Inlägg

Inlägg som Ugga har skrivit i forumet
Av Ugga
Skrivet av DavidtheDoom:

Nu får du nästan berätta mer, såg du detta idag och tror du det gäller alla butiker i landet?

Behöver man vara kund tro? Citerade fel men frågan behöver ställas!

Av Ugga

Någon som fått sin 75a och gått från en mindre oled? Har en 65C1 och har fortfarande inte bokat hemleveransen.. Som jag skrivit tidigare så gillar jag Oled och har en gammal 65B7 också. Rätt så ljust vardagsrum också även om jag inte tyckt det varit något jätteproblem då man kanske inte tittar så mycket dagtid ändå.

Av Ugga

@TobiasStockholm Riktigt bra kompensation från Samsung! Har du plats för 85” så hade jag valt den men priset på 75” är ju löjligt bra det med.

Av Ugga
Skrivet av segafreaktwo:

Min också makulerad

Fick ett annat erbjudande dock men vet inte om det är värt!
Vi vill erbjuda dig alternativet att lägga en ny beställning på 55QN90b med en rabatt på 70%.

Samma TV fast utan boxen.

Av Ugga
Skrivet av dartan:

En fantastisk komplimang dessutom!
Jag har inte vågat berätta för nån om mitt köp. Har blivit "dumförklarad" efter två nyköp inom ett år varav senaste var en Lg 65B1 oled som inte ens är 3 månader gammal 🤣

Min är hos Bring, har inte valt dag för hemleverans än.. Är fortfarande i valet och kvalet om min 65C1 är det bättre valet trots mindre ändå.. Ligger ibland i ena soffan så jag ser TVn snett underifrån och det fungerar klockrent med en oled. Inte så mycket från sidan kanske men ändå.

Finns mycket att tänka på här. Även om väggfästet jag har nu fungerar eller om jag måste höja det pga Centern. Någon som vet höjd från Vesa till botten på TVn?

Av Ugga

Om den som har extra-användaren har två olika boenden då med olika IP?

Av Ugga
Skrivet av sINsen:

Vad är de för skillnad på xbox varianten mot ps5 varianten om man använder dem till pc? Är de någon skillnad då?

Bara att du får gratis Atmos-licens men den kan du köpa separat också.

Av Ugga
Skrivet av FörstaÄrSåJävlaGod:

Hur är Maxwells trådlösa ljud jämfört med Mobius inkopplade ljud?

Det står sig mycket bra. Jag gillar Maxwells ljud bättre, speciellt med Immersive-EQn som ger lite mer skjuts i basen och så.

Av Ugga
Skrivet av dartan:

Själv är jag kluven. Sitter med en Lg 65B1 och ca 3m från tvn.
Nu har jag inte ett ljuskontrollerat rum men inget direkt solljus på tvn, frågan är om jag blir gladare av 75" QN95B pga storleken?

En nackdel till är att jag måste byta tvbänk och tappar förvaring då 75" troligen hamnar ca 25cm längre ner på väggen och jag kan inte flytta fästet.

Ilandsproblem deluxe 😆

Låter nästan precis som mitt dilemma ovan förutom det med fästet, kanske blir drygt för mig med dock då min C1 hänger 2cm ovanför min center nu.

Jag är rädd att man vant sig för mycket vid Oled. Kan dock tänka mig att det kan vara ett lyft dagtid med mindre reflektioner och ner ljusstyrka. Ska fundera lite om det blir retur eller inte.

Av Ugga
Skrivet av Gilgamesh:

blir inte något lyft i bildkvalitet iaf.

Även jag fick en impuls att testa mot min 65” C1 som jag har nu. Har stora fönster mitt emot TVn och är i överlag ett ljust vardagsrum. Är nöjd med ljusstyrkan och så men reflektioner osv om man inte drar för helt eller kollar kvälls/vintertid är ju lite drygt. Tror dock det blir en retur, älskar ju Oled.

Brukar även ligga i en av sofforna så man ligger lite nedåt från sidan och gissar på att betraktaktningsvinkeln på QN95B blir tråkig där.

Men som sagt, ljust vardagsrum, rullar mest barnprogram tyvärr nuförtiden..

Av Ugga
Skrivet av FörstaÄrSåJävlaGod:

Beställde precis ett par Har haft två par Mobius innan men som båda spruckit i bygeln tyvärr... Ljudkvalitén var helt fantastisk dock och jag hoppas Maxwell är någorlunda liknande iaf. Någon som har gått från Mobius till Maxwell och kan säga hur de presterar?

Har båda och har även haft Penrose. Gillar Maxwell och Mobius bäst. Mobius är fortfarande inkopplade på heltid till PCn och så kör jag Maxwell i vardagsrummet till PS5/XSX och trådlöst till mobilen.

Kvalitetskänslan är överlägsen på Maxwell rent fysiskt iaf.

Fick hem mina Maxwell Xbox igår, sålde mina vanliga Maxwell här på marknaden.

Av Ugga
Skrivet av segafreaktwo:

Om man ska ha ett par enbart till till datorn
vilken gäller?:)

Lite sugen att testa något nytt

Då spelar det ingen roll. Atmos kan du ju köpa separat så då sparar du nog en peng mot för att köpa Xbox-varianten, om du inte hade sen tidigare.

Av Ugga

Annonsen är avslutad

Av Ugga

Sålda! Tack för visat intresse.

Av Ugga

Förmodligen är båda sålda till @Rador

Av Ugga
Skrivet av incandenza icers:

Kan dessutom buda 3750 om du tänkt ha budgivning.

Klart man vill ha så bra betalt som möjligt och hämtning går ju alltid före av smidighetsskäl. Skrev ju tänkt pris så klart det kan gå uppåt då de är svåra att få tag på. Dock är det ju ett plus ovan om jag blir av med båda lurarna i en affär..

Av Ugga
Skrivet av Ugga:

Hittade kartongen och tillbehören till Penrose X också. De nya Wicked Cushions-kuddarna med kylgel är inköpta i januari och typ enbart testade. Kostade 379kr.

Av Ugga
Skrivet av Rador:

Jag är intresserad av Maxwell lurarna och kanske Penrose lurarna också. Vet att min bror har varit intresserad av dom så ska fråga han i eftermiddag.

Hittade kartongen och tillbehören till Penrose X också. De nya Wicked Cushions-kuddarna med kylgel är inköpta i januari och typ enbart testade. Kostade 379kr.

Av Ugga
Skrivet av Rador:

Jag är intresserad av Maxwell lurarna och kanske Penrose lurarna också. Vet att min bror har varit intresserad av dom så ska fråga han i eftermiddag.

Hade ju varit smidigt helt klart. Bara att återkomma!

Av Ugga

Audeze Maxwell och Penrose X

Kanonbra headset från Audeze med 80 timmars batteritid osv. Playstation-modellen. Säljes då jag har Xbox-varianten på väg också.

Fick hem i fredags. Testade och uppdaterade.

Tänkt pris är 3500kr inkl frakt annars finns lurarna i Gävle.

Har även ett par Penrose X i nyskick med Wicked cushions. Allt i riktigt fint skick, även originalpadsen. Dessa tänkte jag 1800kr för.

Läs hela annonsen här