Inlägg

Inlägg som delete_home_end har skrivit i forumet
Av delete_home_end

Vänta, Kineserna kommer kränga VR för halva priset. Oculus själva säger ju att VR kommer bli bättre och billigare i framtiden. Ge VR tre år till och lek med mobilen så länge, är mitt råd.

Av delete_home_end
Skrivet av Xyborg:

Drog ner demon och testade. Riktigt kul ju. Även om den extremt ....nödiga dialogen får mig att vrida mig i stolen varje gång.
Skickades från m.sweclockers.com

Jomen spel är ju till för barn under 18 och barnsliga gamlingar som mig Då får man stå ut med barnsligt klämkäcka pratkvarna i spel.

Av delete_home_end

Hittade lösningen:

Jag använde mig av Adguard DNS
176.103.130.130
176.103.130.131

Adblock genom DNS är ju det enda som stoppar reklam på TV3 Play, TV 4 Play och Aftonbladet och släpper igenom en utan adblock, Ublock, your name it, påslaget. Eftersom jag glömt att jag ställ in det så undrade jag varför jag slapp reklam på dessa sidor.

Av delete_home_end

Problem med Windows konto VPN

Kör jag med VPN får MS för sig att mitt konto är hackat och jag måste byta lösenord. Inte det lättaste på 4 datorer och man har tvåstegvertifikation. Ställer också till det i nätverket när lösen inte stämmer. Fast Linuxburken är stabil och hade det inte varit för spelen hade jag emigrerat.

Kanske att gå över till lokalt konto och logga ut från One Drive löser probleme, vad tror ni? Men hur går det med Forza Horizont 3 man köpt på Store, går det att spela?

Av delete_home_end
Skrivet av Json_81:

Jag läste fel innan jag röstade, med adblock pausad fungerar den med safari/macos iaf.

Kommer inte in med Windows 10 men med Ubuntu går det.

Av delete_home_end

Konstigt, har ni Windows 10? Kollat min hostfil också och den är som den ska vara. Fast i pollen är det just nu 71% som inte kommer in.

Av delete_home_end

I7 3770k och Pallit GTX 1080 och flyter på bra i 4K. 40-60 FPS på högsta inställningarna tycker jag känns smidigt. Körde GFE Optimala inställngar först men tyckte grafiken blev lite lidande så maxade allt och istället för jämna 54-60 FPS flukturerar det mellan 40-60 FPS och det tycker jag det är värt eller rättare sagt: ingen märkbar skillnad i spelupplevelse mer än att spelet blir vackrare.

Av delete_home_end

Hackintosh zone

Är lite nyfiken, har inte kommit in på http://www.hackintosh.zone/ under lång, lång tid då deras adblock-blockerar inte ens släpper in en om man inte har adblock. Gäller alla mina webläsare och Windows 10. Kör jag däremot Linux kommer jag in utan att deras adblock-blockerare kastar ut mig efte 3 sekunder.

Någon som vill testa http://www.hackintosh.zone/ och se om ni kommer in utan adblock påslaget där?

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av delete_home_end

Gothia Law, lägger av, utan att ett enda kravbrev skickats ut

Undra dock om det skickats ut några bluff-fakturor. Bedragare kan ju inte hålla fingrarna borta från syltburken men inte hört att någon ens fått ett falskt kravbrev (falska spridningskollen fakturor där kontot går till en bandit).

Av delete_home_end

@Lothbrok: Köpte en https://www.netonnet.se/art/ljudbild/kopplaanslut/bild/hdmi/a... och ingen skillnad på min 4K panel mot en gammal HDMI-kabel jag hade liggande.

Av delete_home_end

@Jearom: Tror inte VPN-företagen har någon förening som bevakar deras intressen

Av delete_home_end

Ingen som fått något brev ännu?

Av delete_home_end

http://i.imgur.com/BRjw9mi.png

Undra om du inte har ipv6 istället för ipv4? Med ipv6 är jag vilse.

Prova med samma Gateway som Asus ip-adress och DNS 8.8.8.8 Nej, det blev fel då du gör dina inställningar i Routern.

Hur blir det om du kör Asus i AP-mode och kanske byter ingång till en av de portar som inte är WAN.

Av delete_home_end

Om jag förstår det hela rätt har du eller huset en fibertrye som omvandlar ljuset i fibern till analog. Eller är det så att det är någon form av mediadelare mellan fibern och nätverkskabeln till din router och de två rackarna har samma subnät. Tex fiberdelaren har 192.168.1.1 och Asus har 192.168.1.X. Prova med att ändra Asus ip till 192.168.10.1 under fliken LAN. Förvald nätverksbrygga och dns till 192.168.1.1

Eller om du har dubbet NAT väljer du Driftläge:Access Point(AP/åtkomstpunkt) i Asus routern.

Av delete_home_end

Tack för tipset men betalar dock gärna moms och bidrar med pengar till skolor, sjukhus. åldringsvård, sjukkassan och flyktinghjälp!

Av delete_home_end
Skrivet av Storage Jar:

Nej, Eskilstuna. Utlämningsstället ligger i stadsdel Fröslunda. Tror det är lite värre än Mexiko.

Ofasiken, visste jag inte: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=87&artike...

Själv letar jag vidare på en kinesiska säljare som säljer en surplatta med Android 6.1 hellst 7. Finns en billig i 6.0 Sverige men är Asus och deras policy på skärmar är att de inte ska kunna läsas utomhus för då ska de fungera som speglar.

Av delete_home_end

Hade OVPN innan och tyckte tjänsten var bra men har Private Internet Acces nu och får ute lite bättre fart plus att jag har en hel del länder att välja på men ni vet väll att VPN och Netflix är kört. Och Plex utanför hemmet med OVPN (och andra) kräver Public IPv4 och då räcker det med att köra igång dropbox så är man spårad eftersom man då är ensam på detta ip.

Från Ubuntu och PIA klienten

http://content.screencast.com/users/erfhar/folders/Default/media...

Av delete_home_end

@JaPaNeS: Vet inte men hade en arbetskamrat som hade besök på DC-tiden. Polisen tog med och kollade hans dator på skrivbordet men på den fanns ingenting. Han körde DC genom en dator i garderoben och den orkade polisen inte leta efter.

Men spridningskollen går nog bara på ip-adressen och ska man gå efter PB-rättegången räcker en skärmdump av ip-adressen och sedan är man fast. Om man tar det kortfattat. Du får inget besök av polisen. Bara en stämning och beviset är din ip-adress. Spelar nog ingen roll om du har öppet WiFi eller vad tror ni andra?

Av delete_home_end

@Demerzel: Var det inte Cryteck som redan gjort det eller ville inplantera det men eftersom inga datorskärmar har HDR ännu var de rätt uppgivna.

Av delete_home_end

@Laxpudding: Ska bli rätt intressant att se hur det blir med PS4 HDR och vilka TV apparater man kan köra det med. Men så som Sony slått på trumman för detta löser de det nog. Kommer inte riktigt ihåg vad du skrev om om pixelklocka men ska läsa artikeln igen.

Som jag ser det nu efter att haft min 4K UHD TV över en vecka är till och med Netflix 4K UHD rätt nice och även om det inte var en aha-känsla med 4K blir man bortskämd och titta på 1080p märks med att bilden blir en aning suddigare. Kom på mig själv med att börja skruva i menyerna på vår andra TV (Sony 1080p) för att få bilden lite skarpare men kom sedan på mig. Bägge apparaterna är på samma tum fast vår 1080p TV är på 30 cm större tittavstånd (2,5 meter).