Inlägg

Inlägg som anon34034 har skrivit i forumet
Av anon34034

Varje gång historik postas blir jag *bekymrad.. utmärkt produkt delas ut och glöms bort
#15372211

Skrivet av _anka_:

Jag tror inte chassit klarar hålla 3st 3.5" diskar vid normala temperaturer.. min gröna 2tb 5900 rpm disk, som jag var tvungen att installera GTA 5 på, den blir 44 grader med aktiv kylning när man spelar GTA5. Jag använder ett Fractal Design Define XL chassi med en 140 mm fläkt vid sidan av disken!
Define S har 3 vertikala diskar utan aktiv kylning.. jag läste att disktemperaturer inte bör överstiga 50 grader.

Vågar Swec testa 3st 7200 rpm diskar i raid 0 med detta chassi och stresstesta hög belastning över en timme?

Köpa ett välventilerat chassi måste vara perfekt på sommaren, ΔT gentemot resten av året.. sweclockers, de överklockar, de borde ha koll på sina saker, nu kan jag spara mina semesterbilder säkert!
<veckor senare>
Hmm mina nyköpta diskar låter konstigt.. Western Digital måndags-exemplar?

*Bekymrad för produkten säljs än idag med rekommendation

Av anon34034

Så varför saknar folk Fullscreen?

Har man en klient som krashar, då råder jag till att uppdatera drivers / rensa gamla addons som ligger kvar i WTF katalogen!
Jag gjorde en helt ny installation en gång, gav utdelning, problemet försvann!

Av anon34034

@str8forthakill: När jag drar på en stream på min 2500k, då nyttjar den 15-22% av prollen.. bakgrundsprocess eller öppen process?
I min mening är arbetsbördan på ett spel & video ett multitask scenario! Visst det är inte tungt, men vafan snackar vi om här?
Min proxmox hypervisor hanterar tyngre saker, ja! Den multitaskar, ja! En beräkningsenhet från 90-talet som har MS-röj och office uppe är inte SMT - dvs. den multitaskar inte!

Av anon34034
Skrivet av str8forthakill:

@_anka_
Det du gör är inte multitasking, det är normalt bruk av dator. Multitasking? Ha ett par VM's körandes med diverse belastningar. Det absolut simplaste exemplet av multitasking är att spela och streama samtidigt. dvs man har minst två CPU tunga applikationer körandes samtidigt. Webbläsare/film/musik spelandes i bakgrunden är inget annat än white noise, bakgrundsbrus. Det har noll effekt på en PC så länge det inte är en svag utdaterad tvåkärning CPU.

Aldrig hört någon säga att servrar multitaskar! Men allt är relativt, jag tycker att, kör man 2 fullskärms applikationer parallellt så multitaskar man!

Av anon34034

Tycker min 2500k är en vass multitask prolle än idag, spelar och ser på youtube samtidigt, ibland märker man av något.. men inte i närheten av hur det var med en enda kärna, som förr i tiden.

Av anon34034

Underbara människor! Starkt jobbat att kånka dessa dit med buss!

Av anon34034

Kul med spontana klipp

Av anon34034

Så tråkig attityd på sweclockers, samma typ av debatt underlägg om och om igen..
Uppmuntran till diskussion kring moral och etik hela tiden

Av anon34034

Förr fanns det bara en vägg och två personer. Nu bläddrar ni i ett tal manus! Ert klipp på webhallens vindsvåning var spontant och innehållsrikt, man ville se mer av er, spontana profiler
Ni gör er mycket bra i rutan på events & recensioner.. fredagstimmen kanske kan skippa mycket av vad som hänt sedan sist, vi som besöker sidan, gör det flera ggr i veckan/dagen, om hela poängen med panelen är att upprepa sig.. tar jag nog en timme någon annanstans

Av anon34034

Innan du börjar pyssla, installera Proxmox VE som hypervisor, en hypervisor låter dig köra flera system under samma hårdvara, det blir ett webinterface som du ansluter till och sedan kör respektive maskin i web gui, vnc sessioner!

Har 17 dagars uptime på min pfsense, då jag nyligen testade lite, SNORT! "..network intrusion prevention system.."

Den youtube kanalen har mycket innehåll för intresserade!

Av anon34034

3 Fläktar i fronten (2x140 1x120) Fractal Define XL, fläktarna på 5volt.. 2x fläktar i bak på 7.5v
Håller mitt ASUS GTX570 DCU 2(2x75mm) och cpu NH-D14(2x140mm) på rimlig värme nivå!

Datorn kan samla dammtussar en hel vinter och överleva en hel sommar utan att behöva tänka på kylning, överdimensionerad kylanordning klarar LAN värme!
.. På Pentium tider satt jag med hårddiskar utan aktiv kylning, installerad speedfan och fann att diskarna var 50grader+, hade haft problem med diskar tidigare, de dog av någon anledning ^^

Av anon34034
Av anon34034

Hmm hade huvudvärk när jag köpte min VA Curved, kanske var den där glasögon effekten, hjärnan var ovan!
.. Sänkte ljusinställningarna andra dagen med skärmen då huvudvärken försvann under en natts vila men återkom nästa dag.. trodde det var ljuset som var maxat, vilket ledde till värk vid långa sittningar!

Dessa videos du visar är toppen - du tog upp det i någon annan video att man behöver inte maxa kontrast / brightness i mörkt rum

Av anon34034

Hur kan en gammal nyhet hamn högst upp på första sidan? Jajuste, företag ska tjäna pengar, samhällsinformation attraherar klick #swebladet

Av anon34034
Av anon34034

Galet nice! Tack!

Av anon34034

Sweclockers borde subventioneras av staten, så att hårdvara & data kan förbli en dess genre #swebladet

200 000 Paket skickas tillbaka, måste väl vara en dålig vecka, andra nyheter om Postnord har inkluderat 160 000 paket på en dag.. nu skickas ett fjuttigt antal tillbaka? Pfff

Av anon34034
Skrivet av Callemedskägget:

Nu förvränger du ord. Vi står för att enstaka recensioner inte är våra allra bästa. Ditt exempel är sju år gammalt (vad hände med Surviving Mars?) så ditt snack om ”tusentals hus” och betong får helt enkelt stå för dig.

Vet ej vad suviving mars är, baserar mina utlåtanden på det du gav mig, ni har gjort tusentals recensioner sedan Tropico, betonggrunden är Tropico.
Är åldern på recensionen relevant? Efter den recensionen avskaffade jag min profil på fz.se - om ni gått över till kvalité istället för kvantitet, kan jag ej svara på!

Ni båda ägs av samma företag, det kanske är en omöjlig strävan att hålla swec borta från er.

Av anon34034
Skrivet av _anka_:

Jag gillar inte FZ, de gjorde en recension på Tropico 4 utan att testat trean, de gav fyran topp betyg då det var en direkt kopia på trean, läsare på på forumet ifrågasatte.. redaktionen svarade att de var den mest lämpade som fick göra en recension, de tog inte tag i saken därefter, ligger fortfarande som mycket bra spel... FZ är skit

Skrivet av Callemedskägget:

Haha. Ja, alltså. Hm. Vi har ett par historiska recensioner (den här publicerades ändå för snart sju år sedan) som inte är våra stoltaste publiceringar. Tropico, Operation Flashpoint och The Witcher är väl de som brukar dras fram när man ska proklamera hur usla vi är. Till viss del kan jag köpa argumentet "man är inte bättre än sin senaste text" men då har vi ändå publicerat cirka 1 000 recensioner sedan dess.

Sen blir jag nyfiken kring hela grejen med att hålla kvar den bittra känslan i så många år. Vi förklarade, resonerade och argumenterade ändå för vår sak ganska friskt i den tråden. Vilket vi ofta gör, vi är inte anonyma bylines som inte tar till oss av feedback och kritik.

"Haha. Ja, alltså." | Ja, där fick vi det överstökat, haha!

Själv tycker jag inte 'er sak' är lämplig på en community för spelälskare, att pusha releaser på recensioner utan någon inblick i tidigare iterationen, skribenten spelade Tropico 4 och baserade sin recension på Tropico 2 som föregångare, men det är er sak som du säger.. jag vet det nu och min kritik är befogad då ni står upp för er verksamhet! Starkt!

Nu behöver jag inte yttra mig om detta igen, tiden har passerat, grunden är förankrad i betong, tusentals liknande hus har byggts sedan dess.

Av anon34034

Jag gillar inte FZ, de gjorde en recension på Tropico 4 utan att testat trean, de gav fyran topp betyg då det var en direkt kopia på trean, läsare på på forumet ifrågasatte.. redaktionen svarade att de var den mest lämpade som fick göra en recension, de tog inte tag i saken därefter, ligger fortfarande som mycket bra spel... FZ är skit