Inlägg

Inlägg som Allefråsmålandsskogar har skrivit i forumet
Av Allefråsmålandsskogar

@markus.lar85:
Jag hade samma problem för några månader sedan. visade sig att min ena displayport på grafikkortet glapapde lite. detta gjorde att exakt samma sak hände. va bara att byta uttag så funkade det.
värt ett test iaf. troligtvis inte samma fel, men aldrig fel att testa

Av Allefråsmålandsskogar

Jag har i mitt förra hus använt 4G och det funkade bra så länge man va ensam, dvs, jag kunde spela, men då fick inte sambon kolla tv eller surfa på mobil. så för en familj är det absolut inte att rekommendera. på vintern är de även hopplöst om man har mycket träd runt huset, då dom snöfyllda grenarna tar upp alla dina signaler.
I värsta fall kan ni ha ett 4g abonnemang för Tvn 1 för dator och 1 för mobiler, så gjorde vi tillslut. blir cirka 1200kr i månaden om man ska ha obegränsat. dvs över 13k om året, planerar du att bo kvar i huset de närmsta 10 åren så är definitivt fiber att rekomendera. fiber installation ökar oftast värdet på huset med, så inte en dålig investering.

Av Allefråsmålandsskogar
Skrivet av Petterk:

Klarar själv mig på 95 kr var 30:e dag. Telefon köpt för 2000 kr förra våren, har nu fått uppdatering till Android 10.

Har alltså kontantkort som jag tankar på med 95 kr, 200 samtalsminuter, 2000 SMS och 3 GB surf. Finns abonnemang kring 90-100 kr med motsvarande i alla mobilnät.

Talar du familjeabonnemang behövs väl obegränsat för att de ska löna sig.

Låter som nåt jag hade klarat mig på utmärkt. brukar inte ha mer än 25 minuters samtal sammanlagt på en månad. kanske borde köra nåt som dig, och sen köpa separat t sambon istället.

Av Allefråsmålandsskogar
Skrivet av Kaine_Uro:

Vilken datamängd förbrukar ni?

Kommer ha separat nätverk i hemmet. ja personligen klarar mig på under 10gb i månaden, men sambom kan dra iväg på 40 - 50 gb surf om hon är borta hemmifrån mycket

Av Allefråsmålandsskogar

@fecko: ska checka in hallon!

Av Allefråsmålandsskogar

Familjeabonnemang

Då mitt nuvarande abonnemang har sin sista betalning i slutet på juni, tänkte jag o sambon skaffa ett familjeabonnemang.
Jag vill även uppgradera telefonen i detta Abo.

Så undrade om några har lite erfarenhet med familjeabonnemang hos olika operatörer, pris, täckning, etc etc.
Ville även ha förslag på en ny telefon. INGEN IPHONE.

MVH Alexander.