Missa inte! Fyndchans i Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som Nikodemous har skrivit i forumet
Av Nikodemous
Skrivet av Tweekzify:

Patchar dom fortfarande spelet? Haha kommer ihåg när jag lirade de, var ett tag sen! Spelet var riktigt schysst redan då dock =D

Jodå. Det gör dom. Spelet lämnade beta stadiet i höstas och iochmed det gjorde dom om ett par banor med. Dom har släppt mer pansar och flygplan med.

Är du sugen på att lira nån gång i grupp så är det bara å hänga på oss i asgard

Av Nikodemous

Nu har dom implenterat first aid ingame också så nu kan man lira som combat medic

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nikodemous

Haha. Nu är sötedagarna räknade för Microsoft och deras DX12. Enligt fz som ligger under samma företag som sweclockers så ska star citizen valt att utveckla spelet på Vulcan ^_^

http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20170320/star-citizen-valje...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nikodemous

Reto-Moto (spelutvecklarna) släppte precis en patch som både förbättrar grafik och prestanda. Det är lite lustigt då min lilla platta surface med endast 4 GB kan näst intill lira detta flytande. Grafiken är nu mycket färggladare än förut. Devsen har också lagt in nya recon-plan för nån månad sen.

Ifall ni är trötta på att lira själva så är det bara att hänga med vår krigsmaskin. Vi kan bara lova en sak: Ni får inte tråkigt med oss ^_^

Av Nikodemous

Idag på alla hjärtans dag bjuder spelutvecklarna (Reto-Moto) på gratis veteran-status i 24 timmar. Bara å aktivera koden "WARLENTINE2017".

Vi i Asgard Gaming kommer köra ikväll mellan 19.00-21.00. Sedan i framtiden kommer vi köra på just tisdagar (Vi har kört på torsdagar innan).

Om ni är sugna så är det bara å komma in på vår teamspeak eller på vår hemsida www.asgardgaming.se

Av Nikodemous

Vi har planerat en stor operation nu på torsdag den 3 november kl 19.00 för er som är sugna. Bara å titta in på ts

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nikodemous

Du gör det ingame. Bara trycka till esc och ställa in allt ^_^

Av Nikodemous

Vi ska lira nu på torsdag kl 19.00 om det är fler som är intresserade

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nikodemous
Skrivet av hznn:

Låter nice! Lira med ett gäng som kalla sig z.B.V

Men ja e på!

om du är samma medlem på H&G med samma namn som här så har jag lagt en friend-request nu

Av Nikodemous
Skrivet av hznn:

Någon som vill lira?

Jag å mitt svenska spelcomunity lirar h&g om du är sugen. Pm:a om du är intresserad. Obs 18 års gräns!

För övrigt gick h&g ut i full release bara för 1-2 veckor sedan och är därför inget Alpha/beta spel längre, vilket gjort stor skillnad i en av de senaste patcherna då utvecklarna slängt in en massa skog och färgat till en del av banorna. Detta är givetvis jättebra för capparna medans det är sämre för snipers. Dessutom har utvecklarna gjort capp-zonerna större och man behöver inte längre gå in i huset där radion är utan det räcker att man är runt 50 meter från radion.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nikodemous

Haha. Fast jag kan förstå dagens ungdom ändå. Det skulle vara som om min mormor och morfar (som fortfarande är vid livet ) skulle säga att börja elda på för att sedan tvätta kläder och att dessa "tvättmaskiner" är nåt form av latmask-maskin som vi "ungdomar" använder ^_^

Klart som korvspad att man tilltar den senaste tekniken som finns på marknaden och att den blir en form av standard. Tyvärr är det väl så att de flesta ungdomar inte har koll på historiken dock och det är väl där det skär sig. Givetvis finns det undantag

Av Nikodemous

Lite nekro-tråd men skit samma. Den är fortfarande intressant.

Är själv 35 å det mesta av tiden går till både utbygget på huset samtidigt som man har barn. Fast det känns ändå som att jag glidit ifrån spelandet en del. Jag lägger mycket att skulden på wow som totalt drev mej bort från datorn redan 2010. Sen efter det var jag borta från datorn mer eller mindre till början av 2013 då jag fick sett kickstarter spelet star citizen. Då blev jag faktiskt sugen igen. Kanske är det just denna trend av återkommande spel och oviljan att ta ut svängarna lite som gör att man tröttnar? Det är väl precis därför som kickstarter funkar rätt bra nu för tiden

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nikodemous

Köpte en kopia till detta spelet för några månader sen pga denya modden. Eftersom det är samma killar som gjorde både modden till ut2004 som till valve (alien swarm) är det snarlika spel, men det finns 3 kampanjer till ut2004 medans bara en fullständig kampanj till valve. Dessutom är ut2004 mycket mörkare. Du behöver ingen ficklampa eller flair i valves version medans ut2004 kräver mer skills på både individ såsom medspelare.

Nån som vet om nåt liknande spel finns att införskaffa? Tycker särskilt mycket om styrningen med wasd och mus. Har själv bara hittat spelet "running with rifles" som är helt ok, men alien swarm är så mycket bättre på samtliga plan.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nikodemous

Jag är inte negativ till projektet men jag uppskattar samtidigt de olika informationer som kommer in om området. Jag själv har investerat 5-6000 kr på spelet (än så länge ) och jag är inte 100% säker på att spelet kommer komma i det format som Chris vill. Men jag hoppas ju givetvis.

Att tänka kritiskt är bra till viss del men man måste också ta till sej det som faktiskt levererats som fakta på samma gång.

Jag tycker det är tråkigt att läsa denna "elaka ton" som gång på gång visas här och( nu gör jag en gissning här) ser där de som investerat pengar försvarar medans de som inte investerat anfaller.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nikodemous
Skrivet av Fenix:

ja det stämmer.. de uppdaterade ToS för ett tag sen. Hurvida det gäller originalbackers vet jag dock inte.
Mina investerade pengar ser jag dock som spenderade

Fz skrev om en person som lyckats få tillbaka pengarna av just den anledningen. Har för mej att original TOS så skulle spelet vara färdigt SENAST 18 månader efter deadline. Så ifall nån vill ha tillbaka pengarna och köpt detta innan ändringen gjordes så finns det chans till det.

Som jag ser det finns det bara en förlorare ifall detta spelet inte blir vad vi hoppas på och det är vi spelare. Detta spelet kommer nämligen (om det blir vad som lovat) troligen sätta standarden på vad en online spelare kommer ha som minimum krav från andra utgivare i framtiden såsom EA och Activision. Misslyckas CIG kommer EA och Activision fortsätta släppa (enligt mej) skitspel i framtiden med.

Av Nikodemous
Skrivet av Casper:

Jag har provat Oculus DK2 (på DHS15) och färgerna på den demon var betydligt ljusare; upplevde ändå OSVR (nu i somras) som "pixligare". Har vi provat samma demo, när man gick genom en post-apokalyptisk stad som avslutades med en rytande robot?

Skickades från m.sweclockers.com

Jag lirade wipe out.

Av Nikodemous
Skrivet av Casper:

Samma här! På papperet ska de väl vara likvärdiga?

Skickades från m.sweclockers.com

Jag testade också det på DH, men som jag fattade det handlade det mer om spelet i fråga som hade rätt ljusa färger vilket gjorde det möjligt att se screendoor effekten mycket mer. Skulle inte förvåna mej ifall man får samma resultat med vive och oculus.

Av Nikodemous

Innan jag skriver nåt skall jag klarlägga att jag varken är vive eller OR fan. JAG har helt enkelt inte bestämt mej än för vilket headset jag skall köpa.

Men nu till topic. Att en tillverkare som oculus gör såhär är illa för en konsument... som har sina spel på steam. Det är väl där problemet ligger eller? Jag har alla mina spel på steam och orkar inte ha flera ställen där jag spel liggandes. Därför har jag inte Origin och därmed inga battlefield spel.

Är detta det vi vill ha där en aktör som valve kan pressa upp priserna på spelen lite grann för att dom vet om att vi som konsumenter är lata? Köpte ett gammalt spel för några månader sen som jag ville ha. Unreal tournament 2004. 30 spänn för nyckeln ville Sidan ha. 90 spänn ville steam ha. ÄR DETTA VERKLIGEN BRA FÖR OSS KONSUMENTER?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nikodemous

Heroes and generals blir första mmo:et ut med DX12!

http://forum.heroesandgenerals.com/viewtopic.php?f=63&t=77691

Skickades från m.sweclockers.com

Av Nikodemous
Skrivet av Mr. Bravo:

Tumult är väl lite att ta i Det är inte direkt första gången dom totalt ändrar på tidigare koncept när ambitionerna växer.

Vad gäller just mining så kändes det förväntat, iom hur pass invecklat det blir både vad gäller process och nödvändig utrustning. Vad jag förstått så är det framförallt komponent-systemet som har satt tydligare begränsningar på olika hardpoints och övrig utrustning, då det nu inte bara handlar om vad som passar rent dimensions-mässigt. Helt klart en logisk och mer intressant utveckling, i min värld iaf.

Folk som köper skepp verkar ju inte heller direkt vara intresserade av de alternativ som bara är halvbra på det dom vill pyssla med, utan dom ska ha det bästa. Så själva multi-purpose konceptet känns inte så populärt längre, utan skepp köps mer och mer för deras huvudsakliga styrkor.
Övriga spelare börjar med sin Aurora/Mustang och jobbar sig fram från botten. Säkerligen kommer man då kunna ta uppdrag från företag som står för skepp och nödvändig utrustning, tills man har råd med eget och kan bli mer självständig. Om inte så finns det garanterat diverse Orgs som gör det.

Personligen bytte jag direkt en Freelancer Max mot en Prospector rakt av, då det känns som att mining kommer bli betydligt roligare än att frakta gods från A till B. Har inte varit så intresserad tidigare då Orion är på tok för stor för min smak, men Prospector ser ju helt perfekt ut att glida runt i bland asteroider med lite klassisk musik i bakgrunden Jag hoppas att den får behålla sin massiva cockpit-vy också som lär vara sjukt mys med Viven på huvudet!

Nja vet inte det.

Ett skepp sålts mycket på just multiskepp är just caterpillar. Där diskuteras det en hel del om detta nu då att caterpillar är det mest modulära skeppet som finns i sc än sålänge. Många som köpt den har räknat med att testa med mesta, inklusive mining.

Man kan ju givetvis ändra frågan istället och fråga sej vad caterpillar har för användningsområde nu istället eftersom alla skepp kan agera som pirat skepp osv. Kommer bli intressant vid concept-sale av caterpillar some tår för dörren inom en snar framtid.

Skickades från m.sweclockers.com