Inlägg

Inlägg som rob4 har skrivit i forumet
Av rob4

Jag antar att du använder en adapter från aux till headset&mic redan? Jag har inte dessa hörlurar men det var lösningen på min modell.

Av rob4

Enda erfarenheten jag har av budbee hittills är att leveransen tog 24 dagar, från Stockholm till Umeå. Hörde till slut av mig till kundtjänsten via chatten, då konstaterades att paketet sorterats fel ett antal gånger.

Tror det var både första och sista gången detta leveranssätt används för min del!

Av rob4

Hur går det för er alla?

Jag tog min sista snus klockan 19 igår, slängde sen bort den nyöppnade dosan så jag inte kunde ta fler.
Hittills går det bra att vara utan, lite rastlöshet i kroppen bara.

Kanske lite för tidigt att bedöma än men energin i kroppen är på en helt ny nivå, finns hur mycket energi som helst. Kan ju också vara rastlösheten som ligger bakom detta. Men ändå, produktiv dag!

Av rob4

Kör du med eller utan O.C.P/XMP?

Av rob4

Hade samma problem tidigare idag som ni beskriver. In i Google Play och uppdatera webview och allt löste sig!

Av rob4

Ja, med tanke på att alternativen börjar ta slut är det lika bra att testa flasha BIOS också. Jag skulle kört tillbaks till F32 och sen testat den också och eventuellt lagt in F40 sen om det inte fungerar, hoppas de löser sig för dig! 😊

Av rob4

Ursäktar om detta är föreslaget redan, har inte läst precis allt.
Jag har liknande spec som dig och fick samma felkoder och problem. Efter att ha gjort precis allt man kan göra utan att hitta en lösning kom jag på att SSDn har också en firmware. Efter att jag uppdaterat den och kört en sfc så har jag inte haft ett problem, det är nu ca 3 månader sedan. Inte logiskt fel men värt ett försök!

Edit: En annat misstag jag gjorde var att ta de båda 8 pin kontakterna till gpu från samma kabel, bytte till 2st kablage och upplevde stabilare system. Inte heller logiskt i mitt huvud men det kan ju vara så att nätagget inte är riktigt 100%.

Av rob4

Håll dig undan Nokia mobilerna, mjukvaran är buggig och Nokia gör inget för att fixa problemen. Annars är väl hårdvaran bra men just mjukvaran är under all kritik.

Skickades från m.sweclockers.com