Artiklar

Artiklar skrivna av Tävling
I samarbete med Komplett
12

Tre medlemmar vinner presentkort i Kompletts påskäggstävling

Bland hundratals bidrag går till slut tre lyckliga medlemmar vinnande ur striden i Kompletts tävling och kammar hem varsitt presentkort hos återförsäljaren.

I samarbete med Komplett
108

Hitta påskägget hos Komplett och vinn presentkort

Med budskapet "Pausa och uppgradera" drar Komplett igång en kampanj och bjuder samtidigt på tävling för SweClockers medlemmar!

I samarbete med Seagate
21

Övertygande vargvrål vinner NAS-paket från Synology och Seagate

Efter en hård kamp med mycket vrålande står det klart vem som gör den bästa varg-imitationen. Vinnaren kammer hem inget mindre än ett komplett NAS-paket.

I samarbete med Seagate
19

Tävling: Yla som en varg och vinn NAS-paket från Synology och Seagate!

Yla i vintermörkret och vinn ditt eget moln i hemmet! På prispallen står en NAS-enhet och två mekaniska hårddiskar.

I samarbete med Fractal Design
28

Bildpynta Fractal Design-chassi i GTFO-tema och vinn datorbyggarpaket

I en ny tävling med Fractal Design och svenskarna bakom GTFO får du chansen att vinna chassi, nätaggregat och fläktar lagom till jul.

I samarbete med Samsung
6

Vinnarna presenteras i Samsung Galaxy Note10 Championship

Efter en hård strid om medlemmarnas röster är Samsung Galaxy Note10 Championship avgjort, där tre lyckliga vinnare kammar hem påkostade presentkort på valfria datordelar.

I samarbete med Samsung
19

Final i Samsung Galaxy Note10 Championship – rösta fram vinnaren

Deltagarna har under hösten tävlat i Samsung Galaxy Note10 Championship om presentkort på valfria datordelar på 10 000 kr. Nu är det dags för medlemmarna att utse vinnaren.

I samarbete med Samsung
104

Måla ett självporträtt och vinn valfria komponenter värda 10 000 kronor

Utmana en S Pen i nästa del av Samsung Galaxy Note10 Championship genom att måla ett självporträtt. I prispotten syns inget mindre än presentkort på datordelar värde 10 000 kronor.

I samarbete med Samsung
50

Rita och tävla om presentkort på valfria datordelar för 10 000 kronor

Det är dags för en maffig turnering tillsammans med Samsung, där det ges tre olika chanser att vinna komponenter på temat Galaxy Note 10. Vem är den mest kreativa medlemmen?  

I samarbete med Fractal Design
23

Påskäggstävling med Fractal Design alldeles för lätt för SweClockers medlemmar

Över hundra kreativa bidrag har trillat in i SweClockers tävling om det gömda påskägget i Fractal Designs senaste serie av nätaggregat. Nu avslöjas det rätta svaret!

I samarbete med Intel
31

Tävla och vinn Intel SSD på upp till 2 TB

När Intel arrangerar en tävling på SweClockers ska inget mindre än tre medlemmar kamma hem varsin SSD 660p. Ettan tar hem den rymligaste modellen med kapacitet på hela 2 TB.

I samarbete med Seagate Ironwolf
96

Semestra med din hårddisk och vinn 20 TB lagring till ett värde om 9 000 kronor

Sommaren är här och det är dags att åka på semester – med hårddisken. Knäpp en bild och klistra in Seagates Ironwolf, så har du chansen att vinna två NAS-anpassade enheter på 10 TB styck.

I samarbete med Asus
13

Bebislängtande par vinner flaggskeppstelefonen Asus Zenfone 6

Lång batteritid ihop med Asus nya flaggskeppstelefon Zenfone 6 var temat för tävlingen som företaget arrangerade för SweClockers medlemmar, och nu har vinnaren utsetts av juryn.

I samarbete med Samsung
17

En duo av imponerande bakelser vinner SSD-enheter i Samsungs tävling

Det har bakats som aldrig förr bland SweClockers medlemmar och nu har två lyckliga vinnare valts ut av juryn att kamma hem varsin högpresterande SSD-enhet från Samsung.

I samarbete med Cooler Master
12

Retrodoftande dammfilter vinner Cooler Masters tävling

Efter en omröstning av SweClockers medlemmar har en vinnare korats i Cooler Masters dammfiltertävling. Därtill kryddar företaget till det med priser till silver- och bronsmedaljörerna.

I samarbete med Asus
34

Tävla och vinn Asus flaggskepp Zenfone 6 med massivt batteri

För att fira lanseringen av Zenfone 6 och lång batteritid arrangerar Asus en tävling för SweClockers medlemmar, som får chansen att vinna den nya flaggskeppsluren.

I samarbete med Alienware
17

Imponerande VR-koncept vinner värstingdator från Alienware

SweClockers medlemmar har sagt sitt och Alienwares koncepttävling är nu avgjord, där vinnaren plockar hem företagets högpresterande och uppgraderingsbara gaminglaptop Area51m.

I samarbete med Cooler Master
28

Rösta fram medlemmarnas snyggaste dammfilter i Cooler Masters tävling

Mängder av kreativa bidrag har strömmat in till Cooler Masters dammfiltertävling, och nu är det dags för SweClockers medlemmar att rösta fram en vinnare bland de fem finalisterna.

I samarbete med Samsung
77

Tävling: Baka din egen SSD och vinn högpresterande lagring från Samsung

I Samsungs nya tävling byts kisel och ledningsbanor ut mot mjöl och socker, då SweClockers medlemmar ska baka sin egen SSD-enhet med chansen att vinna en högpresterande lagringsenhet.

I samarbete med Cooler Master
49

Designa dammfiltret på Cooler Master Masterbox Q500L och vinn speldator

För att fira lanseringen av sitt kompakta chassi Masterbox Q500L anordnar Cooler Master en ny tävling för SweClockers medlemmar som går ut på att designa ett motiv till modellens fläktgaller.