Inlägg

Inlägg som adl har skrivit i forumet
Av adl

Drivrutiner till RW8160???

Tjena

Jag har ominstalerat min Fujitsu/siemens Amilio D8830 och har inga drivisar till DVD+RW spelaren som är en Ricoh RW8160 tror jag. Har googlat men men hittar inget. Är det någon snäll själ på Swec som har drivisar till den??

Av adl

Fixat hittade det på en av skivorna.

Av adl

Hadde problem i natt vid 1-2 tiden då dog det ner å wlan lampan blinkar. Har adsl ca 2500m och bor i Kallhäll

Av adl

Jag fick ingen skiva för moderkortet bara en allmän med drivisar till ljud, lan, modem, grafik, och chipset men XP hittar inget på den för SM-busstyrenhet.
Vad är SM-busstyrenhet för något?

Av adl

Är det någon annan som har testat Videolan? och kan komma med lite åsikter.

Har en helt ny XP installation på min dator och behöver codec och en uppspelare vad tycker ni jag ska ha? vill inte ha massa codec som drar ner prestandan och gör datorn allmanänt slö. Vill kunna kolla dvd svcd divx osv.

Av adl

Ominstallation av Fujitsu saknar drivsar till SM?

Tjena
Jag gjorde en ominstallation av XP på min Fujitsu Amilo-D, Allt har gått bra men när jag kollar i enhetshanteran så saknas det drivisar till något som heter SM-busstyrenhet, vad är det för något? kan jag ladda ner drivisar till det?

Av adl

Kan rekomendera dig att byta till BBB a/v-dsl, hadde chello förut har bytt nu vilken skilnad. Nu kan jag komma upp i dom hastigheterna du drömde om

Av adl

Om du har fri sikt mot masten borde det funka om du har ett wlan kort med extern antenn som du sätter på utsidan av fönstert riktad mot masten.

Av adl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hypode
Här är länken till "Telekom idag" med en artikel på telefoni över xDSL från bredbandsbolaget...

http://www.telekomidag.com/FMPro?-DB=artiklar.fp5&-lay=cgi_tc...

Detta ser ju lovande ut, är det någon här som har testat? Det står att man ska få en box som man kopplar till telejacket hur funkar det sen kopplar jag mina vanliga telefoner i den? om man gör det så blir det ju kraftigt mycket kabeldragning.

Av adl

Fick ny laptop igår ominstalera XP?

Tjena

Jag fick en ny laptop igår med Win XP Home funderar på att köra en ominstallation utan alla program dom fylt den med. Tycker ni jag ska köra XP Home eller XP Pro??

Av adl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RFL
Jag kan ta och sätta ihop lite ikväll med screenshots osv om det är av intresse?

Ja gör det. Är själv lite sugen att testa å köra det.

Av adl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Slajsen
Det stämmer, pratade precis med BBB och enligt dom skulle dom lansera det ganska snart, innan JUL iallfall. Dom ville bara se så att Internetuppkopplingarna fungerar stabilt först, sedan skulle Telefoni-tjänsten gå att beställa från deras hemsida.

Om dom ska få det stabilt först får vi nog vänta tills efter Jul, men man kan ju alltid hoppas att dom löser det innan så man slipper sitt felia abb.

Av adl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kneppis
Hmm, BBB ringde här om dagen och undrade om jag ville köra deras telefoni för att slippa betala Telias fasta avgifter fast jag har VDSL!? Hade inte tid att prata med honom just då, och de har medvetet inte uppdaterat sin hemsida med det än enl. honom.

Stämmer det här????

Hur ska det funka man måste ju trots allt betala till felia för kopparkabeln eller?

Av adl
Av adl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Robocrap
Nu går uppkopplingen upp och ner igen.

Ringde supporten men de visste tyvärr inget. Vi jobbar på det är det enda dem säger.

Börjar nästan ångra att man inte hade kvar Chello.

Mitt brukar oxå gå ner i någon sekund iriternade som fan när man sitter å laddar. Jag har adsl 8/1.

Av adl

Vilka plugins kommer jag att behöva för att kunna köra Icq och Msn?

Av adl

Miranda verkar helt klart intressant, är det bara att ladda ner det å lägga in sitt icq å msn nummer för att det ska funka? Har man alla funktioner som man har i vanliga icq?

Av adl

Program för att ersätta Icq å Msn

Tjena

Jag söker ett program som kan ersätta Icq å Msn har läst om lite olika program. Vilket ska jag köra??

Av adl

Ja som presis fått BBB 8/1 Adsl och e glad för det. Känns so att man snart måste flytta till någostans dom har riktigt BBB 100mbit e inte att leka med..

Av adl

Om modemet funkar som det jag hadde till Chello/Upc så måste du stänga av modemet så att det resetar sig när du byter dator för det lagrar nätverkskortets mac adress och låser sig till den.