Inlägg

Inlägg som anon34034 har skrivit i forumet
Av anon34034

Tror mina flesta linuxar har irssi, så lätt att hoppa in i kanaler och får svar på ditt o datt

Av anon34034

Ser fram emot prisdump på 1000 serien! Mitt minne sviker mig, brukar Nvidia säljas billigare eller gör de som AMD, byter bios till 'revision senaste generationen' och säljs som senaste gen?

Av anon34034

Jag ska passa mig för att läsa era Tull & Posten artiklar, dess avsikt är väl att väcka ilska, de har politisk anknytning, de är infrastruktur!

Av anon34034

"Vid sidan om processorns 16 PCI Express 3.0 för instickskort har styrkretsen likt Z370 och Z270 hela 24 stycken kanaler för exempelvis SSD-enheter. .."

16 pci-e Banor på cpu, 24 extra via chipset?

Av anon34034

Att tro på en professionell analytikerfirma är som att lita på Aftonbladets siffror, de stämmer på den utvalda skaran de undersökt.. Dice gör bra produkter! Att EA pushar för det ena o andra.. äh!
I värsta fall blir denna iteration ett steg bakåt, tror inte Battlefield-serien dör som Titanfall 2, vilket den firman spår..

Av anon34034
Skrivet av skewgen:

Tror fler på forumet är intresserade av kommande teknik och vilken väg utvecklingen tar än som är intresserade av wow. Borde va så åtminstone...

Skickades från m.sweclockers.com

Jag med! Dock mer intresserad av nätverk, sfp+ poe+ toe.. häftig teknik! 28 Kärnor på prollen.. äääh väck mig när de lärt sig samarbeta på en tråd!

Av anon34034

Tror jag skulle behöva en 28 kärning Intel, idag kom nya world of warcraft.. vem riktar sig nyheterna till? Många som köper workstation grunkor här på forumet?

Av anon34034

@SeF.Typh00n: Tack, hade missat / glömt

Av anon34034
Skrivet av Xinpei:

Finns rättsprotokol. Sedan tydligen är de inte starka nog för att få ut 10nm i tid.

Skickades från m.sweclockers.com

Är Intel bunden till deras Tick tock roadmap? Att de väljer att försena betyder väl inte att de är svaga? Enligt mig betyder det att motståndet på marknaden förväntades vara större/bättre, när AMD kontra med Zen då förstod Intel hur läget var.. försena! Semester!

Av anon34034
Skrivet av Xinpei:

Självfallet har de en negativ klang i orden. De är ju för tusan ord avsedda att vara negativa. Och vinna? Du menar att det är okej att bryta mot lagen för att vinna? För det är vad Intel gjorde och blev dömd för.

Känns inte som Intel blev dömda, de är starkare än någonsin med sina produkter

Av anon34034

@Xinpei: Mutor och bedrägerier har en negativ klang i orden, Intel tar steget fullt ut att vinna, jag gillar vinnare!

Av anon34034

@ToddTheOdd: Det är otrevligt med mutor, att deras chip finner vägar in i företag på så vis.. sämre än att marknadsföra sin produkt som Bulldozer? AMD Lurade sina kunder, värre för mig!

Jag förstår att folk främjar AMD då de är 'underdog' som tar marknadsandelar, men jag vart lurad och vägrar gå tillbaka till AMD.. kanske är jag envis?

Av anon34034

@Xinpei: i7 Brukade vara deras topp serie, nu är i9.. logiskt att de sprider ut resurserna! Förr hade Pentium hyperthreading.. nu är Pentium anpassad för(?) uppgifter.
Känns som folk önskat fler kärnor, nu när i7 går upp på 8 kärnor och mister HT, extra kostnaden är befogad!

Känner inte till Xeon 5ghz på 28 kärnor men körde de det, så körde de det. Om folk tror, då tror de.
Bulldozer var först med 8 kärnor, AMD sa att det var det! 4 Moduler med dubbla beräkningsenheter som delade på resurser.. glorifierad hyperthreading tycker jag!

Angående min kommentar:

Skrivet av _anka_:

Jag kan inte avstå historia, prollen går för 20 tkr.. inte vågar jag spendera sådana pengar när företaget valde att göra en fuling nyligen!

Företagskultur är viktigt för mig - dock gillar jag att Intel har en "konkurrent" på x86.

Av anon34034
Skrivet av GuessWho:

Jag förstår vad du menar.

Men sen kom 2017 och AMD släppte Ryzen.

Frågan:
"Vilken är den bästa AMD processorn jag kan köpa år 2016 ?" är inte så relevant längre!

Jag kan inte avstå historia, prollen går för 20 tkr.. inte vågar jag spendera sådana pengar när företaget valde att göra en fuling nyligen!

Av anon34034
Skrivet av Meathim:

Det var lite larvigt.

Skickades från m.sweclockers.com

Vad pratar ni om? Jag hänger inte med

Av anon34034
Skrivet av Lessismore:

Ditt inlägg gör då skäl för ditt alias.

Va?

Av anon34034

AMD är Bulldozer för mig, två kärnor på en modul.. två bostadsrätter delar på en toalett = två lägenheter! Bra jobbat AMD!

Av anon34034
Skrivet av Palme_570:

ja då ser jag din poäng, har dock svårt att se att det inte klarar under 60 c. Men vad vet ja =).

Det finns en möjlighet att diskarna klarar hålla sig vid liv, jag kanske är gammalmodig, mina diskar överhettades på ett lan och sedan har jag vart bestämd på aktiv kylning. Mitt Define XL och resten av deras sortiment nyttjar aktiv kylning, hade vart intressant om testet ägde rum

Av anon34034
Skrivet av Palme_570:

Så länge chassit håller hdd tempraturer på under 60 grader så gör det sitt jobb, tycker du det är bättre att sloppa platserna och därmed mindre valfrihet bara för det inte klarar av att utföra det "optimalt" ?

Exakt, sweclockers sviker oss här! De borde testat! Klarar chassit sina specifikationer?

Av anon34034
Skrivet av Palme_570:

Först och främst så är rekommenderade drift tempraturer för 3,5 upp 60 grader. Nummer två så är välventilerat en term som allt som oftast syftar på CPU / GPU temps och i detta avseendet är chassit väldigt välbyggt. Det är ganska uppenbart att diskar placerade på baksidan där inget aktivt luftflöde sker inte kommer hålla "optimala" tempraturer men det är inte vad chassit är ämnat för heller.

Chassit är utmärkt till vad det är avsett för.

Fast samtidigt är väl chassit ämnat för att göra sina specifikationer? 3x 3.5" + 2x 2.5" Hårddiskar finns det monteringsplats för! Att paradnumret är något annat, det köper jag! Men då är det inte ett bra chassi om den inte klarar grundläggande problem, värme!
Ska köpare behöva lära sig vad aktiv kylning är, kontra 'avsedd för' när chassit är välventilerat?