Inlägg

Inlägg som j-grov_ har skrivit i forumet
Av j-grov_

Maxtor Basics Problem

Hejsan!
Min externa Maxtor-hårddisk är några få veckor gammal och verkar redan ha kastat in handduken. Skulle använda den igår och det ända som hände var att lampan på den blinkade. Datorn hittade den ej när jag kopplade in usbn. Den verkar inte heller gå igång om man sätter örat intill och lyssnar... Har någon svaret på vad som kan ha hänt samt vad jag ska göra åt saken? Eller är det bara att traska tillbaka till Elgiganten?..

Tack på förhand!
MVH Jens

Av j-grov_

iAudio 4 - ERROR

När jag startar min iAudio 4 står det " Flash Error - Reformat with 'FAT' ". Någon som vet hur man fixar detta?!?!

Tack på förhand!

Av j-grov_

Marvel - Ultimate Alliance

Jag har spelat en bit på Ultimate Alliance nu. Wolverine har sin gamla klassiska dräkt och jag tycker jag har fått ihop ett redigt bra team med Mr Fantastic, Iceman och Human Torch som hans kompanjoner.

Sen förstörs allting när jag kommer till ett ställe där en vägg brinner. Det ser ut som ända stället man kan ta sig vidare på och då ska man vad jag misstänker putta ner en "crate" och dra fram den till den brinnande väggen. Men när det står "F - Push over crate" så försöker jag putta ner den men den rör sig inte ur fläcken!!!

Snälla hjälp mig, vad ska jag göra!?!??!

Av j-grov_

Directx 9.0c och Service Pack 1

Jag kan inte installera Directx 9.0c - vad beror det på?

Har haft samma problem en gång förut och jag har för mig att det berodde på att Service Pack 1 var installerat. Stämmer detta och vad kan jag isf göra åt saken? Jag vill inte ta bort SP1...

Av j-grov_

DirecX 9.0c och SP2

Kan det verkligen stämma att man inte kan installera 9.0c om man har SP2? Det verkar inte funka för mig för när kör dxdiag står det att min version är 9.0b och jag har installerat 9.0c...

Av j-grov_

Jag har precis installerat wow men när jag försöker starta spelet för jag upp medelandet: "Word of Warcraft was unable to start up 3D acceleration. Please make sure DirectX 9.0c is installed and your video drivers are up-to-date." Jag har gjort detta men problemet kvarstår. Vad kan jag göra?

Av j-grov_

windowsklockan

Någon som vet hur man får 24h istället för 12h AM/PM tid på windowsklockan? Jag har engelsk version om det har nån betydelse...

tack på förhand!

Av j-grov_

tackar ska testas!

Av j-grov_

Jag har WMP 10 och jag kan inte avinstallera och därmed ominstallera det...

Av j-grov_

Windows Media Player

Jag kan inte starta WMP då jag får upp medelandet "Ett internt programfel har uppstått". Vad kan jag göra för att fixa detta?

tack på förhand!

Av j-grov_

Jag har en Western Digital Caviar 200GB IDE ATA/100 8MB cache 7200RPM och jag ser bara 127GB eller vad det är. Har prövat nr.2 och det har inte hjälpt så mkt, kan inte installera SP1 eller 2 heller. Mitt moderkort är ett Abit IS7-E, lite mer än ett år gammalt. Vad tycker ni jag ska göra?

Av j-grov_

Jag har exakt samma hårddisk och den är på 127gb. Jag kan inte installera SP1 eller 2, funderar på att installera om hela windows så kanske det funkar sen iaf. Jag har prövat ändra värdet i EnableBigLBA till 1, men det hjälpte inte. :'(

Av j-grov_

det är ju huvudsaken

Av j-grov_

ok

Av j-grov_

klocka grafikkortet

Hej jag är skitdålig på allt som har med sånt här och göra men har nån något hett tips på hur jag klockar mitt ATI Radeon 9600 Pro eller har nått annat tips på hur det kan bli bättre

Av j-grov_

du kan ha skärmen inställd på högre hz än vad den klarar. pröva starta "med senast fungerande inställningar" eller vad det heter.

Av j-grov_

Ja de är i samma arbetsgrupp och de kan hitta varandra där också. Kan däremot inte gå in på den andra datorn och se vad som finns utdelat mm.

Av j-grov_

Åtkoms nekad

Jag ska formatera om båda mina datorer. Innan det hade jga tänkt dra över filer till den dator som fortfarande har operativsystemet installerat så att jag kan behålla de filer jag vill ha kvar. Problemet är det att jag inte tillåts att komma in på någon av datorerna i nätverket. Det kommer upp en ruta som säger "\\pc1 är inte tillgänglig. Kanske du inte har behörighet att använda resursen. Be serverns datoradministratör om hjälp."

och lite längre ner står det på samma ruta
"Åtkomst nekad."

Hur ska jag få åtkomst? Den ena datorn har jag för bara ett par dagar sen haft i ett annat nätverk där det gick hur bra som helst för andra att få tillgång till den och jag fick också utan problem tillgång till deras datorer. Den andra datorn har också funkat utmärkt till detta fast det var rätt länge sen den var i ett närverk.

Båda datorerna kör winxp pro och jag har prövat både med automatiskt ip och ställt in ip själv. Inget funkar vad ska jag göra?

tacksam för svar!

/jens