Inlägg

Inlägg som zonezeroez har skrivit i forumet
Av zonezeroez
Skrivet av Pitr-:

Så sant, jag tänkte tydligen inte helt klart igår. En asus RT-AC68U eller en RT-AX55 bör däremot fungera bra då dessa ha Gigabit-ethernet.

Tack för hjälpen, ska testa det 👍

Av zonezeroez

Problem att få Wifi och trådat i rätt hastighet.

Halloj! Börjar med att säga att detta är mitt första inlägg så hoppas detta hamnar rätt.

Till problemet: Jag bor för tillfället i ett torp cirka 30 meter ifrån "huvudhuset" och har grävt ner en Cat6 kabel till mitt torp, jag är kopplad från en router i huvudhuset till min dator och detta funkar perfekt får ut 250/100 som vi betalar för.
Men! Jag har velat fixa wifi då jag har telefon, padda osv.. har testat flera olika routrar men av någon anledning så stryper den nätverket både trådat och wifi till 100/100. Jag antar att dem störs ut på något vis? Som sagt har jag testat ungefär 3 olika routrar i olika prisklasser samt olika cat5e/cat6 kablar men inget har fungerat.

Frågan är igentligen om det finns någon switch/router eller liknande som kan ge mig både wifi till mobil och trådat till datorn utan att det "stryper" hastigheten. Har googlat runt men har inte kunnat hitta något som skiljer sig från det jag redan testat (har inte testan en switch ännu då jag är osäker på vilken typ man bör ha?)
Kan tillägga att någon annan lösning från huset till torpet inte är möjligt tyvärr så om det inte går att lösa i mitt torp så får det tyvärr vara så 😅

Tack i förväg för hjälpen!

Av zonezeroez

GGG är grymma älskar deras dedikation till PoE.
Surt att man spenderat 450 av 500$ och inte fick någon beta invite :/
Så om någon har en nyckel till övers så tar jag den gärna ^^