Inlägg

Inlägg som quackpack har skrivit i forumet
Av quackpack
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hans_villius
Vilken rutten försäljare. Vilket shockerande korkat svar till och med...

Kommer inte 1920x1080skärmarna att vara tillgängliga i Sverige så kommer jag inte ens att titta vidare på envyn.

Frågade HP nyss om att de endast kommer med 1300x.. upplösningen på 15"aren som det stod på HP´s webshop.

Svaret var att deras webbnisse skrivit fel och det är 1920x1080 upplösningen som kommer levereras!

Av quackpack

ahh underbart! tackar

Av quackpack

Få fullscreen på widescreen tft skärm?

Hej på er alla!
Har en liten fråga, finns det något program elller plugin som kan göra att även filer/filmer som inte är i widescreen format ändå fyller ut skärmen? har fått en 20" tft men vill gärna att det jag spelar upp ska fylla ut hela skärmen..
några tips?

Av quackpack

Qtek 7070, någon kul sida? Funkar Smartphone 2003?

Hejsan!
Köpte igår en Qtek 7070 med Smartphone 2002 i.. kollat runt lite på nätet och sett något om Smartphone 2003.. är detta ett nytt os till telefonen? och kan man uppgradera till 2003 på min Qtek 7070?

Tipsa gärna om ni vet några bra sidor, för ringsignalena va inge vidare

Av quackpack
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gurk
Gör du henne till en användare så är hon inte helt betrodd att installera saker längre. Relativt smärtfritt, annars rekommenderar jag det emminenta verktyget "flat_näve 2k4", det är mindre smärtfritt dock.

/G

Lovar det går inte in i huvet på henne ändå..!
Men har gjort henne till användare. :-/

Av quackpack

Skydda datorn från 14:isar?! [Bättre Admin verktyg i XP?!]

Tjenare!
Har en klåfingrig syster som jag och resten av familjen börjar bli lite smått irriterade på nu, hon installerar i princip all möjlig skit av reklam som finns mer eller mindre.. och försökte göra hennes konto till vanlig användare så man inte skulle kunna installera program och så utan det ska endast administratören på XP göra.. men de går o installera program ändå..

Så tänkte om någon känner till nått skit bra Admin program till XP som kan total hindra från installationer så det räcker med att hon bara kan sitta på sin MSN i princip..!

Tacksam för svar

//Mvh Peter Franzén

Av quackpack

Nytt minne till Delldator [P4:a] Hjälp! :(

Hej!
Det är så att jag snart ett år haft min P4, 3ghz, 512 ram etc dator från Dell men tycker den börjar bli för seg när man jobbar med den så tänkte köpa lite mera ram till den.. körde CPU-Z och fick fram att jag har antagligen 2 minnen?!
Står:
DIMM #1: Samsung RDRAM PC1066
Frequency: 530.3 Mhz
FSB: DRAM: 1:1

och samma info under DIMM #2

Så det jag undrar är vilket minne man ska köpa?! va inne på datorbutiken.com och försökte hitta men fatta fan 0 av deras information om minnen och va man ska ha.. sås jag hoppas ni kan hjälpa mig!
Kan man fortfarande använda mitt minne eller kommer det bara sega ner ett ev. nyare minne?

//Mvh Peter Franzén

Av quackpack

Jag hade aldrig tänkt ge 3000 för en jävla ismaskin så lat är jag inte tänkte bara de kunde va tufft om dom låg i svängarna 800:- men 3000 aldrig

Jepp blir o handla såna iskubs påsar på Coop idag

Av quackpack

nee förstår det oxå efter vad jag sätt.. blir o knalla me vatten darrandes ner för 100 trappor.. jävla villa Ingen som vet om det kanske funkar lika bra med kylspary o bara köra ner i en sån isbytta?

Av quackpack

Ismaskin?!

Tänkte kolla om någon vet om det finns någon hyffsat billig ismaskin som man kan köpa om man nu inte orkar springa och spilla massa vatten när man har frysen nere ikällarn.. hitta denna annons på blocket: http://www2.blocket.se/view/2610127.htm?l=0&c=1&city=0 nått liknande en sån maskin men billigare? måste väl finnas? 3000:- mja kan ja ju bära mitt vatten o spilla..

Eller om någon har något annat bra o rekommendera när manska göra is och inte vill spilla massa?!

Av quackpack

Den ligger på min hylla i rummet högt upp och inget som ligger och hindrar den från och ta in luft.. tror inte den ska ha vart med om några åskiga dagar men svårt och veta säkert.. blir väl o skicka in på lagning antar jag :-/

Av quackpack

Problem med Linksys router! :(

Hejsan!
Jo för några dagarsedan så tänkte jag att jag skulle uppgradera min router från Linksys en Befw11s4, efter att den börjat o typ haka upp internet man va typ tvungen o dra ut strömmen o sätta i igen för o få igång nätet igen.. och sagt och gjort gick in på linksys hemsida så hämtade hem den senaste uppgraderingen dom hade.. och körde in.. men nu fan funkar det ännu värre än innan.. blir helatiden utloggad från msn och icq och internet verkar så där... någon som haft liknande problem med routern om det är hårdvaru mässigt den börjat säcka ihop eller om det kan va nått fel i routern.. men den ska vara nollställd så förstår inte vad de kan vara..

//Peter

Av quackpack

nje vet ej varför men microstore känns så där :-/ neh drar ut till biltema o inhandlar kabel sen

Av quackpack

ok nice tack för alla svar ska kolla upp det!
Claes Ohlson har bäst priser ska kolla biltema oxå

kolla biltema och var absolut billigast

Oskärmad UTP
25,0 m 23-294 159,00 kr

men oskärmad.. gör detta något? :-/

Av quackpack

TP kabel i göteborg??

Hum va ute idag och kika efter billig tp kabel jag behöver dra från min router o in i mitt xbox men hitta typ 20meter för 400:- på computer city... är det typ vad man får betala eller nån som vet vart man kan få tag i billig tp kabel i gbg?

//Peter

Av quackpack

Men jag prata med min far han sa att den laddaren är timerstyrd och efter 5 tim slutar han ladda så tar man ur och sätter i den igen får man alltså 10h´s laddtid.. får testa om de verkar funka

Av quackpack

hehe mja 900:- tror nog jag klarar och vänta ett par timmar!
Hollywoodstar, alltså om batterierna bara blir laddade enligt 1.300 så borde alltså dom ej bli fullladdade eller? eller blir dom fulladdade ialla fall fast inte bra laddade? :-/

Av quackpack

Batterier??

Tjena!
Har köpt mig en super uber blixt till min Canon Eos300-d digital kamera och den drivs av 4X AA R6 batterier. Har ett par 1.300mha nu men tror kvaliten e rätt kass och att det är förlite kräm i dom.. så jag tänkte köpa ett par 2100mha från GP Batteries som jag tror är ganska mycket bättre, men frågan e om min nuvarande laddare klarar och ladda ifall jag köper 2100.. eller behöver ja köpa laddare från GP Batteries oxå? Baksidan av laddaren lyder:

Input: 230V ~ 50Hz 6W5
Output:
AA - 4 X (1,4 V 250mA 0,45VA)
AAA - 4 X (1,4V 120mA 0,168VA)
6F22 - 2 X (9V 15mA 0,135VA)

om någon är mycket kunnig och vet mer än jag är jag tacksam för all hjälp

Av quackpack

Ta bild intervaller med tv-kort??

Jag har en Pinnacle Rave tvkort och har in på det tv kortet kopplat en video kamera som jag har i fönstret, jag tänkte ta typ nån bild kanske var 30:e minut och sen sätta ihop det till en lite snabbspolad film.. har ett program till min digitalkamera för och ta bilder intervaller men till tv kortet som jag har pluggat in video kamera? nån som har någon ide så skriv !! )

//Mvh Peter

Av quackpack

min 180GB är paj nu så lägg till dej på statestiken nu... fan kräva en Samsung eller nått...