Inlägg

Inlägg som olirc har skrivit i forumet
Av olirc

NeoDyn magneter är det nån som kan motbevisa att det är påhitt för visst brukar det vara vanliga järnmagneter annars i högtalare?

Av olirc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=FULLMOON=-
Nyhetstorka bara för att Lysande fläktar ska sälja mer?

Visst det är snyggt om man håller det stilrent och med tex en färg. annars är det de här julgranarna som kommer fram hela tidern.

Japp körde med en färg genomgående när jag köpte min senaste rigg och det var blått! Sen det där med fjortis nja jag skulle kunna vara morfar till en del här men är till sinnet ung!

Tänker mer på en del andra inlägg och inte specifikt ditt inlägg FULLMOON.

Av olirc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av herbman
Har du sett hur folk bor därnere där det hålls på?

Du hade inte bott så i 20 minuter utan att börja gnälla, det kan jag lova dej, så att svartmåla människor för att de gör uppror när det är skit tycker jag att du kan lägga av med!

Jag har vänner därute och de har det helt ok när vi snackar vardag. Dessutom cyklar jag genom rosengård nästan dagligen! Det är ett hel lugnt område och inte mer annorlunda än där jag bor strax utanför möllan..

Har du varit därute? Bor du ens i Malmö?

Svartmåla? Behövs inte när ungdomarna där fixar det så bra själva :p! Men du är helt OffT för här snackar vi om Telekompaketet men det glömde du visst?

Av olirc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ExtremeGFX
Tycker det är kul hur alla som stöder SD får det att låta som om Sverige är värsta misären. Själv tycker jag inte det är något fel på den nuvarande integrationspolitiken. Det är bara något som har målats upp som dåligt av SD, sen när folk inser att de är smygrassar är det helt plötsligt "integrationspolitik" istället för rasistiska slagord.

Ni som röstar på SD borde fråga er själva om vi verkligen har det så dåligt.
För mig är svaret NEJ! Sverige är ett jävligt soft land faktiskt, tack vare bra politik. Även om man kan finslipa vissa detaljer tycker jag man ska hålla sig till den politik vi har haft, eftersom den tydligen fungerat bra.

OnTopic http://www.expressen.se/Nyheter/1.1559142/nej-till-telekompak...

Ehh? Hört talas om Rosengård som ligger nere i Malmö? Att det brinner där nere i stort sett dagligen och att brandkåren inte åker dit och släcker bränder om dom inte är livshotande pga stenkastning? Finns massor att läsa om detta på http://www.flashback.info under Integration & Invandring för den som vill läsa?

OnT så är det som många här säger att etablissemanget i EU verkar ha för vana att köra igenom förslag som dom vill ha igenom flera gånger tills delegaterna har röstat rätt dvs förslaget går igenom så EU är idag en skendemokrati som behöver förnyas med nya partier för lyssnar inte delegaterna på oss folket så får vi se till att rösta in nya partier som för våran talan.

Av olirc

Kommer inte in heller. Undrar om Henrik Pontén har initierat en DDOS attack?

Av olirc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Silver
kör min laptop med vista 2gb ram och ingen swap fil, funkar utmärkt!
Möjligtvis att firefox har craschat någon gång men inte så att jag blir ledsen

Inget jag skulle rekommendera med så lite minne i Vista. Iofs så använder jag min laptop även som server.

Min stationära har jag nyligen gått över till Vista och den har 4Gb minne men även där kör jag med växlingsfil för att vara på den säkra sidan.

Av olirc

Vad är det för chipset? Kolla här annars om du hittar något matnyttigt http://www.usbman.com/index.htm

Av olirc

Japp inbjudan kan ju lämpligen läggas ut som en webbsida med plats och datum så lär det bli några stycken Swecare där ;)!

Grattis förresten!

Av olirc

2 nr av PC Tidningen + Digital TV Tuner till datorn eller hörlurar för 69:- på http://www.bonniershop.nu/cm/1.3861?media=firstpublishing&ms=...

När jag beställde detta så funkade det inte att klicka på länken "Skicka" men då kommer det upp en ruta som talar om tel nr så då får du ringa in din beställning istället.

Av olirc

Psst! Kolla här http://www.bonniershop.nu/cm/1.3861?media=firstpublishing&ms=... så får du tidning och Digital tv-tuner för 68:- vilket är svårslagbart.

Av olirc

Sorry aframo men iom att du har köpt datorn i andra hand så är det den säljaren du ska lämna dina anspråk till så i detta fall är Ammdata utan skuld!

Av olirc

Re: Blåskärm

Citat:

Ursprungligen inskrivet av putte141
Tjenare, varför är blåskärm alltid error. jagmenar jag blir alltid rädd när det blir blått bokstäverna är så kantiga varför kan inte inte fixa en trevligare "errormeny" detsamma gäller bios.:)

http://www.petri.co.il/change_bsod_color.htm

Av olirc

Troligen minnena så ladda ner Memtest86+ och kolla upp det.

Av olirc

Kör Ccleaner tillsammans med NT Regopt se http://www.larshederer.homepage.t-online.de/erunt/

Kan nämna att registrets storlek sjönk med 26 % när jag kört det programmet efter att jag avinstallerat allt skit som fabrikanterna tvunget ska skicka med ett förinstallerat OS.

Kör även med RegDllview se http://www.nirsoft.net/utils/registered_dll_view.html för att kunna rensa registret ifrån Dll/Ocx filer som inte finns i systemet längre.

Av olirc

Varför inte en Hyundai Atos se t.ex http://www.blocket.se/vi/21050761.htm?ca=12_s&last=1

Är hon inte allt för lång morsan din så får hon plats då den är byggd för småväxta Koreaner.

Av olirc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Reckie
Tackar, fick det förklarat av konsumentvägledaren också.

Om jag vill ha häva köpet så har säljaren rätt att dra av pengar för att produkten har använts, i det här fallet nästan ett helt års användning. Man dock även be att få varan ersatt av en ny likadan så det är väl det jag kommer att luta mig emot.

Det gäller ett företag som säljer produkter över hela Europa men eftersom hemsidan är på svenska och de har en svensk kundtjänst som nås på ett svenskt telefonnummer så är det svensk lagstiftning som gäller. Vill minnas att det t.ex. varit problem där säljaren hävdat att det är något annat lands lagstiftning som ska gälla men det fungerar inte så när de så uppenbart riktar sig emot svenska kunder.

Möjligen så drar dom av 10% i sk nyttjandeavdrag och mer än så ska du icke gå med på.

Av olirc

Ny hd till en Acer Extensa 5630G-582G25Mn

Tänkte köpa en ny hd och leka lite med Windows 7 mm på den i min bärbara och då undrar jag över om det blir nån större skillnad i värmeutveckling från en 7200 rpm mot en 5200 rpm som det sitter i den bärbara just nu?

Den jag funderar på är Seagate Momentus 7200.3 ST9250421AS 16MB 250GB som får bra omdömen i sin ASG version men eftersom jag inte har med mig min laptop i nån större omfattning så behöver jag nog ingen diskräddningsfunktion.

Kollade även på Samsung SpinPoint MP2 HM251JJ 8MB 250GB men omdömet som löd citat "Hyfsat snabb är den, men låter och vibrerar som en slagborr. I en välisolerad stationär dator funkar den nog, men sätt för guds skull inte in den i en bärbar" gör inte mig pigg på nått köp.

Eller ska jag köra med en 5400 rpm disk istället?

Av olirc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av aframo
Okej, hade glömt helt och hållet. Men jag kontaktade det företag powercolor sa till mig att göra. Captech.se idag.... Jävligt trevlig person tas man emot av och ska nu skicka kortet till dem som sedan skickar vidare det till powercolor för att i sin tur se ifall det kommer gå på garanti. Så enda frakten jag komemr stå för är när jag skickar till captech =).

Vi pratade lite om det den plombering regeln och han berätta lite om den, att företag har all rätt att ta vara på det, dem själva har det med (captech) men dem är inte så hårda med den. Så båda tummar upp till captech

Kan ta upp til 4 veckor dock att få tillbaka den, men har ju redan inskaffat ett nytt (GTX 280), så ifall jag får mig ett nytt så är det väll bara att sälja det och köpa sig ett nytt chassi ^^

Tror inte HD 2900 XT kort tillverkas längre, så ifall jag får ett nytt blir det oftast ett i samma prisklass vad den kostade lr va den är värd nu?

Du får ett likvärdigt grafikkort ifall dom inte hittar nått dammigt exemplar på hyllan.

Av olirc

Varför inte höra med ICA-banken om dom kan göra en överföring av lönen till den bank man har?

Fick jag göra när jag jobbade kommunalt en kortare sväng på 80-talet.

Av olirc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av no7
Kommer aldrig i helvete att handla från Webhallen igen.

Beställde en monitor för över 7000kr. Finns ej på lager men den finns på dustin etc så de får väl in den snart...

Väntar, väntar och väntar. 3 veckor...

Webhallen har redan debiterat pengarna så nu dimper räkningen från master card ner.

Väntar en vecka till... Avbeställer och köper från Dustin istället, paketet lämnar dustin samma dag!

Webhallen betalar tillbaka pengarna, men.. Vad är det här, de betalar inte tillbaka allt. De behåller 300kr för 'utgifter'...

Ruskigt dåligt.

Kommer aldrig att handla därifrån igen.

Hade du väntat några dgr till så det blivit sammanlagt 30 eller mer dagar så hade du med stöd av Distansavtalslagen begärt tillbaks hela summan då säljare har 30 dgr på sig att leverera avtalad vara.

Citat: Fullgörelse

17 § Näringsidkaren skall fullgöra sin prestation inom skälig
tid. Om konsumenten och näringsidkaren inte skriftligen har
avtalat annat, skall prestationen fullgöras senast inom 30
dagar från den dag då konsumenten gjorde sin beställning.

Om näringsidkaren inte kan fullgöra sin prestation i tid och
detta inte beror på konsumenten eller något förhållande på hans
eller hennes sida, har konsumenten rätt att häva
distansavtalet. Näringsidkaren skall informera konsumenten om
detta. Häver konsumenten avtalet, skall näringsidkaren betala
tillbaka vad konsumenten har betalat. Detta skall ske snarast
och senast inom 30 dagar från den dag då näringsidkaren tog
emot konsumentens meddelande om att avtalet hävts.
Slut citat.