Inlägg

Inlägg som Bläjd har skrivit i forumet
Av Bläjd

HUr brukar det se ut med reor under våren ? Behöver uppgradera en GPU (ev två), hade hoppats på det kunde hända lite nu när skinnpajens 4000-serie samt det röda lagets 7000-serie funnits ett tag.

Av Bläjd
Skrivet av rince:

Skumt. Beställde en Q70B igår och fick precis aviseringsmeddelande om att frakten är bokad.

Som vanligt Samsung som har noll koll på sina egna kampanjer.

Jag har och bokat min frakt för den Q70B jag köpte så den levereras på fredag. Tips för framtida Samsung kampanjer. Skulle nåt strula när du genomför köpet och du måste börja om. Kan varan visas som slut i lager. Rensa då cookies på din webläsare. Det kan krångla även när du ska genomföra köpet om man väljer att logga in på sitt Samsung konto. Välj då att gå vidare som gäst. Båda dessa gäckade mig igår.

Av Bläjd
Skrivet av Weiman:

Hmm, jag ser helt andra priser. QN90B 65" 24990 kr t ex.

Ja det verkar som rean är över. Skulle kolla på om det var nåt vettigt erbjudande på soundbars men såg inget där längre heller.

Av Bläjd

Samsung har rea genom Benify. Jag knep en 55' Q70B för 5 papp tidigare idag. Kändes överkomligt.
Har dålig koll på hur det ser ut med andra modeller

Av Bläjd

Det sjuka är ju alla "påhittade" extra avgifter i form av årsavgifter, spotpåslag, energiskatter, elcertifikatskostnad och helt otroliga 25 % moms. Som extra krydda på moset betalar vi alla detta med redan skattade pengar....

Av Bläjd

Elräkningen för december hamnade på totalt 5300:- för mig som bor i SE3. Förbrukade 1115 kwh. Bor i enplansvilla med källare byggd i mitten på 70-talet och har ca. 200 kvm uppvärmt av IVT bergvärmepump. 60 % av fönstren är utbytta till 3-glas. För att inte bli helt ruinerad så är värmen kraftigt nedvriden och jag ligger runt 17-18°C inomhus. Har bara utomhusgivare så är svårt ställa in exakt. Min älskade bastu har faktiskt stått helt still dom två sista månaderna. Jävla U-land

Av Bläjd

Känslan när elräkningen för en månad överstiger vad man inte ens haft för två månader...u-landet Sverige...

Av Bläjd

Denna tråd har några kundvagnar som du kan kolla in. Inga skärmar med där dock
https://www.sweclockers.com/forum/trad/1677689-gamingdator-ti...

Av Bläjd

Handlade detta på Steamrean. Verkar segdrivet som jag läst det. Vad kan man förvänta sig i fps på 1440p med ett RTX2070 och i7-7740x på hyfsat höga inställingar ? Kanske måste uppgradera

Av Bläjd

Var förbi giganten igår och kikade inför mellandagsrean. Kollade speciellt på TCL och C735 modellen då den har fått hyfsade betyg till prisklassen. Jag blev dock lite besviken över betraktningsvinkeln. När jag kollade 85' modellen så behövde jag inte flytta mig särskilt långt i sidled innan bilden försämrades avsevärt.

Av Bläjd

Näe Hyper Evo 212 är väl som nämnts grym "bang for the buck". Hade en innan jag började med klockningen av förra cpu:n. Den rullar dock fortfarande på i en av mina söners dator.

Av Bläjd

Är väl min nuvarande Noctua NH-D15. Den är gigantisk och färgerna är sådär, men det spelar inte nån roll när man har en låda utan fönstersida. Den kyler helt enkelt brutalt bra medans den är tyst. Körde min förra cpu som var en i5 6600k i 4,8 ghz (3,5 ghz standard) utan problem och höga temps.

Av Bläjd

Hade ett MSI GTX980 Twin Frozr så 1060 var inte aktuellt. Uppgraderade till ett RTX2070 Asus Rog Strix OC i mars 2020. Det sjuka är ju att dom pengarna jag betalade då skulle inte ge mig mer prestanda idag...GPU priserna är sjuka...jag skyller på han killen med den där jävla skinnjackan

Av Bläjd
Skrivet av Cypress_86:

Inte brukar både ha bra erbjudanden och roliga tävlingar!
Det har blivit tradition att följa deras!

Finns det nån samlingstråd i år med länkar till julkalendrarna ?

Av Bläjd
Skrivet av zarkov:

Billigare än Bauhaus kommer du nog inte undan:

https://www.bauhaus.se/yale-doorman-bundle-lassats-v2n-silver

Även Power har ett paket, dock utan nätverksbryggan och -modul:

https://www.power.se/smart-home/smart-sakerhet-och-overvaknin...

Power:s pris kan sannolikt prismatchas hos Hornbach.

Tack för svar. Den på Bauhaus var tyvärr helt slutsåld. Jag får kolla vidare

Av Bläjd

Letar efter ett elektroniskt lås till yterrdörren typ Yale Doorman. Finns det nåt till vettigt pris ? Dä är ju ändå den däringa Sajber Måndäj idao...

Av Bläjd
Skrivet av Fusslee:

Produkt: DELL 27” GAMING SKÄRM 165 Hz G2722HS
Länk: https://www.dell.com/sv-se/shop/spelskärm-dell-27-g2722hs/apd...

Kategori: Skärmar

Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5981352&gclid=Cj0KCQiAs...

Pris: 1 682,31 kr
Frakt: Frifrakt

Nån som har erfarenhet av denna ? Ena grabben har min gamla Asus MG248Q, halvdassig TN. Denna känns som en prisvärd uppgradering.

Av Bläjd

En del saker som jag jämfört är inte billigare på Black Friday/Week/Month utan har varit minst lika billiga/dyra andra tider på året. Så ja, det är mycket bluff och båg.

Av Bläjd
Skrivet av Kokaren:

Hmm, black friday har fått en ganska knepig utveckling. För ett antal år sedan satt man uppe och hade popcorn och 200 fönster uppe och F5-ade allt som kraschade givetvis. Nu i år. Då är det lagom att runda av rean och gå och lägga sig... när det väl är själva fredagsdygnet...

Ja det känns som det redan är över. Var ju på jakt efter bla. en 1440P skärm men har nog försuttit min chans. Skulle nog kört på den 27GP83B som Inet hade. Jaja. Jag körde ett "F5 race" på massa fiskebutiker då flugfiske är min stora hobby,men en del kör inte alls och dom flesta har redan lanserat sin svarta vecka så inget nytt på den fronten heller nu vid tolvslaget.

Av Bläjd

blir danska va ?