
36p - gustenrocks
34p - scienta
16p - magnusvmt
13p - Xerbee
10p - Anthons
9p - sysse s, -=Fullmoon=-
8p - Volvo_Jonas
7p - ZaphoX
5p - Sirk, Hal0m, Zimonk,Tistatos
4p - Svart_smurf, turbi
3p - Skuttokova
2p - Agemman, jOnÄTÄn, tcntad, Funnyvlad, getskägg
1p - Granli, Propan, fredlovebot, devlaska, molvis, iXam, Rba, PIPe, Sandstorm, Kurrekula, Genesis, A Sandberg

Av Stormraider

Det är BURN-E, men det är en pixar short film och skulle nog inte säga den räknas även om det inte står i reglerna att kortfilmer inte får postas. Posta gärna en annan film om du har en på lager, annars fixar jag en annan bild.

Av Stormraider
Skrivet av UnDead:

Harry Brown?

Rätt

Av Stormraider
Skrivet av -=FULLMOON=-:

måste säga att intresset verkar ha dött ut lite.. väldigt många filmer som varit okända för mig så. även om jag tror mig kan ha sett de vilket jag troligen inte har

Tycker ändå det är rätt bra aktivitet i tråden, blir ju mest svackor om det är svåra filmer och inga fler ledtrådar eller nya bilder. Xerbee's bild var från "A Good Man in Africa" vilket uppenbarligen ingen kunde.
Tror dock min är lite lättare.

Av Stormraider

Ok eftersom jag skapade denna fjärde tråden känner jag visst ansvar för att den inte dör. Så enligt reglerna postar jag ny bild. Jag håller koll på tråden även om jag inte aktivt postar längre, så gissa på om ni inte kan så kommer fler bilder.

http://i230.photobucket.com/albums/ee315/Ztormraider/gea.jpg

http://i230.photobucket.com/albums/ee315/Ztormraider/eag.jpg

52p - Frantic
49p - Undead
35p - gustenrocks
34p - scienta
16p - magnusvmt
13p - Xerbee
10p - Anthons
9p - sysse s, -=Fullmoon=-
8p - Volvo_Jonas
7p - ZaphoX
5p - Sirk, Hal0m, Zimonk,Tistatos
4p - Svart_smurf, turbi
3p - Skuttokova
2p - Agemman, jOnÄTÄn, tcntad, Funnyvlad, getskägg
1p - Granli, Propan, fredlovebot, devlaska, molvis, iXam, Rba, PIPe, Sandstorm, Kurrekula, Genesis

Av Stormraider

Det beror på hur tur du har med postleveransen från England. Min senaste beställning från zavvi var 7 september och jag fick mitt spel för två dagar sen.
Men gången innan det tog det tre veckor för paketet att komma fram.

Av Stormraider

Jag har en samsung s5350 shark så jag kan svara på vad som fungerar på min telefon i alla fall.

Kan man ha en mp3 låt som ring singnal?
Ja

Kan man ha en mp3 låt/ljud klipp som en meddelande singnal?
Ja

Kan man ha en rolig bild/låt när en speciell person ringer?
Man kan ha caller id bild i alla fall och jag är rätt säker på att det går att välja personlig ringsignal i för olika kontakter också men jag har inte gjort det själv.

När man ska radera sms/mms meddelanden, kan man då välja vilka man vill radera? eller finns det bara *radera alla*?
Man kan välja att radera en i taget, eller gå in i ett läge där man markerar flera, eller radera alla.

Finns funktionen, ringa med dolt nummer?
Ingen aning, aldrig haft behov av det.

Jag kan dock tillägga en sak eftersom du också vart sony ericsson användare.
Aktiverar du leveransrapport på smsen så sparas dessa tillsammans i inkorgen med dina vanliga sms. Vilket är ganska störande tycker jag som är van att man får dessa till mobilen, trycker ok och så sparas dom inte.

Detta gäller då den samsung mobil jag har, som också är från 2010, men jag kan ju inte lova att det är exakt samma som den du tänkt köpa.

Av Stormraider
Skrivet av Moses666:

Är intresserad av detta men kan man lita på dem ?

Vad är det du undrar om som du inte tror man kan lita på?

Jag har ingen erfarenhet av mobilsurf kombon men vanliga max 25 fungerar bra tycker jag. Har man många vänner med telia abonemang så är det detta eller telia vänner som man borde köra på.

Jag körde på detta abonnemanget tillsammans med att välja ett fast favoritnummer vilket gjorde att jag ringde gratis till mer eller mindre alla jag regelbundet brukade ringa till.

Har en rolig räkning där jag lyckats få in 65 timmar till mobil och 45 timmar till fasta nummer och det enda jag betalade för var uppringningskostnaderna förutom den fasta månadsavgiften.

Av Stormraider

Ser nästan alltid med undertexter, men gör som Genesis och ser bara svensk film med svensk text och engelsk till allt annat. Största anledningen är att jag ser oftast film på ganska låg volym och då är det ibland svårt att höra av dom säger. Andra anledningen är att ljudmixningen i många filmer är ofta skitdålig och dialog överröstas av en massa musik eller ljudeffekter. Tredje anledningen är att det underlättar när dialogen är i extrema dialekter, men det händer inte så ofta.

Detta gäller då mest när man ser en film första gången. Andra gången vet man storyn och den mesta dialogen och då är det inte lika viktigt veta allt dom säger.

Av Stormraider
Skrivet av Cwittler:

Jag sa åt henne at inte göra det på en gång i princip men det är väl inte helt fel att varna andra och snacka lite om det så som hur man rapporterar dem och så, samt lite feedback kring detta. Hon skicka iaf in ett mail till Abuse grejen för American Bank med ärendet.

Självklart är det inte fel att varna andra och du hade ju rätt idé från början om att det var en scam. Jag förvånas bara att det fortfarande finns dom som går på sånt här. Negeriabrev och liknande scams av den här sorten är inte direkt något nytt.

Av Stormraider

Garanterat scam, att ni ens behöver fundera över det är förvånande.

Av Stormraider

Försökte kolla lite och jag tror inte dom släppt serien på dvd. Hittade denna text på någon sida som sålde bootleg versioner av serien.
"The show has not been release by the studio due to music clearance issues."

Av Stormraider
Skrivet av sirk:

Law Abiding Citizen

Det är rätt, så du kan posta ny bild.