Inlägg

Inlägg som DaCapo_X har skrivit i forumet
Av DaCapo_X

Vad spelar han i för upplösning och vilka spel? Jag körde med 1060 6gig och låg alltid över 60fps i allt (1080 och höga inställningar).

Av DaCapo_X
Skrivet av Kotten81:

Kommer inte hinna spela alla mina matcher på hut champs NHL i helgen. Hur funkar det att koppla upp xbox one x på mitt 4g Telia mobila bredband. Kommer pingen bli katastrof.

Körde Bf4 på Ps4 med 4G delat från mobilen (eftersom mitt bredband rasade samma dag Ps4 släpptes och det tog Telia en månad att få igång skiten) och det funkade helt ok

Av DaCapo_X

27” 144hz 1440p.. Tycker dock att den är något stor och kunde egentligen fortsatt med 24” som jag hade innan.

Av DaCapo_X
Skrivet av Nioreh83:

Control är dock inte 100% RT

Ah se där ja. Men det är snyggare än Quake 2 ändå 👍

Av DaCapo_X
Skrivet av Trunk:

ca 30 fps med en 2080 Super på 1440. Att rtx är väldigt tungdrivet har jag förstått men kan det 30 fps verkligen vara rimligt? I så fall är Quake II det mest tungdrivna spelet jag äger...

Då måste det vara väldigt o-optimerat för inte ens Control är så tungdrivet

Av DaCapo_X

Sitter själv på en i5 9600k och den funkar utmärkt till spel!
Men trots det hade jag inte köpt en sådan processor idag då uppgraderingsmöjlighererna på det moderkortet är lika med noll pga gen 10.

Hade kört på en 3600 och ett bra moderkort som är hyfsat framtidssäkert (och en bättre kylare)

Av DaCapo_X
Skrivet av star-affinity:

Står 44,99 kr för Quake II hos mig. Har tiden gått ut?
Måste vara inloggad för att se det kanske...

Hittar det inte heller gratis, trots att jag är inloggad.

Av DaCapo_X

Hade liknade problem med grabbens dator. Bytte kylare (till en cooler master 212 hypet för runt ca 300kr) och sänkte temp med runt 10grader (både Idle och fully load) och ljudnivån med hur mycket som helst.

Orginalkylaren är verkligen inget att hänga i julgranen.

Av DaCapo_X
Skrivet av DaddyCoolSwe:

*pust* Tack!

Mycket bra mobil för övrigt, kameran är grym (Framförallt om du lägger ner några minuter på att lär dig lite inställningar).

Av DaCapo_X

Alla Huaweimodeller som gick igenom Googles godkännande innan hösten 2019 har alla Googles program (även Huawei Nova 5 som kom i höstas). P40 modellerna var som sagt dom första som INTE fick.

Av DaCapo_X

P30 PRO har visst ha Googleplay. Dom första som blev utan är P40 modellerna (har själv haft p30 PRO och där fanns alla googleprogram)

Av DaCapo_X
Skrivet av Mordekai:

Det är standard, om man inte skyddar varumärket kan detta användas som argument i senare rättsprocesser. Man skapar prejudikat som väger tungt i framtida processer.

Så är det. Det här kommer sluta med en förlikning (som det inte ens är säkert att Apple vinner någonting på) sen är båda nöjda. Ganska standard i U.s and à att det går till så i deras snåriga varumärkesdjungel

Av DaCapo_X
Skrivet av anon134512:

Nej, för de flesta är det inte trams utan används dagligen - men det är klart. Boomers kan ju SMS:a istället.

Är väl snarare ”Boomers” som använder sig av Messenger istället för sms för kidsen idag har varken Fb eller messenger (för ”det är för gamlingar” har jag hört flertalet från 20 och neråt konstatera)

Av DaCapo_X
Skrivet av Thorben:

Då ser det ut som att det ger en ökning på någon/några procent, vilket kanske inte är lönt för ~1800kr.

Tanken har slagit mig men jag har rätt dålig koll när det kommer till att klocka tyvärr. Jag följde en guide när jag klockade CPUn. Så där av resultatet

Enklast (men kanske inte effektivast) är väl att gå in och ändra hastigheten på minnena i bios?

Av DaCapo_X

Är du nöjd med det din tv klarar så är kanske inte dom externa mediaspelarna något för dig.
Själv tycker jag inte att någon tv slår enkelheten och kvaliteten hos dom externa mediaspelarna, men är det så illa så det är värt att lägga extra pengar på? Kanske inte.

Har själv en massa appar och skit i min Sony-tv men jag väljer alltid allt på mobilen och castar till den inbyggda cromecasten på tv’n för jag tycker fjärrkontrollen är seg att välja med.

Apple-TV är väl mer om du är inkörd i apples ekosystem då du kan streama, casta, hyra och köpa film och spela på den (både enkla och ganska avancerade spel), allt i en (enligt mig) miljö som ingen tv-tillverkare ens kommer i närheten av.

Av DaCapo_X
Skrivet av Azureye:

Ni som inte har fått mail, använde ni några points för att få spelet ännu billigare?

Japp

Av DaCapo_X
Skrivet av anon201296:

Jag kör med 9900k och 2080super idag och det räcker till men ser ändå dippar under 144fps då och då så hade absolut inte sparat in mer på grafiken ifall du vill ha bästa möjliga vinstmöjligheter på max grafikinställningar.

Edit: Detta är altså på 1080p och RTX off men det gör knappt någon skillnad i warzone vad jag har sett. Däremot i vanlig multiplayer är det ospelbart med "RTX ON" och max grafikinställningar.

Är RTX ens aktiverat i Warzone? Märker ingen skillnad alls när jag slår på det (2060super)

Av DaCapo_X

Kör med 2060super och ligger runt 80-90 med det mesta på max. Överklockar jag kortet (100/400 i afterburner) ligger det runt 100 och studsar.

Dock verkar spelet jäkligt o-optimerat för vissa grafikinställningar gör ingenting för fps 🤔

Av DaCapo_X

Ska du göra mer än bara spela så kör på 3600.
Har själv 9600k och den är grym till spel men jag varken streamar eller gör något annat.
Tyvärr så begränsar du möjligheten för uppgradering om du kör på 9600k då du bara kan köra i7 eller i9 från samma generation men inte 10000serien.
Kör du 3600 och skaffar ett modernt moderkort borde det klara sig en stund i framtiden också.

Kör du på 3600 så köp till en cpufläkt samtidigt för originalet låter rätt mycket och kyler sådär.

Av DaCapo_X
Skrivet av johio93:

Visst är den 480 gig ssd jag nu beställde en sån som sitter på moderkortet och ej extern? Och hursom visst går den att ha Windows på? Mvh förvirrad lirare

Den sitter via en sladd på moderkortet men den sitter i chassit. Det är ingen extern hdd. Och det går fint att ha Windows på den.