Inlägg

Inlägg som SweDragon har skrivit i forumet
Av SweDragon

@pumba-kung: Ouch, psu till och med? Vet du om det är generellt med X-99 brädor i allmänhet eller bara Asus? Har haft problemfria ASUS-moderkort på mina senaste byggen så därför jag kollade på dem först.

Av SweDragon

@OrlMrt: Jag är också sugen på 5390k över 5820k eftersom den verkar klocka lite bättre. Vill gärna få upp den i 4.0ghz+ utan allt för mycket trixande. Tyvärr har jag inte så mycket pengar att jag vill köpa fyra top-end kort Jag tänker mer att den fulla 16X bandbredden skulle kunna bli relevant redan med två feta kort med DX12s nya multi-gpu-modes, men det är ju än så länge mest okänt, Ashes of Singularity benchmarks till trots.

Av SweDragon

Haswell-E (5930K) vs 6700k vs vänta (Broadwell-E?)?

Sitter på en gammal i7 920 och går i uppgraderingstankar. Burken har dock hållt bra i sex år nu och det enda jag skaffat är en SSD och ett nytt grafikkort under tiden. Nu vill jag dock inom en ganska nära framtid uppgradera CPU och mobo och skaffa en m2 disk och jag vill helst att den ska hålla bra för krävande spel de närmsta fem åren.

Jag tänker att Haswell-E och en sexkärnig processor är en bra idé just för att få de extra kärnorna till DX12-spel framöver, men å andra sidan så kommer ju Broadwell-E ut om bara ett par månader, medans Skylake har bättre prestanda per kärna och har ett nyare chipset.

När det gäller grafikkort sitter jag på ett GTX780 som jag håller på tills nästa års 14/16nm-kort släpps. Däremot tänker jag att de extra PCI-banorna på Intels -E chips eventuellt kan boosta multi-gpu i DX12 och detta därför är ett plus för entusiastplattformen.

Nån som kan hjälpa mig att sia in i framtiden vad som kommer att hålla bäst? Just nu lutar jag åt ett 5930k-bygge (http://www.webhallen.com/varukorgen/132367/)

Av SweDragon

@baguette_2: Samma här. Grymt störigt att man inte kan räkna med ett fullt fungerande exemplar som med alla andra datordelar. Men vi får väl hoppas på lite tur...

Av SweDragon

Nån som vet vilken pixelgaranti som gäller för denna skärmen i Sverige? Jag har försökt hitta om den stöds av zero bright pixel alls? Jag såg en antydan om att det för denna skärmen gäller 30 dagar, men ASUS sida är tyvärr inte alls explicit när det gäller garanti för specifika skämmodeller.

Jag är sugen på skärmen, men jag vill inte lägga 6000+ om jag måste godta pixelfel från start... Kan man använda distansköpslagen för att skicka tillbaka även om man har testat den?

Av SweDragon

@Ixos: Eftersom det kommer att finnas förstörbara och "fångstbara" begränsade resurser i universumet som inte kan skyddas genom att logga ut (de största skeppen t.ex.) så tycker jag att det är fullt förståeligt att man gör reklam för sig med att säga att man är "worldwide". Om jag börjar spela hardcore så vill jag att min org ska kunna hålla och använda en super-carrier, men jag vill inte behöva gå upp mitt i natten varje dygn för att någon störig kid i Australien anfaller när jag sover.

Jag tror att det är detta som gör att man lyfter fram att man är worldwide, iaf var det min tolkning när jag läste rekryteringsannonserna...

Av SweDragon

@The187: Jag är egentligen mest intresserad av att sälja mitt konto eftersom jag har varit med sen början och har golden ticket och alla bonusar och sånt.

Har en Super Hornet LTI och en Banu 24 month anniversary.

Är inte orolig att jag inte skulle få sålt över e-bay, mer att nån köper av mig och sen använder pengarna tillbaka garantin och hävdar att jag scammat dem. Som jag förstått det ligger det mer bevisbörda på säljaren att allt har gått rätt till då, och jag vet inte hur jag skulle bevisa det. Får läsa på mer förstås, det kanske är hur lugnt som helst.

Av SweDragon

Är det någon som har testat att sälja sina skepp? Personligen tror jag inte på allt BS från Escapist och den här Derek-snubben, men på de tre åren sen det här började så har mitt fokus i livet skiftat lite och jag kommer inte ha tid att gräva ner mig i det här spelet när det väl är klart. Känns lite dumt att sitta på 3000 investerade då om jag kan kapitalisera det och lägga pengarna på en bättre skärm eller något annat istället.

Att sälja internationellt via PayPal och sen få sitt konto fryst av nån idiot som anmäler en som scammer när man väl lämnat över sitt konto känns extremt ovärt dock