Inlägg

Inlägg som adl har skrivit i forumet
Av adl

Tjena

Nu e jag glad fick mitt paket på posten igår funkade direkt när jag kopplade in det, lite tråkigt bara att mitt första jack inte var där ja trodde men det går ju att lösa med lite kabel. Kan någon förklar varför man måste ha det i första jacket? Sen söker jag någon sida där man kan kolla sin hastighet mot? Har hittat en på bostream borde ju finnas någon på BBB oxå.

Av adl

Funkar inte spelen som jag hadde på min Nokia 6100 på T610???

Av adl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Qw3
Jag har wlan i lägenheten där vi bor nu det suger apa helt enkelt. Vi har en dlink - 614+ och den lägger ner ca 5 gånger per dag så man får knalla o reboota skiten. Och jag förlorar ca 6mbits bandbredd , routern är väll ca max 20 meter därifrån jag sitter med datorn och signalen går igenom 3 gips väggar. Jag har kollat bandbredden med en polare vi har exakt samma isp och han ligger ca 12 mbit/s på www.ac-net.net och jag ligger på ca 6 som bäst. Precis när jag skrev det här så lade router jäveln ner för sjätte gången i dag

EDIT: det är en 22mbit/s router och nätverks kort

Qw3

Jag skulle nog börja med att uppdatera ditt nätverk till 802.11g som har en teoretisk hastighet på 54Mbps istället för det du har i dag som bygger på 802.11b standarden som ligger på 11Mbps. Dom hastigheterna som tilverkarna uppger får man halvera för att komma fram till något som är verkligt så att du ligger på 6Mbps låter ju ganska normalt med tanke på 20m å tre väggar till AP. Kolla testet i nummer 12 av Mikrodatorn där testar dom 6st olika AP.
Jag kör själv med 3Com grejor som stöder 802.11g och är mycket nöjd. Hastigheten funkar bra för mig i hela min lägenhet strular först när jag går ner i tvättstugan tre våningar ner.

Av adl

Är det någon i Kallhäll/Järfälla som har fått sitt BBB inkoplatt ännu?

Mitt Chello ville dom säga upp 31/10 men det fick dom förlänga en månad till för dom viste inte något inkoplings datum för mig. Börjar bli lite nervös nu att det inte kopplas in till jul.

Av adl

En data kabel och en Nokia unlocker är vad som behövs, Annars kan du gå till en servicceneter så kan dom hjälpa dig kan inte tänka mig att dom vill ha så mycket för det tar bara någon minut.

Av adl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tatay
Behövs inget lägg mobilen(se till att aktivera IR) framför ir-porten som är kopplad till datorn och det ska komma fram en knapp med en ir-diod i mitten i aktivitetsfältet. dubbelklicka på den och därifrån kan du skicka bilder/spel/midifiler etc.

För att skicka från mobil till datorn så gör du så här.
Tex för att skicka en bild tagen med T610.an så går du till Mina Bilder och väljer en bild klickar på mer och väljer skicka och sen via ir.

Midi filer funkar bra men när jag ska föra över java spel så får ja det inte att funka. Spelen ligger som två filer en .jad som e cirka 1kB och en .jar som e cirka 65kB jar filen är inga problem att föra över men när jag ska skick jad filen så får ja bara ett fel medelande att det inte går. Sen när man går in på spel så finns spelet där men när man ska öppna det så kommer bara java bilden upp sen dör det. Vad har jag gjort för fel??

Av adl

Vad är Trillan och Miranda?

Av adl

Har kollat lite på sidan det verkar vara det ja e ute efter, men det verkar inte vara så lätt att använda fins det någon nybörjar guide någonstans?

Av adl

Söker program som gör det här se bifogad url.

Tjena

Jag söker ett program som gör att jag kan få så här på mitt skrivbord givetvis det till höger om djuret. Se bifogad url.

http://mattias.no-ip.com/dump/Bilder/Annat/skrivbord.jpg

Av adl

Ser bra ut, ge oss lite nya bilder..

Av adl

Har testat täckningen på min router är mycket nöjd när man rör sig på samma plan men när man går upp eller ner så funkar det inte lika bra är det någon annan som har testat det? Har testat lite olika postioner på antennerna och det gör ganska stor skillnad, men jag får inte till det i höjdled (mellen olika våningar).
Ja vill ju kunna surfa i tvättstugan oxå

Av adl

Så jag skulle kunna använda en 3com WiFi router och logga in en gång och sen förbli inloggad tills man slår av routern?

Av adl

Kolla senaste nummret av Mikrodatorn där testar dom trådlösa Accepunkter. Vinnarn är 3COM har själv en sådan fast med router å är mycket nöjd hitils.

Av adl

Finns det något program för att föra över spel å bilder med ir??

Av adl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Robocrap
Har förlängt mitt Chello.

Totalvägrar att sitta på modem ens en dag extra.

SÅ det får bli dubbla utgifter någon månad. Det är smällar man får ta.

Robocrap

Jag ringde å hörde med BBB hur vi skulle lösa att jag blev utan bredband innan dom koplade in mitt BBB abb då sa dom att jag skulle förlänga mitt Chello så bjuder dom på det, Så ring dom å hör vad dom säger.

Av adl

Eller så säljer du den till mig för en billig peng

Av adl

Tjena

Jag är oxå ny T610 innehavare och har lite frågor,

1, Hur funkar 13-sekunderstricket? Vad e det som försvinner är det alla bilder eller bara vissa?

2, Hur gör man för att ladda upp nya Java spel i luren?

3, Kan man redigera telefonboken från datorn?

4, Jag har en laptop med ir port som jag vill använda för ovanstående saker är det möjligt?

Av adl

Klockren.....

Av adl

Tjena

Har precis köpt en T610 å nu har jag lite frågor, Ja har lite java spel som jag skulle vilja instaler hur går jag till väga på min Nokia 6100 va det bara att koppla upp den med ir å instalera.
Kan jag föra över min telefonbok från min 6100 till T610 eller måste jag skriva in allt igen har givetvis sparat allt från 6100 det är sparat i .ncc format.
Ovanför joysticken i displayen har jag en fyrkant som är delad i fyra delar å i övre högra hörnet är det blått vad är det? Hittar inget i manualen om den.
När telefonen är i viloläge å man för joysticken åt något håll så kommer man till telebok, skrivnytt, menyn och internettjänster kan man ändra det så att man kommer till något annat tex kalendern?

Lite frågor hoppas någon kan svara.

Av adl

D-Link 604 kan man ställa den så att den loggar in på comhem automatiskt??