Inlägg

Inlägg som Bippen har skrivit i forumet
Av Bippen

Jag tackar jag med, hade en kund som hade det problemet!

Av Bippen

Bättre aim på CS.. typ. Jag har lyckats bra mycket bätre i RS nu när jag fick en Razer istället. Jag känner inte att jag behöver uppdatera för denna musen dock. Det funkar bra som tusan.

Tack för hjälpen!

Av Bippen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av The_Fatrix
hur många HZ ligger usb på som standard ?

Jag har för mig att den ligger på 125Hz
Man kan dra upp den till 250 eller rent av 500 om det funkar.
Man får testa.

Av Bippen

OK... jag har ju svensk version då så...
Någon annan?

Av Bippen

Öveklocka musen

Jag fick en ny mus av polarna i fördelsedagspresent. En Razer Diamondback 1600DPI, riktigt trevlig osv..

Nåja, jag har en "gammal" Logitech Optical mouse till övers som jag tänkte donera till min bror.
Men som det pucko man är så funderar jag på att prova att "trimma den".
Jag vet att man kan öka hastigheten på nåt vis på USB-portarna (har gjort det utan nämnvärt resultat) men kan man komma åt att öka sökfrekvensen på musen eller på annat sätt göra den bättre?
Någon som vet?

Av Bippen

Har tänkt på en sån ett tag och nu kommer den! Nice. bara det att jag inte har lärt mig att skriva rätt på det vanlig T-bordet... pinne som styr är ju inte riktigt lika precist som en kula... man lär sig kulan rätt bra. Efter en del utveckling kanske den kan funka att spela med oczxå.

Man kan nog bli fett med snabb på att skriva med en sån skulle jag tro. Men jag tror på andra knappar.. annan sort.

Av Bippen

Där har du fel. STORA fälgar och två varv isolerband ska det vara!
Ju större desto bättre! Bilen ska dessutom "hänga över fälgarna" åczxå!

Av Bippen

Överstylade...till vis del. Men det kasnke är fantasin och känslan som spökar? Nej, skojar bara, det kan bli för mycket och jag längtar tills det blir för mycket! Jag har bara hunnit spela i en timma ännu!
Klart att man vill åka omkring i en så stylad bil på riktigt! JAG HAR INTE RÅD BARA!

Av Bippen

Tack för varningen! Jag skiter i att klocka mitt kort. Det går ju bra ändå med ett sånt bra kort. Längtar hem till NFSU2 nu... installerade igår.

Av Bippen

Lo, angående lanet så kan det bero på att du blockat popuprutor med brandväggen i XP. Polaren testade det IGÅR (hrmf..) och kom på detta när det strulade. Han löste det med att tillåta popupen.

Jag hade grafikproblem med mitt igår (så även han i början) och trodde att jag hade tillräckligt nya drivare. Uppdaterade och det funkade. Samma gällde för polaren. Han har Nvidia och jag ATi så det är inte beroende på märke. Skärmen var svart förutom GPS och lampor på bilar...

Av Bippen

Intel kommer inte ikapp nu heller...
Men man kan ju säga att det finns en hel del godis att välja mellan!

Vilken var den bästa lösningen för en god speldator av dessa nu då?
4000+ eller?

Av Bippen

Tycker att det känns som om recencenten har en förkärliek till Nvidia... När ATi-kortet vinner med det dubbla i fps räknat är det med mindre marginal men det räcker med ett par fps för Nvidia-kortet så är det en grym marginal.
Givetvis är Nvidiakortet snabbare men det vore konstigt om dom kom med ett kort som var långsammare efter så lång tid eller?!

Jag behåller mitt kort ett tag till tills hösten då jag bygger en fet AMD burk... kanske behåller jag dock grafikkortet! Med vattenkylning och lite överklockning verkar man hänga med ändå med sitt ATi Radeon 9800 Pro.

Av Bippen

Jag kör med luft än så länge. Har en massa fläktar i burken och det låter som f-n! Ska klocka ner lite och plocka ur några av fläktarna. Ett enkelt vattenkylningssytem vore gott.

Av Bippen

Shit gubbar, känns att man måste hem och klocka igen nu då!

Drog sist upp min 2500+ till 2800+ men multipel (inte mycket men i alla fall) vilket inte gav så mycket. Ska nog dra upp den lite till och damma av den gamla prollen inne i burken så det blir kylning nog. 3000+ gäller!

God helg!

Av Bippen

Har du blandat minnessorter kan det vara en bidragande orsak. Dom måste minst vara av samma hastighet och helst av samma sort.

Av Bippen

Kan den vara på när datorn är av på nåt sätt?
Recensionen är välkommen!

Av Bippen

Han har en Intel... vill väl få lite beröm för den och kanske ångrar han sig att han inte köpte det senaste och läckraste från AMD sitället. Ge killen en chans... jättefin dator du har där! Får du många frags med den?

Av Bippen

Oj vad ni gnäller!
Jag kör en AMD 2500+ som jag klockat lite så den ligger på 2600+ och så har jag speedat upp min FSB en del dessutom. Allt utan att äventyra stabiliteten på systemet. Vet du inte hur man överklockar så lär du dig det ganska snart! Det är fantastiskt lätt.
Det billigaste/mest för pengarna du kan köpa nu skulle jag tro är en AMD 2500+ och ett MB av den lite bättre klassen. Då kan du kanske byta upp dig i processor senare men behålla MBt.
Har du mer pengar så går du på de nyare AMD-processorerna AMD64.
Intel är bra men tyvärr lite dyra i förhållande till prestandan.

Av Bippen

Ett sånt gnäll. Alla ÄR olika när det gäller detta. Jag har nästan ett sånt chassi, ett Chiftec Dragon och är sketanöjd! Lätt att arbeta med. Jag har moddat själv med ljus och ett unikt fönster. Jobbigt men jag blev nöjd som få. Om man inte orkar och har tid så ska det väl vara OK att köpa ett snyggt chassi från början? eller? Helt OK att köpa en färdig burk som är designad (ska vi kalla det så istället för "färdigmoddad") eller att köpa fabriksmod att sätta dit själv eller som jag göra en del själv. Lacka och sätt in ljus, det är det lättaste men det gör mycket. Sluta gnälla nu... vad gällde saken i första hand?

Av Bippen

Tjena, jag gjorde mitt med Dremel. Om man orkar jobba sig... det tog tid men det var många böjar också! Skaffa en metallfil modell mindre också...trekantig eller halvmåneformad så kommer du åt i skarvar och vinklar.