Inlägg

Inlägg som JexxitS har skrivit i forumet
Av JexxitS

@Laxpudding: Tack för svar. Känner att jag inte vill ge mer pengar än låt oss säga max 6500 kr, och det är verkligen MAX och såg då denna bl a. Och om man tänker på det, är då den där LG-tvn prisvärd för min kategori? Kan ju gå ner till 47-49' om det är så att egenskaperna för bilden blir bättre, måste inte vara 55' liksom.

Kollar mest på fotboll, lite serier på netflix, men kanske allra mest spelar jag PS4 Pro på TVn.
Du hade gjort en grym guide hehe, dock för mkt för mig att ta in haha.

@Coca: Tack för tips! Väntar nog till lönen kommer. Hoppas några erbjudanden är kvar då eller om det kanske kommer nya erbjudanden.

Av JexxitS

Prisvärd TV eller finns det bättre för samma pris?

Tja, är detta en prisvärd TV eller finns det bättre för samma pris?

Viktigt med en fot som sitter i mitten då jag har en bänk som är sisådär 80 cm bred och många tv-apparater inte kan stå på den då. Nej ska inte köpa ny tv bänk, än iaf.

Hade senast en Philips och återgår inte till det märket. Hade en LG förut och en Sony Bravia, var supernöjda med båda dom.
Den ska ha HDMI, 4K och HDR, och får gärna ha Youtube och Netflix-app inbyggd.
Vad säger ni?

Av JexxitS

Vad bör man tänka på vid bl a makrofotografering på mobiltelefon?

Hej, köpte för några månader sen en Huawei P20 Pro, men funderar på byta till en Sony Xperia 1, då jag haft bra erfarenheter av Sony-telefoner tidigare och tycker den är snyggare. Och lite dels på det här med att Huawei har problem med google osv.

Men jag undrar lite hur stor skillnaden egentligen är på deras kameror när man t ex ska ta makrobilder. Tycker att Huaweis kamera är helt okej. Men vad är bra att kolla på vad gäller egenskaperna på telefonernas kameror. ni vet sånt hör "100 mm f/2,4L" osv. Sånt fattar jag nada av men antar det har något med hur deras bilder blir och kanske om den ena är bättre på makro eller inte, vore nice att veta liksom.

Tack på förhand

Av JexxitS

Bättre sent än aldrig brukar man säga, men fan vilken fet trailer imo.
https://www.youtube.com/watch?v=zVy9_DyIosQ&has_verified=1

Kan nog komma tillbaka en del Battlefield-spelare kommande månaderna.
Och visst stressade dom ut spelet från första början (t om 1 månad senare än dom först sa). Men uppenbarligen var dom inte klara med alltid, inte ens releasen av spelet som hade massa fel direkt, och dom har nu arbetat och börjar leverera.

Operation Underground, kommer ju gå dygnet runt med de nya serversystemet som dom släpper sen också haha. Alltså en remake på Operation metro. Och det är samma snubbe som gjorde den banan som gör Underground hörde jag.

Jag gillar allt nytt som kommer iaf, öven en glimt av The Pacific vilket är nice

Av JexxitS

Okej, vad betyder detta för alla som har en Huawei-telefon t ex för en som inte är så insatt alls. Är det lika bra att försöka hitta en ny telefon eller betyder detta ingenting egentligen? Köpte min P20 för bara några månader sen liksom...

Av JexxitS

Så nu har det gått några veckor sen man kunde börja byta användarnamn till PSN. Ni som gjort det. Kan ni berätta vad era erfarenheter hittills är?

Stött på några problem?
Kunnat spela alla spel från 2018 och framåt?
Behållit alla trophies?

Av JexxitS

@220volt: Börjar tröttna? man har ju tröttnat för längesen, ändå spelar man detta jävla spel, i brist på annat förstås.

Av JexxitS

Vad tror ni om detta då? Något att ha eller? För 2290 kr dvs?

Hon går alltså från två vanliga externa högtalare från logitech till detta isåfall.
https://cdon.se/hemelektronik/sony-ht-rt3-hemmabiosystem-svar...

Av JexxitS

@Mangee75: Ok, ska sägas att det är till min mor detta är och hon vill nog ha hemmabiosystem med högtalare runt omkring sig istället för en soundbar bara framför sig. Fast om jag kan komma på bra argument för Soundbar kanske hon ändrar sig?

Dock får det väl gärna kosta mer runt 2000, alltså egentligen max 2000 men om dteär över så kanske 100-200 kr max över.

Av JexxitS

@archie: Ah tack för snabbt svar

Några tips på nya system för runt 2000 kr kanske? Vore tacksamt.

Av JexxitS

Värt att köpa detta begagnat + tips på andra hemmabiosystem

Hej, såg detta system för 2000 kr, nypris 8000 kr,.
Modellen är Philips Cineos HTS9800W hemmabiosystem med 6.1-ljud.

Är det värt att köpa eller är det ett för gammal hemmabiosystem eller vad säger ni?

Eller vad har ni för tips på hemmabiosystem överlag, gärna nytt för runt 2000 kr som är värt att köpa idag?

Tack på förhand för råd.

Av JexxitS

Som sagt, någon mod eller admin kan slänga denna tråd i papperskorgen, slipper man se den.

Av JexxitS

Trodde man bara skulle kunna byta utan några konstigheter. Detta känns inte värt alls med allt dom säger kan hända. Jag vill ju inte riskera att tappa mina spel jag köpt. Dessutom finns inte Battlefield V i de spel som är testade och redo vad jag såg, fast det kanske iofs var spel släppta innan 1a april 2018 hmm.

Av JexxitS

Jaha, någon som bytt Online-ID på PS4 än då?

Hur funkar det för dig?
Förlorat massa trophies?
Hur fungerar spel som Battlefield V, CoD Black Ops 4?

Läser ju att man kan få kritiska problem och det inte hjälper att gå tillbaka till sitt gamla igen. Och att spel man köpt inte kommer va kvar. Varför riskera tänker jag? Även om man har ett pissnamn utan vidare eftertanke.

Av JexxitS

@favouredhawk:

Håller med om det mesta du pratar om, såklart.

Och har en känsla av att kommande Battlefield kommer ljusår bättre än vad BFV är. Om inte så kan man lämna sina uppdrag på sitt jobb, för då har man inte lärt sig ett skit av vad vi som faktiskt spelar spelet vill ha. Sen finns det alltid de som spelar lite ändå som jag, men inte på långa vägar av samma anledning som tidigare.

Sen önskar jag ju att man återgår till lite mer krig i nutid. Hade varit grymt nice med den utvecklade grafiken som finns idag. och man ska såklart inte stressa ut spelet, utan släppa det fullt speldugligt från start och sen släppa uppdateringar på banor och vapen rätt så frekvent. Och iom att man isåfall kör på nutid så finns det mkt mer man kan hitta på. Som det är nu med WW2 och innan med WW1 så har man ju en historia att tänka på så går ju inte att sväva bort för mkt då, men med nutid så går det ju att sväva bort lite mer och hitta på alla olika typer av banor och finns ju dessutom massvis med olika vapen. Jag vill gärna gå runt och mosa med vapnet Scar utan att behöva gå tillbaka till BF4 t ex. Ett av mina favoritvapen by the way

Man kunde absolut ha gjort en MP-bana på en av SP-kampanjen med de fransktalande. T ex ett fort, t ex i skogen. Och det borde kommit samtidigt som man släppte vapnet Ribeyrolles som ju användes där i SP. Nä finns mycket mycket att lära. och måste ju som sagt finnas så man kan göra egna servers med egna inställningar för att ge ytterligare alternativ.

Av JexxitS

@Knotvillage: Ja ingen större chock. Säkert sista gången det blir en SP, kan man ju hoppas iaf. Lägg krutet på MP och i viss mån BR som jag tror kan bli en fin extra grej. Men huvudgrejen ska alltid vara MP för Battlefield imo.

Av JexxitS

Äntligen ett BR-mode som jag känner mig väldigt bekväm med. Rörelseschemat gillar mest. Jag personligen tycker det är svårt att komma in i rörelseschemat på andra BR-spel. Ska säga att jag spelar på PS4 så kan bara prata utifrån det.

Något som dom borde förbättra asap är väl det som ALLA påpekat, nämligen loot-systemet. Sen är det väl inte superdåligt på just konsol även om det är störande när saker hamnar på varandra eller glider bort ifall man dödat någon i en sluttning. Annars gillar jag det mesta med Battlefields take på Battle Royale. Kommer säkert bli bättre, men hoppas dom inte glömmer bort multiplayer nu då det ör det alla som spelar Battlefield-serien köper spelet för.

Skippa Single-player, skit fullständigt i combined arms och satsa mkt mer på multiplayer och sen battle royale. Så kommer Battlefield bli mer populärare igen. Måste bli flitigare på updates med nya kartor, mer vapen osv. Ingen bryr sig så mkt om nya modes i långa loppet.

Av JexxitS

Datorn slocknat mitt i serietittande

Hej,

min jobbarpolare ringde mig och berättade att han satt och kollade på Game of Thrones och gjort i flera dygn i rad typ, men så helt plötsligt blev allt svart, datorn dog dvs. Och han kunde inte få igång men märkte att skärmen var igång och att han brukar ha i externa hårddiskar och dom blinkade som dom brukar göra fastän datorn var död.

Jag sa åt honom att dra ut strömkabeln till datorn i några minuter vilket han gjorde och sen funkade datorn igen. Vad ere som kan ha hänt här?

Ska nämnas att han hatar att städa och att det är ganska dammigt i hans lägenhet överlag och han har inte blåst ren sin datorn någon gång sen han köpte den för nästan exakt 4 år sedan. Jag tänker mig att det kanske kan ha påverkat eller vad tror ni?

Här är hans specs, vet dock inte vilket moderkort han har dock och kan inte kolla det nu heller.
OS: Windows 7 home premium
Processor: AMD FX(tm) 6300, six-core, 3,5 Ghz
Ram: 8 gb (vet inte vilken sort osv)
Grafikkort: AMD Radeon R9 200 Series, 4 gb
Hårddisk: En vanlig HDD på 1 tb.
DirectX: DirectX 11
Systemtillverkaren är Gigabyte (antar att det är moderkortet typ)
Har en Asus 24 tum skärm, 1080p, på 60 Hz och 5 ms (32 bit)

Jag anar ju att det kan ha något med att datorn är ganska gammal och samtidigt som att det nog är mkt damm i datorn eller tror ni det är något helt annat?

Han bör nog köpa ny dator va? Som han iofs haft i tankar dessutom framåt sommaren/hösten.

Mvh tack på förhand.

Av JexxitS

Äsch ni behöver inte se vad jag "erbjuder" ni har varit tydliga nog ändå hehe.

Nu kan någon mod eller admin stänga denna tråd👌

Skickades från m.sweclockers.com

Av JexxitS

iPad Air värde

Hmm absolut ingen aning om vad detta kan vara värt...
Men hur mycket tycker ni en svart iPad Air 16 gb 1gen med laddare är värd begagnat?

Fick en förfrågan om byte mot lite gaming prylar jag hade, som är oanvända än så länge. Men tänker att en sådan kanske inte kan vara värd så mkt, eller vad tror ni?

mvh J