Inlägg

Inlägg som Dracoin har skrivit i forumet
Av Dracoin
Skrivet av FX9:

Om du kan tänka dig att sälja den slitna PS4 kontrollern och skicka den, så är jag intresserad
150 kr + frakt kanske?

Annars: Hoppas du får allt sålt som ett paket
Jag förstår om du hellre vill sälja som ett paket.

Hej!

Tack för ditt bud, men precis som du skriver så föredrar jag att sälja allt som ett paket.

Av Dracoin

PS4 Pro 1TB med 2 handkontroller & 4 spel

PS4 Pro 1TB
2 handkontroller varav en är i slitet skick (se bild)
4 spel (se bild)
Hdmi medföljer

Endast upphämtning

1600kr prutat och klart.

Läs hela annonsen här

Av Dracoin

Webhallen verkar ha fått in några kort. Fick precis ett mail om att min order finns att hämta.
Gigabyte GeForce RTX 3080 GAMING OC 10GB

Beställdes 15.08 17 sep

Av Dracoin

Jag har precis samma problem med en AG352UCG. Det händer dock endast på vissa platser i spelet (WoW). Sätter jag spelet I fullscreen istället för windowed fullscreen försvinner det dock.

Av Dracoin

Jag har ett par T20 och är supernöjd. Ljudet är riktigt bra för pengarna.

Av Dracoin

@Dansken88: Kan du aktivera koden på ASUS hemsida själv så att du får Uplay-koden? For ACO alltså. Isåfall är jag mycket intresserad, har tyvärr inga asusprodukter själv.

Av Dracoin

@Laxpudding: Hej!

Tack för ett väldigt utförligt svar. Jag har tittat på bl.a. ditt test av skärmen (AOC ag352ucg) samt några andra tester. Jag känner mig dock fortfarande lite osäker på vad jag egentligen bör göra utan något slags verktyg för att kalibrera, eller profilera, skärmen utan mätutrustning. ICC-profilen jag hittat löste iaf problemet med något som jag uppfattar som extrem colour banding med skärmens fabriksinställningar.

Jag ska se om jag kan låna någon sådan utrustning från mitt jobb, annars får jag väl helt enkelt försöka lusläsa några tester till och acceptera att färgerna inte kommer bli så bra de kan bli.

Av Dracoin

Om du själv kan växla in koden så att du får Uplay-koden till ACO så är jag väldigt intresserad av den.

Av Dracoin

Jag är intresserad av ACO om det finns kvar förutsatt att man inte måste ha ett ASUS-kort.

Av Dracoin

Också intresserad av ACO om du kan fixa Uplay-koden

Av Dracoin

Hur fungerar ICC-profiler?

Hej! Jag har precis köpt en ny skärm och laddat ned en ICC profil för denna. Dock hade jag kalibrerat lite själv med färginställningarna i skärmens meny m.h.a. siffror jag hittade på internet.

Nu till min fråga; jag har aldrig använt en ICC-profil förut. Är tanken att jag ska låta inställningarna på skärmen vara som dom var när den kom ut lådan? Är ICC-profilen inställd med tanken att man ska låta inställningarna i själva skärmen vara orörda?

Av Dracoin

Har ett 1080 och 6700k. Lyckas inte hålla stabila 100fps på ultra. Kan dippa till 40 fps på flera ställen om man inte sänker view distance. Så förvänta dig inte fantastisk prestanda vid 1440p och ett 1060 eftersom spelet är fruktansvärt dåligt optimerat.

Av Dracoin

@Roger W: Finns det några 32" icke ultrawide IPS? Har inte letat något supernogrannt men alla jag sett har varit VA. Kanske blir problem med glow eller liknande vid denna storlek när man sitter så nära?

Var inne på att hitta något klipp under BF men det kanske kan vara värt att vänta på denna skärm istället. Ska bli kul med recensioner, hoppas att de inte dröjer för länge.

Av Dracoin

http://www.lg.com/us/monitors/lg-32GK850G-B-gaming-monitor

Kom nyss upp på LGs sida. Inte curved som många andra så den har troligtvis en annan panel.

Av Dracoin
Skrivet av improwise:

Är också lite nyfiken på varför HPs gaming monitorer överlag inte verkar så populära. Rent designmässigt är de i en klass för sig anser jag för alla över 12 år. Och varken Asus eller Acer verkar direkt problemfria så att bojkotta HP för det känns lite överdrivet om dom inte har MYCKET problem.

Troligtvis lider dom av samma problem om skärmarna har samma panel. Eller är jag ute och cyklar nu? Priset är ju lite avskräckande också ok det endast är design man betalar för

Skickades från m.sweclockers.com

Av Dracoin

@MinscS2: Aha, så pass. Tack för det svaret, var precis vad jag behövde veta! Då lär det bli en stark fundering gällande denna skärm

Av Dracoin

Vad tror ni om 2560x1440 på en 32"? Risk att det känns "suddigt" precis som 1080p kan göra på en 27"?

Av Dracoin

Undrar samma sak. Har letat efter recensioner eller tester på diverse språk men hittar verkligen ingenting. Den verkar onekligen intressant.

Av Dracoin

HP Omen 27 144hz G-Sync

Tjena! Såg att inet hade sänkt denna skärm med 2000kr.

http://store.hp.com/SwedenStore/Merch/Product.aspx?id=Z4D33AA...

Någon som vet något om skärmen? Lyckas inte hitta några recensioner om den. Är detta samma panel som i XB271HUA? Känns märkligt att den är så pass mycket dyrare ordinare om det är precis samma skärm.

all info hade uppskattats!

Av Dracoin

@Keltar: Om du kan fiska fram kvitto på mail eller fysiskt hade jag varit mycket intresserad. Kan hämta.