Inlägg

Inlägg som Hasse444 har skrivit i forumet
Av Hasse444

i7 7700k eller i5 7600k?

Som titeln lyder ska jag skaffa ny processor och dessa två är de jag har bestämt mig emellan.
Det är dessa två som passar i mitt moderkort och fortfarande har bra prestanda.
Då undrar jag vilket ni tycker jag skall skaffa. i5an är ju bättre för prislappen men i7ans prestanda kanske är värd de extra pengarna.

Vad tycker ni?
Alla kommentarer är välkomna.

Kommer använda den till gaming och har tänkt använda den till ett 1070. Skall användas för nyare spel och föredrar att den varar längre än att man köper en dålig nu och köper en till om ett tag. Den ska alltså palla ett par år gärna utan problem.
Tack på förhand!

Av Hasse444

@DozeN: Har det också glömde bort och skriva

Av Hasse444

Spel för mina vänner och jag under Steam rean.

Hej!

Jag och mina två vänner har tänkt att skaffa något roligt co-op eller multiplayer spel vi kan köra tillsammans nu under Steam rean men vi vet inte riktigt vad vi ska köpa. Vi har kollat på tex The Division och Dying Light men vi har ingen aning. Tips är väldigt välkomna och helst inte för dyrt heller, tack på förhand!

Spel vi har: H1Z1, CS, GMOD, Golf with Friends

Av Hasse444

@Surxx: Passar tyvärr inte i mitt moderkort

Av Hasse444

Tack för hjälpen allihop!

Lyckades installera den senaste uppdateringen utan några problem. Hade uppdateringen innan Kaby Lake support så nu bör det funka fint!

Av Hasse444

@Andreaz1: Okej, hur vet jag om jag inte redan är uppdaterad eller vilken uppdatering jag behöver installera. Moderkort är inte min grej kan man säga...

Av Hasse444

Passar moderkort till denna i7 processor?

Hej!

Hade tänkt uppgradera min processor till en i7 7700k och undrar om jag behöver göra något med mitt moderkort eller byta ut det för att det ska passa. Enligt MSI hemsida så står det att det ska fungera men har hört att man ibland behöver uppdatera BIOS eller liknande.

Har ett MSI B150M BAZOOKA Socket 1151

Tack på förhand!

Av Hasse444

@SpeedRebirth: Tack så mycket för detta svar! Blev så förvirrad av alla andra och fattade inte riktigt om de svarade 100% på min fråga eller inte. Har även tänkt att om saker behövs uppgraderas efter grafikkortet löser jag det då men tack!

Av Hasse444

Intel core-i5 6500 3,2, Är detta en bra eller dålig processor för gaming?

Så jag har en I5 6500 och undrar om den kommer att duga under det kommande året eller två med alla nya spel. När jag byggde ihop datorn sökte jag lite på hur viktig CPU'n var under Gaming och fick då fram att det inte var den viktigaste delen men att den var behövlig på vissa stadier. Kommer den att hålla eller vad tror ni?

Av Hasse444

@StickanN: Såg den rean men visste inte om det var ett bra kort, fick lite panik och beslöt att vänta och kolla mer på detaljer :/

Av Hasse444

@Kethsi: Men kan spelen fortfarande fungera att spela i 60 fps eller mer? Har en Intel core-i5 6500 3,2ghz och 8gb ram förresten.

Av Hasse444

Nytt Grafikkort, Hjälp!

Hej!

Har planerat att köpa ett nytt grafikkort till hösten och har tänkt att kunna spela de bra nya och gamla spelen med bra grafik som tex: Destiny 2, Witcher 3 mm. Jag undrar då med er vad ni tycker jag ska köpa för grafik kort. Kommer jag behöva ett 1080 eller räcker ett 1070. Har för nuvarande ett 960 4gb och känner att det inte kommer att räcka länge till. Jag är en sån som vill ha ett ständigt 60 fps med iallafall ganska höga inställningar.
Har för nuvarande en 1080 skärm med 60hz och har inte planerat att uppgradera på ett tag men vad har ni för tips. Mvh Hans

Av Hasse444

Siberia 650 LED funkar inte!

Hej! Har haft mina SteelSeries Siberia 650 i ca 3 veckor nu och har nu fått ett problem. LEDarna på själva kåporna fungerar inte längre. De sätts på i typ 7 sek sen stängs de av från ingenstans. Har testat att installera om steelseries engine och starta om datorn och installerat om själva hörlurarna. Är det nån som vet hur jag fixar detta, eller vad det kan bero på eller om det bara är jag som har detta problem? Tack på förhand!