Inlägg

Inlägg som :) har skrivit i forumet
Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ggustavsson
Har du rätt bankkonto nummer etc ifyllt ?
Mastercard, Visa etc användes inte när du vill "ta ut pengar" från paypal

Hur gör jag det?

Trodde det var möjligt att skicka pengarna direkt från kortet eftersom jag fick pengarna insatta på min paypal email adress.

Av :)

Har rätt MasterCard på mitt PayPal ja,och vad menar du med "domestic" account?

Av :)

PayPal

Hej!
Fick nyss 45,5$ för ett gammalt moderkort jag sålt till mitt ebay konto.

Men när jag försöker sätta in 240:- till ett annat konto med Svenska Kronor så vill det sig inte,blir bara "Denied" som om jag inte har pengarna,på loggen står det att 296,59 SEK (45,5$) har blivit insatt,men är avgifterna så höga så jag inte ens kan sätta in 240 spänn?

Ursäkta för meningsuppbyggnaderna m.m

EDIT: Jag ska väl ha möjligheten att använda pengarna med paypal på direkten eller hamnar dom på ngt annat ställe?

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DassPapper
någon här som vet hur man ser sin secret answer på "secret question" inne på accountet?

försöker nämligen föra över min main till mitt andra account men minns fan inte va secret answer va.

kan ju inte ringa dom heller för dom har inte öppet på helger -.-

Går inte att bara "kolla" det,maila dom med bild på pass/ID cd keys på allt,all info som du skrev när accet blev reggad (förutom SQ ofc) sen be dom ändra.

Av :)

Bara att låta din kompis skicka flertal bilder på ID/Pass,deras support är riktig dålig,väntat snart i 4 veckor på mitt acc nu.

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Marshmallow
Vafan har hänt med gms? De verkar ha blivit riktiga nazister, först så blir polarn bannad utan anledning, nu jag suspended.
De verkar ta bort folk för skojs skull.

Finns en handfull GM's som beteer sig idiotiskt bara att reporta till blizz,men vad gäller saken om,och varför just nazister?

Av :)

Länken till Nyheten fungerar ej!

Av :)
Av :)

24tum Widescreen för lägsta pris

Hej!
Hade tänkt mig att köpa en 24tum Widescreen skärm eftersom jag suttit på en 17 CRT ett tag nu.
Hade tänkt köra wow i 1680x1050 och bara slösurfa,kolla på någon enstaka film,har ingen aning om respons tid har någon betydelse i wow dock.
Men duger https://www.datorbutiken.com/office/default.aspx?Product=SAM2... t ex?

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Överkill
Menar du att ni låter folk följa med och plocka?

Jag menar mer, om man skulle be en tailorer crafta ett item åt mig. Skulle han då ta mats + 4000g för craft? (krävs 2 vortex)

...hoppas inte -_-

Ja,du menar troligen bältet?

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Överkill
Hur ligger priset på Nether Vortex?
Vad brukar man ta för Vortex fee på crafts?

Droppar av TK trash,vi säljer dom för 2000 per vortex,BOP naturligtvis.

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KniFF
Och det är fan tragist att pengar av det skall behöva gå till folk som slarvat bort sitt account istället för viktigare saker.

mvh

Att det finns keylogger på ett internet cafè kan väl knappast vara mitt fel,visst klarar jag av att vara utan wow men 3 veckor gör stor skillnad när jag är leader för ett 5v5 team med 2300 rating och pally cl för en guild som är i BT .

Man ska väl ändå få service för det man betalar för,jag menar att snabba på mail supporten kan inte kosta så grymt mkt,och kan dom inte bara hjälpa en i telefon supporten istället för att hänvisa mig till att maila ,aldrig någon kö i telefon supporten.

"Pengar till viktiga saker" jadu, enligt mig är supporten en av dom viktigaste sakerna,beror väl person till person vad man tycker är viktigt och inte.

Av :)

mm,dom kan väl i vilket fall anställa några fler till email supporten,dom har ju inte precis ont om pengar när dom drar runt 1 miljard /månad bara av månads avgifterna,givetvis kostar det att hålla upp servrarna etc,men inte fan kostar det så mkt som deras budget.

Blir så less på att man måste vänta så länge bara på ett svar,visst det är många som har samma fel,men fortfarande så tycker jag inte att det ska ta så lång tid som det gör.

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bluetiger
Jag skulle inte klaga om jag var du. Det är för att vara ett seriöst företag som inte hjälper scammers få tag på andras konton.

Jo men alltså,dom ser allt,va mer ska dom ha,kanterna på passet som är kritvita !?,nu är jag tvungen att vänta 3 dar igen nu när jag skickat alla sorters vinklar på passet,,visst är inte 3 dar så mkt,men eftersom det totalt blivit cirka 3 veckor så blir det rätt mkt,supporten säger inte mkt heller när jag ringer,dom frågar massa info,sen säger dom bara att dom ska svara asap.

Av :)

Fy helvete va irriterande blizz är

Skickade in bild på passet för att dom skulle bekräfta att jag ägde kontot,imorse fick jag ett mail om att dom inte såg allt på bilden,namnet,4 sista siffrorna,datumet jag är född,land,att det står "Passport" uppe i hörnet,bilden på mig .. vad mer begär dom!?,skicka nya i alla sorters vinklar,så grymt kräsen dom är,tror dom att jag har fake:at ett pass ?!

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av isak88
Okej okej, fint, då är det bara vänta antar jag, har nog aldrig varit i kontakt med blizz direkt.

Ringde till dom igen,dom sa att ngn kollar upp accountet och skit just nu så det kommer inte ta lång tid enligt dem.

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av isak88
Är du säker på att det är blizz som mailade, om jag förstod rätt sägre du att de bad om ditt acc och pass. Och så vitt jag vet så säger blizzard jämt "will never ask for your password", och lämna ut kredit upplysningar ver mail skulle jag inte heller göra.

jo men alltså dom frågade inte om pw eller ngt sådant,är 100% säker att det är blizz,dom har ju bannat accet också för investigation!

Av :)

Alltså vafan kan man göra nu..

Förra lördag (inte denna som nyss har varit,utan den innan) så upptäckte jag att mitt wow acc blivit hackat,så jag skriver alla uppgifter (accname,email SQ osv ) killen hackade båda emailen och mitt wow acc,så jag ber dom ändra email,senare i veckan får jag ett email om att dom investigatar det,sen får jag ännu ett email om att dom vill ha bild på Pass & gamecard/4 sista på kreditkortet ,så jag skickar in det,men har fortfarande inte fått nå svar,har väntat i ngn vecka nu,vafan är det som tar sån tid!?
Om jag ringer till deras support hänvisar dom bara mig till deras email,ska jag bli arg och säga att jag redan har gjort det eller vad ska jag göra?
Behöver accet till torsdag..

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nalta
Hej, har ett litet problem som jag inte kan hitta nån lösning på.. Det är så att ibland lånar jag en kompis konto och boostar nån av mina low-lvls med polarens mage. När jag loggar in båda kontona går allt bra inget lagg/hack alls. Sätter den ena på follow o drar in i t.ex. SM eller liknande. Väl inne kan allt gå bra i några minuter, sen så får alt'en random DC typ varannan minut.

Mina kompisar har inte detta problemet. Vad kan det bero på?
specs:
Intel C2D E6600
Asus P5ND2 SE
GF 8800gts
2gb minne

Använder det inbygda nätverkskortet på MB, det är ett realtek gigabit chip. Om det nu kanske kan påverka. Kör även som DMZ på routern så mest rtoligt inte nått port-problem.

Tack på förhand.

EDIT: det är alltså inte att alten blir AFK o blir dissad.. utan jag kan just ha plockat loot med den, sen tabbar till magen o pullar, då får alten DC.

Är absolut inte säker,men det inbyggda näterverkskortet krånglade för mig väldigt mkt,köpte ett simpelt nätverkskort för hundralappen som funkar kanon!

Av :)

Hur lång tid tar det för ett account att gå igenom en "Investigate" på ett ungefär ,då mitt acc blivit hackad i sämsta möjliga tillfälle..när vi precis drog rank 1 på 5v5 i bg grpen..