Inlägg

Inlägg som adl har skrivit i forumet
Av adl

Hittade Zyxel på Dabus men dom stöder bara 802.11b standarden skulle villja ha 802.11g.

Av adl

SantaClaus
Vet du var ja kan köpa dom?

Av adl

Söker Wi-Fi router till Comhem

Tjena

Jag söker en Wi-Fi router till Comhem som kan logga in automatiskt. Gärna en som stöder 802.11g. Någon som har tips på vilken router ja ska kolla på.

Av adl

CharlieC

Hur långt har du till din telestation?

Av adl

Ja jag vet att man går in på deras sida och loggar in men vill slippa det, vill ha en trådlös gateway så att man slipper logga in och kan vara flera användare på samma uppkopling.

Av adl

Hur lång tid tog det innan ni fick startpaketet på posten?
Har fått en bekräftelse på att mitt nuvarand abonemang avslutas 31/10 å jag har inte fått något paket på posten. Verkar som att jag blir utan bredband ett tag

Av adl

Comhem är det PPTP dom använder? Och frågor om en 3Com router

Tjena

Comhem är det PPTP dom använder för inlog?

Letar efter en trådlös router/gateway till Comhem och undrar om den här funkar http://www.3com.com/prod/se_SE_EMEA/detail.jsp?tab=support&sk... ? Vill ha så att man inte behöver skriva in användare och lösen varje gång man anslutersig till nätet.

Av adl

Är det någon som har testat programet på drivershq.com??

Av adl

Köpa PowerBook G4

Tjena

Jag funderar på att köpa en PowerBook G4 å har lite frågor,

1, DC hur funkar det med Mac?

2, Om nu DC funkar finns det speciela hubbar för mac?

3, Divx, SVCD, och liknade funkar det på MAC?

4, Har planerat att köra trådlöst nätverk hemma kommer jag då att kunna läsa från diskaran på mina PC med winXP och 98se?

5, Office programen kommer jag att kunna jobba på min mac hemma å spara det så att jag kan använda det på jobbet (PC på jobbet) ?

6, ICQ finns det till MAC?

Massa frågor hoppas någon kan hjälpa mig. Har bara använt PC fram tills nu.

Av adl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fobie
Den PowerBooken är några generationer gammal, den har varken Bluetooth, Airport Extreme eller Firewire 800. Men den är rätt okej trots allt, om du väljer den så köp till minst 512MB RAM, eftersom den använder SDRAM så är det rätt billigt med minne.

Var på visningen av datorerna i helgen, och dom har ändrat till den nya 15" Powerbooken på 1Ghz men utan dvd-brännare och ingen belysning i tangenterna.
Tyvär så är det fortfarnade bara 256MB Ram i den hur mycket RAM behöver en Mac är det som en PC att man bör minsta ha 512MB?

Av adl

Lite OT

Blev erbjuden en 15" PowerBook G4 som hempc väljer mellan den å en siemens P4 2,Ghz med 1024mb minne Poweboken har en 867Mhz propp 256mb minne. Tycker det verkar vara lite mine i powebooken och så siter det en DVD-brännare i Simensen så det blir nog den.
Vad tycker ni att jag ska ta??

Av adl

Jag fick oxå mailet i går, Antar att det inte gäller mig som har Chello nu.

Av adl

Har oxå beställt BBB i mitt brev stog det att jag ska få 8/1 är ganska nöjd med det krossar ju mitt chello hårt.
Jobbigt bara om BBB säger upp mitt Chello abb innan jag kan få BBB killen jag pratade med när jag beställde sa att så skulle fallet inte bli så man hoppas på det bästa. Annars så ska dom få höra kan ju vara en anledning till att få lite lägre anslutningsavgift.