Inlägg

Inlägg som MaximusX har skrivit i forumet
Av MaximusX
Skrivet av halojoy:

Tack för responsen!

Skickades från m.sweclockers.com

Av MaximusX

Datorpaket för Warhammer - fungerar den?

Efter efterforskningar här på forumet, och i synnerhet tråden "5K paketet, speldator för 5000:-" så har jag lagt ihop ett datorpaket som ser ut såhär: https://www.inet.se/kundvagn/visa/10578910/

Priset för allt, dator, skärm och mus (exklusive operativsystemet) blev i mitt fall 7502 kr. Det känns som ett rimligt pris för en budgetspeldator, nybörjare som jag är. Emellertid kan jag tänka mig att gå upp en del (1000-2000 kr) ifall det är nödvändigt.
Men, hur kommer den här datorn stå sig mot dom spel jag tänker spela, dvs Total War Warhammer, The Witcher 3 och Fallout 4 bl.a?

I tråden nämnd ovan framgick det i en länk att Warhammer gick i 43 fps i genomsnitt på Very High-inställningar, med grafikkortet och processorn jag valt. Jag antar då att spelet i varje fall borde gå att spela med Medium-inställningar, vilket är mitt minimum krav, med kanske en 60 i fps.

Frågan är i varje fall om den här byggden fungerar för spelen jag nämnde -
framförallt om den fungerar för Warhammer. Och om inte, vilka komponenter ska bytas ut och vilka kan jag använda mig av istället?

Av MaximusX
Skrivet av xtQ:

https://i.imgur.com/Dmlgr8v.png

Precis som någon sa så är det svårt att hitta Intel Pentium G4560, men hittade en med några dagars leveranstid iaf.
Egentligen har jag samma motivering som tidigare skribenter gällande komponenter. Det som sticker ut med ovanstående val är att allt levereras från samma ÅF och med fri frakt. En del lösningar på Prisjakt t.ex. bortser från frakt i totalsumman.

Sen är jag något stolt över att ha lyckats med precis 5000 kr som total.

Är den här byggden lämplig för spel som Total War Warhammer, The Witcher 3, Fallout 4, om man vill spela på lika med eller högre än medium inställningar? Hur blir det med fps?

Skickades från m.sweclockers.com