Inlägg

Inlägg som Freezard har skrivit i forumet
Av Freezard

Vet inte om jag skulle kalla sex år gamla spel för "gamla", spelar just nu mycket från 90-talet

Av Freezard

Köpte Diablo IV för 800:- och det var bortkastade pengar. Jag köper dock nästan aldrig fullprisspel men tycker inte de borde kosta över 600:- i alla fall.

Av Freezard

Blir alldeles för suddigt tycker jag. Och i 1080p är det aldrig som att jag behöver mer fps direkt.

Av Freezard

En skärm, men flera desktops. Och alt-tabbande

Av Freezard

Trogen MX518-användare här, bytte för ett par år sedan till G403 och tycker den är minst lika bra! Har inget att klaga på alls faktiskt, RGB kan man stänga av tex.

Av Freezard

Hade varit nice, brukar vänta med Windows-uppdateringar tills det finns uppdateringar för grafikkortet också så slipper man starta om för varje. Fast numera verkar det som att man inte behöver starta om för AMD-uppdateringar, men vet inte om jag litar helt på det.

Av Freezard

Minns när SVT hade OS 2008 och satsade på streaming för första gången. Det var mycket bättre på den tiden än det är i dagens läge för OS, både med utbud och själva streamingtjänsten, och det sjuka var att det var helt gratis på SVT också. Nu är det krångligare än det behöver vara.

Annars håller jag med om alla streamingtjänster, likadant som att jag föredrar att ha alla spel på samma plattform, men med spel har man i alla fall möjligheten att välja för det mesta. Det som gjorde mig mest förbannad var att jag kollade på Westworld på HBO för inte så längesedan och plötsligt hade de tagit bort programmet från sin egen tjänst, alltså egenproducerat innehåll... vart vill de att jag ska se på det isåfall?

Av Freezard

Bytte till mekanisk för något år sedan. Vande mig snabbt, och skriver lite snabbare på detta än det tidigare vanliga lågprofila. Men någon stor skillnad var det inte. Känns dock som att mekanisk är mer robust så förhoppningsvis går knapparna inte sönder lika lätt.

Av Freezard

F-Zero 99 eller Hi-Fi Rush men de finns inte med. Så då blir det Atomic Heart.

Av Freezard

Otydliga instruktioner på del 2 gjorde att jag fick fel utan att veta varför. Börjar inte bra...

Kör Python för en gångs skull och det är lite lurigt.

Av Freezard

Bryr mig inte om det är ljust eller mörkt, brukar alltid köra default. Windows har ju inbyggd funktion numera som justerar ljuset så det blir skönare för ögonen. Men generellt sett föredrar jag nog ljust, ser konstigt ut att köra mIRC i mörkt tex

Av Freezard

Startade precis om för Windows/GPU-uppdateringar annars är den alltid på. Jobbigt att återställa alla sina program/fönster varje gång, jobbar även på min vanliga dator så har två desktops med specifika layouter. Elsparandet är ju minimalt om ens något. Sedan tär det mer på komponenter att stänga av/på hela tiden, hade en CPU som dog när jag skulle starta datorn en gång.

Av Freezard

Yes använder WinRAR fortfarande även om den nya Windows 11-menyn gör att man måste klicka tre gånger istället för två för att extrahera filer

Av Freezard
Skrivet av Herr Kantarell:

Fast det kan du även med classic.

Nya sidan handlar om att besökarna ska klicka in och köpa hos de affärer som betalar dem mest.

Inte på samma sätt vad jag vet... jag har min lista med prisbevakningar i menyn till vänster pinnad så man kan läsa om produkter till höger samtidigt till exempel. Men håller med om att sökfunktionen och hur produktinfo visas generellt är sämre i det nya, tycker bara inte det är så noga sedan de införde den nya prisbevakningen då jag nästan enbart använder den numera.

Kan säga som långvarig skribent på MinHembio (Prisjakts forum) så är det katastrof på utvecklarsidan. Forumet har inte uppdaterats på evigheter för att alla resurser går åt till Prisjakt, de har webbutvecklare men de fixar aldrig ens basala saker som att kunna embedda en YT-video. Däremot mer reklam för produkter och liknande lyckas de smyga in... de har länge utlovat "stora planer" för forumet men antar att det nu i och med kontobytena kommer stängas ner istället.

Av Freezard

Nya är bättre, gillar att man kan wishlista produkter där.

Av Freezard

En bra artikel. Nu köpte jag mitt 8 GB-kort för något år sedan men nästa gång blir det definitivt minst 12 GB. Trodde inte spel tog upp så mycket även i 1080p.

Av Freezard

Nej, har nog aldrig sett på någon YT-video för sådana här ändamål, är för gammal för influencers.

Jag vet inte varför det har börjat dyka upp nyheter om andra nyhetsplatser här, drama hit och dit, men är totalt ointressant för mig.

Av Freezard

Jag litar inte på de tidiga betygen skulle bli förvånad om det landar på över 90 till slut. Hade hellre velat ha ett mer klassiskt RPG likt de gamla i Infinite Engine men förstår de måste göra det mera casual för massorna med 5E och turbaserade strider. Eller snarare är det enklast för dem att köra samma stridssystem som i deras tidigare spel.

Av Freezard

Nice! Spelar ettan just nu Verkligen kul att de förfinar och lägger till add-ons gratis också. RTX i all ära men föredrar officiella versionen. Det är mycket ljusare i RTX till exempel och Quake ska vara mörkt.

Av Freezard

Behövs inte längre med SSD. Och jag sköter om och städar datorn i realtid så den håller sig blixtsnabb och organiserad.