Inlägg

Inlägg som MaZteR har skrivit i forumet
Av MaZteR

Jag börjar fråga mig själv ifall jag verkligen vill lägga 14 tusen på ett kort som jag inte ens kommer kunna maxa Cyberpunk expansionen på. Priset verkar kunna hamna väldigt nära 4080, för att vara riktigt intressant med den dåliga Raytracing prestandan.

Har sett folk på forumet sprida copium om att RT knappt märks. Då undrar jag vad man rökt. För det gör stor väldigt stor skillnad.

Av MaZteR

Jag måste ändå erkänna att det ska bli kul att testa Immortal. Kul att de vände och släppte det till PC.

Kan alltid ha immortal på ena skärmen och d2r på andra.

Av MaZteR
Skrivet av MaZteR:

hej jag har fått ett gammalt voodoo 2 från en polare å jag hadde tänkt att köra dubbla skärmar(har ett geforce 3 också). Problemet är att jag hittar inte några drivrutiner för voodoo 2 till win2000 som funkar!! jag ladda ner ett par men de funka inge bra....

2002-10-03 22:40

Mitt första inlägg var en onödig kommentar. Mitt andra inlägg var mycket roligare så tog det istället. Jobbigt att se hur illa jag skrev. Stavning och svenska har dock aldrig varit min starka sida.

Fixade 2D drivrutiner till mitt voodoo 2 och körde med dubbla skärmar sedan 2002. En skärm kopplad till voodoo 2 och den andra till mitt geforce 3 ti 200. Hade glömt att det var så tidigt jag fixade det. Men det funkade kanon i något år.

Av MaZteR

Jag har använt DisplayFusion för göra keybinds till olika profiler som har olika display konfigurationer. Dock så kostar det lite pengar för Pro versionen. https://www.displayfusion.com/

https://images.binaryfortress.com/DisplayFusion/Screenshots/9...

Av MaZteR
Skrivet av roo:

Intressant! Vet du/ni hur det var med lanseringen av 1080, kom det före 1060 och 1070 också? När kom Titan Xp?

1080 kom först, de andra korten kan ses som nedskalade varianter av flaggskeppsmodellen så därför kommer de senare.

1080, 2016 27:e Maj.
1070, 2016 10:e Juni.
1060, 2106 18:e Augusti.
Titan Xp, 2017 6:e April.

Av MaZteR

Stora problemet med WiFi-alliance är att specifikationen inte är tillgänglig för allmänheten. Så granskningen av specifikationen lider av detta. Ifall de var tillgängliga för alla så hade problemet med fyrvägshandskakning med stor sannolikhet hittats tidigare.

De borde istället släppa sin specifikationer som RFC "Request For Comment" som IETF gör.

Av MaZteR
Skrivet av MrTowle:

Jag gillade Panda skiten De lyckades verkligen med atmosfären enligt mig!

Men visst alla gillar inte pandor

MoP var så otroligt bra på många sätt. Atmosfären var riktigt bra som du säger, raids var utmanande och roliga (MoP och SoO är två av de bästa raiderna någonsin enligt mig). Klassdesignen var bra och inte fördummad, olika klasser var unika. Challenge modes fanns och var riktigt utmanande content i 5-manna form.

De flesta som klagar på att MoP var dåligt tror jag knappt spelade det. De såg pandor på videon och beslutade att det var värdelöst.

Av MaZteR
Skrivet av formerself:

För stunden är rank 1-25 Chieftain i HC level 86-93 och 6 av dem är döda. Kommer nog krävas minst level 90 för att ha en chans.

Själv är jag på plats 48 bland Slayers i SC. Osannolikt att jag kommer få en Demis, men ifall jag närmar mig 25 så kanske det blir att ringa in sjuk någon dag och dissa vännerna under helgen.

Har spelat väldigt lite i flashback än, var borta förra helgen, men har förmodligen 2 lediga helger så borde kunna komma till 90. Även ifall Oro's flicker inte är så bra för HC, finns en stor risk att jag dör. Explosive Arrow eller Bladefall totems hade varit mer safe, framför allt mot beyond bossar.
Jag skulle tippa på att man behöver 92-93 för top 25.

http://api.exiletools.com/class-rank?league=perandusfbhc&limi...

Av MaZteR

Har gjort så många gubbar i Perandus HC och haft riktigt kul denna ligan. Gjorde först flera gubbar i vanliga ligan, sedan blev det ett antal SSF gubbar och lite andra challenges som vi testade i guilden.

Känner mig rätt färdigspelad men gör en sista gubbe i 2 veckors PHC flashback nu. Tycker att de OP meta builds som finns är lite hjärndöda att köra så får bli nått lite mer utmanande under racet ifall jag inte ska tröttna.
Kör en Chieftain Oro's Sacrifice Flicker Strike gubbe, har inte så mycket tid dock så blir nog rätt svårt att få en demis.

Av MaZteR

Har absolut tänkt att spela Legion, hoppas bara de åtgärdar alla problem de införde i WoD och framförallt har mer content som inte är låst bakom en garisson.

Spelade väldigt seriöst i MoP och hoppas kunna göra det i Legion också. Tyvärr verkar de ha förstört warlocks helt och hållet då alla 3 specs har dummats ner otroligt. Men kanske spelar min disc/shadow eller balance/restro istället som main.

Av MaZteR

Ifall ni vill lära er mer om första världskriget rekommenderar jag denna kanal. Extremt intressant enligt mig men överskuggas oftast av andra världskriget.

Av MaZteR
Skrivet av Främling:

Har ingen jätteokoll på ekonomin i PoE men har nu en Scion i HC där jag tänker köra nedanstående Static Strike build.
Han har 15k dps på en 4L och kommer upp i över 25k på 6L. Det är bara hjälm och vapen som är uniqe.
Sen är det väll så att när mapsen kommer över L75 finns det väll inga billiga builds ?

Skrivet av Grönahunden:

så för att spela över lvl75 maps så är det nästan tvunget att antingen ha sinnessjuk tur eller köpa unika gears ?

Det behövs absolut inte galet dyrt gear för att köra hög level maps. Det dyraste med att köra high level maps är inte gearet utan mapsen i sig. På kort sikt kan det vara lurigt att sustaina en map pool med 75maps och man kan bränna rätt mycket currency på att rulla bra maps och även köpa maps.

Gear som du "måste" ha, behöver inte vara så mycket. En Lightning Coil eller en Cloak of Defiance kan vara trevligt och ett okej vapen.

Många builds som finns på forumet är "standard" builds där de har hur mycket currency som helst, där de har Mjölner och Shavrones Wrappings, men det är inget du behöver alls. Det är mer en kul grej.

Detta är ett exempel på en billig build:
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1068509

finns många mer.

Av MaZteR
Skrivet av Vimes:

Utan att ens ha provat spelet så enligt min åsikt så skulle det vara pinsamt om Witcher vann "Game of the year" titeln framför tex GTA V.

Du kanske inte behöver oroa dig över vem som vinner game of the year. Sen så kanske du inte ska uttala dig om det utan att ens spela spelet. Bidrar inte så mycket.

Av MaZteR

@Sper: Eftersom de inte kör ultra utan high textures förmodligen.

Av MaZteR

Med mitt 770 så kör jag 1440p med det mesta i high. Drog ner shadows till low, stängde av hairworks och post processing effekterna, kör det självklart i fullscreen också. Ligger mellan 40-45fps, men jag får la leva med det.

Av MaZteR

@Kevlarheart: För det första så säger de inte vilka inställningar de har, utan bara min vs max details. Vilket bara är en inställning. För det andra så komprimeras video en hel del på youtube, så det går inte se allt eftersom det har komprimerats bort.

Av MaZteR
Skrivet av Casper:

Jag förstår verkligen inte, många påpekar detta, men hur fungerar det egentligen? Om du inte har en 800Hz-skärm, vad spelar det för roll?

Nu är jag ingen expert på sourcemotorn men skulle tro att det beror på att renderingstiden inte är helt jämn så även ifall du har 300fps i snitt så tar det längre än 1000/144 ms att rendera vissa bilder. Eller så är det något helt annat än fps som får personen att känna av att det inte flyter.

Av MaZteR

Jag är relativt ny på MOBA men har spelat och varit officer i wow raiding på hög nivå (som bäst world rank 70). Har spelat LOL och DOTA casual också och är 28 år.

Är rank 36 Hero league och har 22-22 win loss, har spelat i ungefär en månad.

Har som mål att klättra och utvecklas och jag letar efter andra som vill bli bättre. Jag försöker kolla på pro matcher och hänga med hur metat och strategier utvecklas. Föredrar att spela range damage/assasin, men kan spela alla roller och spelar det som behövs.

https://www.hotslogs.com/Player/MatchHistory?PlayerID=796118
Inte bäst mmr atm men känns som att den är rätt hög osäkerhet på den än, och har haft 2 dåliga kvällar här senast tyvärr.

inkube#2323

Av MaZteR
Skrivet av Friterad:

Nej det visste man inte alls, dom sa inte ett ljud om det förrän det hade gått över ett halvår. Själv köpte jag det inte, skulle aldrig betala flera hundra för att spela i 25fps och 720p eller vad det är. Enligt din logik verkar det ju helt ok för företagen att göra hur som helst och du försvarar det med att dom gör det för vinst. Jag vet varför dom gör det, men det betyder inte att jag tycker det är ok, precis som det inte är ok att EA och Ubisoft har släppt massa ofärdiga spel

Tycker du inte att du är rätt privilegierad och bortskämd när du tycker att du har rätt till ett spel som inte ens är släppt. Rockstar har spenderat sina pengar och deras arbetskraft för att utveckla detta spel. När de släpper spelet är helt upp till dem. Ifall de vill skulle de kunna avsluta hela projektet med GTA V för PC, du har inget rätt att få spela det i tid eller alls. Visst det skulle vara tråkigt, men du har inge rätt till spelet.

Av MaZteR
Skrivet av Herp Derp:

Spelat sedan vanilla med tog en paus under cata. Förutom burning crusade tycker jag att WoD är den bästa expansionen. Pandaria var ett skämt då en kunde sola första bossen i HC och resten kunde aggra två bossar för att sedan nuka skitan ur sissta på under 10 sec. WoD levleing 90-100 tycker jag som brukar dungeonspamma faktiskt är kul. Jag som spelat WCIII tycker att det är kul att se Dutoran, Gul dan, Garrosh, etc.

Du kan raida genom att pugga. Men du kan även få raidgear när du fått tillgång till din garrison då du skickar ut followers på raid missions som ger dig 670+ gear, beroende på follower ilvl och redan klarade missions. Tycker att just missions är kul och enkelt sätt att få grymmt gear osv.

EDIT: är hunter och har altid varit dps så jag har ingen aning om hur tanking är, men jag har hört att det är lite lättare. Det tråkigaste med MoP var att det var så lätt och WoD är i nuläget svårare, åter igen, i alla fall för dps. Healers kan till skillnad från MoP gå oom nu...

För en som spelade hela MoP så kan jag säga att trots vad du tror så var inte MoP-raiding "ett skämt". Stone Guardians var faktiskt lagom svår för att vara den för HC bossen i hela expansionen. Bossar som t.ex. heroic Lei Shen, Dark Animus och Sha of Fear var riktigt roliga och svåra bossar när de kom ut.

Spelet verkar dock vara mycket lättare nu då de gjort de flesta klasser mycket lättare att spela då mycket abilities har tagits borts. Även vissa "svåra" mechanics som snapshotting har också försvunnit.