Inlägg

Inlägg som Wingdings har skrivit i forumet
Av Wingdings

Har du testat ett annat USB-minne? Extern hårddisk går lika bra.

Av Wingdings
Skrivet av MX510.:

3) SSD tar emot informationen från CPU och minne och skriver ut mindre filer på disken som är direkt läsbara (användbara, tex texturer, modeller osv till spelet)

Nej, de lagras i minne i uppackat tillstånd. Det finns ju ingen som helst mening att skriva ut dem till disk igen. Skulle datorn inte ha tillräckligt med minne för att få plats med allt så dumpar man det som inte behövs för stunden och läser in på nytt igen när det behövs.

Av Wingdings
Skrivet av Anilusion:

Koden ovan är använd nu (tyvärr inte av mig).

Av mig! All heder åt Buio.

Av Wingdings

Har du verkligen ställt in i BIOS att datorn ska boota från DVD först av allt?

EDIT: Om du har tankat en ISO av W7 från t.ex. MSDNAA, testa att bränna ut till en ny skiva.

Av Wingdings

Kan du skriva vilka hörlurar du använder?

Av Wingdings

Vilket operativsystem använder han? Det avgör hur instruktionerna för uppgiften ser ut.

Av Wingdings

Det står att de skickar spelet 5 maj, alltså dagen innan release, men hur lång tid det tar hem till dig beror på vilken fraktmetod du väljer. Det finns tre olika steg - express (1-3 arbetsdagar), vanlig (3-7 arbetsdagar) och gratis (3-10 arbetsdagar) - som kostar olika mycket. Jag kände inte att det var värt att betala 300 spänn extra för expressfrakten så jag valde gratisvarianten.

Av Wingdings
Skrivet av mAster9:

La in ytterligare en beställning fast nu på engelska amazon, pris 475kr och garanterat tullfritt. bara at abeställa från play.com och amazon.com.

Tackar för tipset! Har också beställt därifrån nu. Gratis frakt var det också, finfint!

Av Wingdings

Det finns inget stöd för att koppla dem direkt till Xbox 360, men om du kopplar ljudet från den till PC:n genom line-in så kan du få ljudet att gå ut genom headsetet. Guiden är anpassad för XP, så mjukvarudelen ser lite annorlunda ut på Vista/7.

Av Wingdings

Om du har ett extra grafikkort inkopplat på moderkortet, ta ur det och testa med bara det integrerade.
Testa minnesmodulerna var för sig, och att sätta dem i olika minnesplatser, en för en.
Koppla ur alla saker som inte behövs för att datorn ska starta. (CPU, moderkort, minnen, strömförsörjning)
Rensa CMOS.

Av Wingdings

Intressant koncept, men jag gillar inte att man verkar behöva dra alla kablar in till den i övre kanten på chassit. Det hade varit fint om man kunde dra kablarna genom någon slags tunnel så att de kom ut på botten av chassit istället. Annars ser det ganska konstigt ut med kablarna utstickande längst upp på en av sidorna om man inte har den stående på golvet...

Av Wingdings

När jag får problem med ett spel jag har köpt på Steam så går jag alltid till deras forum, eftersom de har ett subforum för varje spel/franchise där användarna kan få hjälp med sina problem.

Här har du en länk till forumsdelen för Prince of Persia-serien. Om länken inte skulle funka så gå in på huvudsidan för forumet och leta upp subforumet där.

Av Wingdings

Ser bra ut. Men tänk på att om du ska handla som privatperson så är det Dustin Home som gäller. Sidan du länkar till är för företag och alla priser där står exkl. moms.

Av Wingdings
Skrivet av SVP:

hahah jasså? bara jag som fortfarande tycker att det är skönt med at ha nätverkskable? ^^ fick dock karva ut ett hål i min dörr så att jag fick internet men men (A)

Du är inte ensam.

Till min huvuddator och min server kommer jag att köra kabel ett bra tag till, dels för att jag har ett gigabitnätverk men också för att motverka fulingar som vill försöka bryta sig in i mitt trådlösa nätverk.

Av Wingdings
Skrivet av Son of Qwerty:

FRÅGA
Jag har satt igång en pre-load av Black Ops från Steam. Grejen är den att det står att det kommer ta fyra timmar...
Kan jag avbryta hämtningen och plocka i skivan och installera därifrån snabbt eller? Blire knas om jag avbryter nedladdningen efter att jag aktiverat med CD-key?

Någon tidigare i tråden sa ju att skivan ändå är typ tom... så jag kanske inte tjänar på det?

Stoppa i skivan och gå till Games i menyraden i Steam, välj "Activate a product on Steam...", så kommer den att installera filerna från skivan efter att du matar in cd-nyckeln. Jag är inte säker på att den accepterar den inmatningen eftersom du redan har aktiverat nyckeln, men det är värt att testa.

Av Wingdings
Skrivet av Hamzta:

g2play skickar sina nycklar kl 5 imorgon bitti.

Var står det? På huvudsidan står det fortfarande att de ska skickas ut under kvällen. (8 december)

Av Wingdings
Skrivet av Chrester:

Köpte nyss via g2play för 374:-
Mejlar dom alltså en cd-nyckel när spelet är släppt, som man sen kan klistra in i steam?

Ja. De ska skickas ut under kvällen. Finns under News på huvudsidan:

Citat:

08-11-2010
Only 1 day to premiere COD Black Ops. Get your Pre-Order now! We will start keys distribution in the evening of December 8th. Be sure to secure your copy now so you be among first to play!

Av Wingdings
Skrivet av Ahlen:

Nej det kan man inte! Det går bara med spel som är släppta av Valve. Andra spel går inte aktivera på steam.

Det kan man visst. Det finns gott om spel som går utmärkt att köpa i butik för att sedan aktivera på Steam - kolla den här listan.

Det går ju så klart inte med alla spel som finns, utan bara de i listan.

Av Wingdings
Skrivet av TijY:

Men han har ju redan HDMI på graffikkortet är ingen skillnad på den och det på ljudkortet ffs. digitalt är digitalt oavsett om det kmr från ljudkortet lr grafikkortet.

Klart att det fungerar lika bra. Jag har inte sagt annorlunda. Det jag svarade på var att du skrev att det inte gick att få ihop HDMI och ljudkortet, och det är helt enkelt fel.

Om han bara vill ta emot videosignal från grafikkortet via HDMI och ljudsignal från ljudkortet via HDMI, för att sedan kombinera detta, kan det bli lite krångligt. Om det är möjligt eller inte beror helt på hans receiver.

För smidighetens skull bör han köra både bild och ljud genom grafikkortet. Dessutom funkar det ju redan från början.

Av Wingdings
Skrivet av TijY:

Let me google that for you

High-Definition Multimedia Interface, förkortat HDMI, är en sladdkontakt (eller med andra ord "interface" eller "gränssnitt") för överföring av okomprimerade digitala ljud- och bild-signaler i en och samma kabel.

Vad är det som får dig att tro att det inte går för honom att få ihop en HDMI-sladd och hans ljudkort? Den har ju HDMI-utgångar. Det skulle ju givetvis inte skickas någon videosignal genom kabeln från ljudkortet, men ljudsignalen går över utan problem.

EDIT: och lite till xoLovexo
Har du ställt in ljudkortets HDMI-utgång som förvald ljudenhet i Windows?