Inlägg

Inlägg som Ugga har skrivit i forumet
Av Ugga
Skrivet av eFoppa:

I dagsläget av de trådlösa skulle jag säga Audeze Penrose

Håller med. Jag har förbokat ett par Maxwell också.

Men egentligen håller jag med dig i det du skrev tidigare att ljudet kanske inte är prio 1 ändå, även om jag handlar med ljudet som prio 1 när det kommer till headset.

Mina Penrose ligger mest och skräpar och är fortfarande som nya då jag oftast använder mitt rejäla 5.1-system när jag spelar då jag nästan uteslutande spelar SP-spel nu för tiden då tiden är knapp pga barn osv.

Så mitt köp av Maxwell är förmodligen väldigt onödigt då Penrose duger de få gånger per år jag egentligen använder dem.

Det är dock alldeles för roligt med nya leksaker!

Av Ugga

@GGlucke Vad gick returfrakten på? Och vad skickade du tillbaka?

Av Ugga

PayPal har bra köpskydd annars.

Av Ugga
Skrivet av ResarXam:

hur är dem här i jämförelse med mobius

Låter rätt så lika tycker jag. Mina Mobius är alltid inkopplade till min stationära. Har använt mina Penrose X till PS5/XSX och lite till mobilen men använt även X alldeles för lite.

Av Ugga

Audeze Penrose

Gaminglurar som även låter fantastiskt för musik. I nyskick med allt som följer med. Endast provade sedan blivit liggande i kartongen då jag har Penrose X också och märkte att även de fungerade med Playstation.

Finns i Gävle eller kan skickas.

1500kr plus ev frakt. Hämtning har prio.

Läs hela annonsen här

Av Ugga
Skrivet av oqvist:

Suspension straps fungerar inte. Samma vikt oavsett. Heliumballonger?

Fungerar inte? Kan ju hjälpa komforten om det distribueras bättre över huvudet? Eller?

Jag menar ju självklart inte att det blir en lägre vikt av det men det trodde jag var underförstått.

Av Ugga
Skrivet av the squonk:

Är inte Maxwell tunga? Inte så kul för en gaminglur kanske

Jo, 490g är ju en hel del. Men med en bra suspension strap så kan det ju bli bra ändå. Men svårt att veta på förhand såklart.

Av Ugga

Funderar på om man ska beställa ett par Audeze Maxwell eller inte.. Har redan Mobius och båda Penrose-modellerna så lär väl isåfall sälja av ett par stycken iaf.

Båda mina Penrose är ju i nyskick så egentligen är det ju kanske en onödig uppgradering då jag inte har några problem med varken byggkvalité eller anslutning.. Ljudet lär ju inte vara ljusår bättre tänker jag.

Någon mer som går i samma tankar?

Av Ugga
Skrivet av eFoppa:

Aha missade det!
Det är kasst! Jag använder det inte heller just nu då mitt team föredrar PS5-party. Men från och till har det varit ett måste att kunna köra dubbla anslutningar.
Antar att de fegade lite med tanke på alla klagomål runt BT med Penrose?

Min gissning också. Det är ju inget som tagits bort bara för att eller inte tänkts på. Ett måste för väldigt många så måste finnas en väldigt bra anledning.

Av Ugga

@eFoppa Samma här! Tyvärr verkar Radio/BT-mix vara borttaget.. Bara en ljudkälla kan spela åt gången. Ett steg bakåt även om jag inte ofta använder det. Många använder det nog till Discord på mobilen dock som lirar konsol.

Av Ugga
Skrivet av oqvist:

Märklig affärsidé med att sälja trådlös 490g lur... Mer vikt, sämre ljud, sämre komfort varför? Ingen kommer ju orka flänga runt på stan med dem

Men kanske för lite gibb i soffan? Tycker Mobius och Penrose låter riktigt bra. Men ja, vikten på Maxwell var ju inte direkt något positivt..

Av Ugga

Hade länge Noctua NH-D14(sitter fortfarande i en gammal dator) men i nuvarande har jag en Arctic Liquid Freezer II 360 som är riktigt bra, tyst och kyler bra.

Av Ugga
Skrivet av Aje:

Trist att dom inte gör skärmar för skrivbordsbruk.

https://www.lg.com/us/monitors/lg-27gr95qe-b

Denna är ju på gång också.

Av Ugga

Just det, jag stängde av någon image sharpening-grej i inställningarna också är jag rätt så säker på, utöver cleartype och nu är det finemang!

Av Ugga

Jag tyckte också lika i början när jag bytte från en Acer XB271HU(tror jag den hette..) till samma skärm som dig. Har två stycken och tyckte texten var lite "suddig" i början men jag vande mig tror jag? Tyckte inte heller jag hittade någon vettigt när jag googlade på det. Laborerade lite med cleartype i Windows med och tror det hjälpte lite.

Av Ugga

@Purgatory Fanns tolv när jag tipsade om priset på Swedroid för ett par dagar sedan. Skulle skriva här med men glömde bort det. Ruskigt prisvärt! Trodde det skulle vara slutsålt redan.

Av Ugga

Jag bor i lägenhet och har en Denon X2700H med 5.1-system bestående av XTZ-sub och Klipsch-högtalare. Testade att byta ut det mot en LG SP11RA när min Sony-receiver gick sönder men det slutade med ny receiver istället. Det är stor skillnad tycker jag men har man inget att jämföra med förutom TVns inbyggda är det ju såklart stor skillnad.

Allt handlar ju om hur mycket man prioriterar ljudet och hur mycket plats det får ta både visuellt och fysiskt.

Av Ugga

Ett stort plus med stål-varianterna är ju att du även får safirglas så den kommer vara mycket svårare att få repor på. Inte en tillstymmelse till repa på min S7 Stainless trots daglig användning i ett år.

Av Ugga

Grymt nöjd med första säsongen och ser verkligen fram emot nästa!

Av Ugga
Skrivet av TriNitro:

Jäkla sugen på en 77" C1 som första Oled. En av de största nackdelarna verkar ju vara att WebOS är lite rörigt och slött.
Hur är det med er som har erfarenhet, är det något man verkligen stör sig på eller mer av ett litet irritationsmoment?

Jag har både en Apple TV 4k och en Nvidia Shield inkopplad så använder i stort sett bara WebOS för att ställa in bilden initialt.. Kommer du bara använda WebOS eller koppla in någon mediaspelare?