Inlägg

Inlägg som Freezard har skrivit i forumet
Av Freezard

Har för lång backlog och Game Pass håller mig road med diverse nya spel så blir sällan köp längre. Kanske kan bli ett eller två som man haft ögonen på.

Av Freezard

Nej använder fortfarande ett lågt Logitech med saxknappar, köpt nåt cherry brunt som backup dock men för rörigt med alla olika färger och egenskaper plus gillar låga/tysta knappar.

Av Freezard
Skrivet av Pamudas:

Logga in. Det är ett medlemspris
https://i.imgur.com/qxtTNF7.png

Tack! Fick äntligen tag på detta chassit till ett bra pris

Av Freezard

Fractal Design Define 7 Compact / Solid

Står att det ska kosta 999:- men står 1490 för mig. Var det något prisfel?

Av Freezard

Hej till sommarklapp önskar jag mig ett chassi utan glas till exempel Define 7 Compact om någon sådan deal går att fixa, såg det fanns ett med glas men det är ju mest för de coola kidsen

Av Freezard
Skrivet av m4gnify:

Vad kör du?

Kör inte så mycket längre men StarCraft, Age of Empires och Serious Sam är spelserier jag speedrunnat mycket innan. RTS är inte populära men jag gillar dem.

Av Freezard

Har på det i bakgrunden, är en speedrunner själv men det är inte lika mysigt online så kollar inte så mycket.

Av Freezard

Tänkte det kunde vara en liten uppgradering för mitt RX 480 i väntan på bättre tider men sen såg jag 4 GB VRAM... nej det funkar inte i dagens läge.

Av Freezard

Bra intervju om ett ovanligt område! Eller som mest håller sig i bakgrunden för allmänheten alltså

Av Freezard

Om jag söker på något och sen låter sidan vara uppe och försöker uppdatera efter ett tag så får jag 404 och måste göra om sökningen från scratch. Detta problem har funnits länge. Jag skulle nog använda marknaden mer om jag inte behövde göra nya sökningar varje gång, eftersom jag alltid gör samma sökning.

Av Freezard

Ja, 2 TB mekanisk och runt 1 TB SSD, så småningom kommer jag inte behöva mekanisk mer men bara spel tar upp 1 TB för mig typ.

Av Freezard

Sitter med 4 GB minne idag och även om det funkar bra för de flesta spel så finns det vissa som man inte kan maxa i 1080p (handlar oftast om texturer/skuggor), så om jag gör en hyfsat dyr uppgradering idag (vilket jag försöker göra...) så vill jag ha minst 8 GB minne i alla fall.

Av Freezard

8 + vänster tumme till space. Det är väl den mest klassiska stilen, som jag lärde mig i skolan när datorer var nytt och de precis infört skrivlektioner.

Men det är inte så att man skriver snabbare ju fler man använder, såg någon som hade 230 WPM använda 3-4 fingrar. Han använde för det mesta bara pekfingrarna, helt sjuk teknik.

Av Freezard

Ska bli nice att köra, tycker trean är underskattad. Spelade 1DE mycket men tvåan gillar jag inte alls... för mycket av allt. Gillar grafiken i trean och att det är mer avskalat/långsammare.

Av Freezard

Xbox-appen skapar en mapp Program Files\ModifiableWindowsApps på varje partition på min dator, irriterande. Går inte att ta bort eller om man lyckas genom massa forcerad adminkommandon så dyker den ändå upp igen sen.

Av Freezard

Ska bli kul efter tvåan som jag köpte DE-versionen av men knappt spelade. Gillar ettan och trean mycket mer.

Av Freezard
Av Freezard

Tyvärr bor i fel stad, annars hade lätt sökt!

Av Freezard

Kollar nästan varje helg i normala fall, brukar alltid vara nåt kul på g. Mest fightingspel men allt möjligt intressant egentligen: Brood War, Quake, Hearthstone, Halo, CS:GO... många av spelen spelar jag inte ens själv eller har aldrig kört. Typ Rocket League-VM har jag sett nån gång, behöver inte ha spelat det för att fatta konceptet så det går an. Däremot MOBAs är omöjliga att kolla på om man inte har spelat själv.

Men jag kollar också på en jäkla massa vanlig sport, och gillar själv att tävla så det kommer nog därifrån.

Av Freezard

Jag tog det, men kommer nog aldrig spela det. GTA är inte min grej