Inlägg

Inlägg som rebbban har skrivit i forumet
Av rebbban

jag bjuder 2400 och kan hämta så fort du vill. Gärna nu på fredag eller helgen om du vill bli av med den.

Av rebbban

Glömde tillägga att högre fps gör att det jag ser är mer smooth och mina musröresler är också mer smooth speciellt när jag sprejar då spelet gör att bilden skakar (inbyggt i spelet).

Av rebbban

Dem som spelar på hög ping har oftast en delay på deras model dvs gubben jag ser har en delay när ja siktar på huvudet och skjuter samtidigt som "ryssen" rör sig sidleds finns en gal1 delay på honom och gör att jag måste skjuta lite efter. Man kan minska denna med hög fps för att just det jag ser blir mer exakt

Av rebbban

Precis ju högre desto bättre när jag spelar cs go och befinner mig i ett rum med väggar rätt tighta så åker min fps upp på 400 men när jag är på öppen mark ligger jag på 150-200 max och om man spelar på en server med mycket folk i blir det mer kaos. grejen med fps är att spelet känns mer "smooth" inga lagg osv. Eftersom cs go motorn suger k*k så händer massa grejer på spelet. När man vill spela så bra som möjligt även fast man möter folk med olika ping så är fps ganska avgörande ifall man vill träffa där man siktar för det finns massa knas med hit-reg på spelet också. När jag spelar på svensk server så kan jag typ inte träffa ryssar som spelar på 100+ ping men de är typ bästa i världen på sikta :S

Av rebbban

Tack så mycket, uppskattas verkligen

Av rebbban

om jag skulle tex byta till gtx 960 behöver jag byta psu också då? tack för era svar. Om jag överklockar processorn drar den inte mer då på psu vilket alltså betyder att psu måste bytas oavsätt?

Av rebbban

Uppgradering

Tjena jag lirar mycket fps spel som tex counter-stirke och jag ligger för närvarande på ca 250 fps. Och undrar vad som ni skulle rekomendera att uppgradera på min dator för att öka mina fps. jag brukar få freeze lagg också av någon anleding trodde de berodde på att processorn överhettas men jag fixade problemet men en ny kylare men de sker fortf. Någon som är duktig på hur olika komponenter i datorer samspelar osv kan ju gärna skiva hur jag ska uppgradera och vad jag ska börja med. Här kommer mina specs:

moderkort: asus p8p67m-pro
psu: corsair 500w
gpu: gigabyte hd radeon 6850 (1gb)
cpu: i5 2500k (ej överclockad)
ram: corsair vengance 4x2 (svarta) CMZ16GX3M2A1600C10 (exakt version)
processorkylare: corsair hydro h60 v2
hdd: Seagate Barracuda 500gb (använder knappt halva)

Tacksam för alla svar och förslag