Inlägg

Inlägg som Levandebild har skrivit i forumet
Av Levandebild
Skrivet av clnr:

Apple lanserar sitt VR-headset och köper Valve. 😜

Haha, och gör Steam Mac-exklusivt!

Av Levandebild

Släpps tydligen imorgon (20/1)!

Av Levandebild
Skrivet av Ryssfemma:

Kanske Apple nu köper Sony som de ryktades om förut.

Nu är väl detta en högst tillfällig dipp som reaktion på nyheten, så de återhämtar sig nog snabbt! Men om det är någon som kan göra ett så galet uppköp är det väl just Apple. De vill ju satsa mer på konsolspelande och VR sägs det ju så.

Av Levandebild

Kanske inte helt oväntat men detta har gett negativ effekt på Sony-aktien...

Av Levandebild

Hoppade nästan ur stolen när jag läste detta tidigare idag när pressmeddelandet gick ut! Men vad innebär det i slutändan? Kan en serie som Call of Duty verkligen gå från multiplatt till PC+Xbox-exclusive? Kommer varken Overwatch eller Diablo till Sony-konsoler igen? OW fanns väl tom till Switch? Lär ju inte heller hända igen. Vad säger alla nu som klagade på att Xbox har få exklusiviteter? Helt galet detta. Trodde verkligen inte WoW gick att köpa (som varumärke alltså).

Av Levandebild

"THE ARTFUL ESCAPE comes to Nintendo Switch on January 25th, 2022!"

Av Levandebild
Av Levandebild
Skrivet av Entash:

Verkar som Sony slutar sälja PS Now prenumerationskort, troligen på grund av den kommande lanseringen av Sonys Gamepass utmanare som Bloomberg rapporterade om för en månad sedan

https://i.imgur.com/Er3sg1K.png

https://www.eurogamer.net/articles/2022-01-12-sony-reportedly...

Trevligt! Då kanske tjänsten är nära!

Av Levandebild
Skrivet av Zepp1:

Elgiganten säljer nu en LG A1 65 tum för 11 496 kr. Funderar på att köpa, är det ett bra pris?
Eller är det värt att lägga till pengar för en C1?

A-modellerna är ju ytterst budget så skulle rekommendera att lägga på lite för C-modellen!

Av Levandebild

Grattis! Andra veckan av januari och redan årets onödigaste släpp! (Tillsammans med 3090Ti då)

Av Levandebild
Skrivet av mpat:

Nu var jag inte alldeles seriös med mitt förslag - jag har lite svårt att förstå hur man skall jobba med en 97"are hemma i ett vanligt hus, med tanke på hur jobbigt det är när man är på bio och hamnar längst fram - men om en gräns i mitten är problemet så kan jag tipsa om att du kan få in 9 55"are i det priset. Då kan du dessutom göra bilden lite välvd, och säga att du har en 12K-skärm hemma. Kan bli problematiskt att spela, bara - mer av spf än fps.

Har du råd med en sådan pjäs har du väl tillräckligt stor lägenhet/hus för att få bra avstånd till den också. Utgår de nog från.

Av Levandebild
Skrivet av Tobi the Dobi:

Baserat på dagens C1-priser så tog jag fram en funktion för pris baserat på storlek. 97" går då loss på ca 150k. Om priset för denna blir nära 100k så blir den en kandidat för det kommande TV-inköpet, men det känns inte så trovärdigt.

Prisfunktion:
y = 0,04872*x^4 - 11,55*x^3 + 1039*x^2 - 41430*x + 623300

y är pris i kronor och x är storlek i tum. Baserad på C1-priser från 48" till 83"

Dold text

Lär väl bli dyrare då G1-priserna väl är högre? Så kanske behöver gå upp till närmare 200 för realistisk prisbild?

Av Levandebild
Skrivet av mpat:

Efter att ha lyssnat på alldeles för många podcastar om sånt här har jag förstått att det är en speciell roll att regissera första avsnittet. De som gör det får procent på seriens intäkter för all framtid, och de bästa är extremt eftertraktade. Ofta har också första avsnittet en väsentligt högre budget. Man har bara en chans att få folk att börja titta, så det är värt det att lägga lite pengar på sånt.

Intressant, detta visste jag inte! Då är det ju inte så konstigt att han tagit på sig den rollen

Av Levandebild
Skrivet av SuperSverker:

Man gör väl oftast ett pilotavsnitt innan man comittar till något?
Eller det kanske inte gäller i post-netflix-eran...

Pilot är mer för att övertyga mot andra hållet (studios/networks) men det verkar ju inte behövas nu. Men han kanske lovat att regissera första för att få igång det innan de tillsätter sina egenvalda till projektet.

Av Levandebild

DF djupdyker i PSVR2-nyheterna! Ska bli intressant att höra vad de har att säga om specsen.

Av Levandebild

Realtidsstrider

Samla material

Crafta verktyg

är element som jag inte riktigt insett tidigare att de ingår i nya Pokémon-äventyret! Blev mer pepp nu!

Av Levandebild
Av Levandebild
Skrivet av kokkojambo:

VÄLDIGT försiktig optimism här. Om manus är bra skrivet och att Jonathan har hög kreativ kontroll över projektet, kan det mycket väl bli bra.

Memento är ju baserad på bok/manus Jonathan skrivit, och han har hjälpt sin bror med flera andra manusprojekt. Så är det någonting jag litar på så är det att han kan skriva bra och engagerande. Faktum är att efter sina två senaste filmer jag gillade sådär halvdant så är jag säker på att källan bakom Christophers framgångar faktiskt är J himself! & det känns ju passande att Christophers nästa film är Oppenheimer (om atombombens fader).

Skrivet av Jumpcut:

Ska regissera första avsnittet vad jag förstår det som.

Så säger IMDB iaf!

https://i.imgur.com/L2OMaiUl.png

Av Levandebild

Datorn (iMac), högtalarna och TV:n har jag lådor kvar för. Även spelkonsoler (Xbox, Switch) sparar jag. Men inte mycket annat. Så röstade "ibland".

Av Levandebild

Haha, AMD utlovar ny plattform som ska hålla lika länge som förra och alla utgår från att de byggt upp trust och goodwill för att nu kunna lura alla genom att ljuga och bedra? Makes sense. Men Intel som inte alls har samma hållbarhetstänk och använt minst sagt tveksamma mått när de försökt brösta upp sig mot AMD senaste åren är de som ses som tillförlitliga här? Jisses.