Inlägg

Inlägg som Mikx har skrivit i forumet
Av Mikx

Är gärna på om ni ska köra. Har strax över 130 i mf och ca 18k dps med mf gear. Adda mig på Sotvispen#1936

Av Mikx

Beställde en bärbar dator i tisdags förmiddag, har stått varorna packas sen i onsdags?? Som andra redan sagt så verkar de ta god tid på sig att packa. Börjar tvivla på att jag ska få den innan jul (julklapp). En kul grej var att jag beställde lite grejer från tyskland samma dag o de fanns att hämta ut i torsdags. Känns lite som att de ändrar ordern till packas bara för att man inte ska kunna avbeställa den när man märker att det drar ut på tiden mer än normalt...

Av Mikx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av flobo
Jag är riktigt nöjd med mitt Ds3. Har rev 3.3.
Kör min e4300 stabilt i 3420mhz med 1.4375 i vcore.

Vilka inställningar kör du i den hastigheten? MCH, vFSB, PCI-E osv.
Jag får köra med 1.48 för att överhuvudtaget kunna köra i 3195mhz, så jag tänkte om det beror på några andra inställningar, men det är väl min cpu som inte pallar högre. Har samma mobo fast rev 1

Av Mikx

Jag hade tagit den snabba och om det lät för myckte sänkt hastigheten på den. På den långsamma så kan man i pricip inte göra så mycket mer på den.

Av Mikx

En kompis har det kortet, har inte testat att klocka det så mycket men han kör i 2,6 Ghz stabilt i 24/7 just nu och det verkar fungera bra, skillnaden mot mitt "vanliga" ds3 är crossfire som sagt, sen är det dualbios, står det ialla fall under booten, sen firewire och nån molexkontakt vid minnena. I övrigt verkar det snarlikt motsvarande vanliga Ds3.

Av Mikx

En kompis fick rev 3.3 när han köpte sitt DS3 från Inet.

Av Mikx

En kompis som beställde från komplett verkar med ha fått en "182" då det är vattenkylningshål där med. Jag tyckte även där att kabeldragningen blev knepig, svårt att få det snyggt. i övrigt tycker jag att det var bra, en bättre manual hade man kunnat önska.

Av Mikx

Corsair nätaggen har 5 års garanti så det bör hålla längre än så.

Av Mikx

Sen så är inte TAT tillförlitligt på E4300 som har varit uppe många gånger tidigare. Använd Coretemp tex.

Av Mikx

Vad har ni kommit upp i för hastigheter som kör E4300 och DS3 på orginal vcore, och vad har ni för andra inställningar i bios då?

Av Mikx

Gäller detta bara 2142 expansionen eller är det även EF och AF till BF2? Funderar nämligen på euro forces men blir inte så sugen när man läser detta.

Av Mikx

Hade bytt minnena mot corsair eller ocz, har dålig erfarenhet av twinmos. Skiljer knappt i pris heller.

Av Mikx

Jag har haft chassit du nämner..det funkar men är ingen vidare kvalitet.

Av Mikx

Bra recension. Men säger som de andra. Riktigt usel prestation av silverstone. Fler recensioner av vattenkylning vill vi se

Av Mikx

550 watt ska räcka utan problem, kör själv med ett antec 380W med 24A på 12V mitt system helt utan problem. E4300@2,6 2gb 6400, 8800 GTS 320Mb, raptor disc o lite fläktar.

Av Mikx

En kompis har exakt samma problem med sin dator, är också en fujitsu. Blir bara svart o den laddar inte bios, och fläktarna går på max. Han har bytt grafikkort, resettat bios, kontrollerat alla strömkablar testat med datorn utanför chassit, och även med bara ett minne och på olika platser. Så där är frågan också om det skulle va mb/cpu eller minnen som är kassa. Skriv gärna om du hittar en lösning på problemet

Av Mikx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nephisto
jag skaffade mig den där noctuan och den var nice, NB är ljummen nu. Förut kunde man inte hålla fingret på kylflänsen mer än 2 sekunder o_O

Det låter bra, har du några temps innan/efter? Kör du den passivt eller med en fläkt?

Av Mikx

Nordbryggekylare

Är ganska vanligt att nordbryggan blir väldigt varm på de som klockar så jag går i tankarna att uppgradera kylningen där. Hur har ni gjort, vilken eftermarknadskylare bör man satsa på om man vill ha bra kylning.
Funderade på Noctua NC-U6 Chipset-kylare från komplett:
http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=328739

Är det nån som har den som kan skriva något om den eller annan nb-kylare.

Av Mikx

ocz platinum 6400 rev2 kör jag med, med samma cpu och mb som du funderar på. Har inte testat att klocka så mycket ännu men 945mhz vid 5-5-5-15 har jag kört stabilt @2V än så länge. Även corsair har bra minne som går att klocka.

Av Mikx

japp det är den gamla versionen. körde den mellan 2100-2200 stabilt @24/7