Inlägg

Inlägg som maxbylin har skrivit i forumet
Av maxbylin

Jag löste det, hehe

Av maxbylin

Qpad mk-85

Tjena, jag har nyss köpt ett Qpad mk-85 tangentbord och jag har sätt att man kan ha olika ljusstyrkor och så. Men när jag bytte så såg jag att man kunde ha tre olika "ljusstyrkor" och sedan ett "pulserande" läge men när jag vill byta tillbaka till bara en ljusstyrka och inte pulserande läge så funkar det ej? Någon som vet varför? Jag håller in FN och 8 längst till höger om tangentbordet om ni förstår. Den ändrar ljusstyrkan med det fortsätter att pulsera? Hur ändrar jag tillbaka?
Mvh Max

Av maxbylin

Med hörlursuttag där bak

Skickades från m.sweclockers.com

Av maxbylin

Ok, bra att jag gjort ett bra köp då! Men vad har den för mening?

Skickades från m.sweclockers.com

Av maxbylin

Qpad MK-85

Tja!

Jag har precis beställt ett Qpad MK-85 tangentbord och jag såg att det finns hörlursuttag där bak, vad är de till för? varför ska man stoppa in sina hörlurar där, förstår inte riktigt.
Mvh Max

Av maxbylin

Jag ska spela csgo med tangentbordet, Jag tror det blir ett k65, k65 rbg, k70 rbg eller ett Qpad MK-70. Mk-90 blir lite för dyrt för mig. Förhoppningsvis kommer någon av dessa på black friday

Skickades från m.sweclockers.com

Av maxbylin

Vilket tangentbord skall jag köpa?

Tja alla sweclockare!
Jag har tänkt att köpa ett ny tangentbord men jag vet inte vilket. Ni får gärna gå in och rösta här ! : http://strawpoll.me/6089309
Skriv gärna om ni har andra bra förslag! OBS: Endast mekaniska, röda brytare eller bruna och det ska vara runt 1000 lappen.
Med tangentbordet Corsair K65 menar jag K65 inte K65 rbg
Förhoppningsvis kommer någon av dessa tangentborden komma på black friday!
Mvh Max

Av maxbylin

@Rouge of Darkness: Ok, så den du länkade först är den nåt att ha?

Av maxbylin
Av maxbylin

@Rouge of Darkness: Ahh precis, Vet du om den är bra?

Av maxbylin

@Salleee: Tack så mycket! Men vet du någon svensk återförsäljare?

Av maxbylin

Hörlursadapter! mic+hörlurar

Hej, i min dator så har jag inga separata ingångar för både hörlur och mic, utan det är en hörlur/mic combo ingång, bägge i ett.
Någon som vet någon bra och säker sida där man kan köpa en adapter som delar det till separata jack? För en billig peng men inge skit!
Mvh Max