Inlägg

Inlägg som :) har skrivit i forumet
Av :)

Jo tack!

Men ja,dom jag köpte från komplett var obuffrade då jag köpte dom ja.

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av datorftw
Det där med minnen är lite av en pina. Om man säljer ett måste det nya man köper ha samma MHz, samma Latency (CL)

Det måste praktiskt taget vara likadana minnen annars går det inte för datorn..

Hoppas det hjälper.

Är ju samma latency,samma mhz,samma pin..bara inte samma märke , båda är PC3200 också..

Märkte nu också att ifall jag stoppar in endast en sticka i slot 3 eller 4 så blir det svart skärm,kanske ska vara så dock.

Är ju grymt idiotiskt ifall det inte funkar bara för att det är olika märken fast precis likadana specifikationer..

Vad menar du med obuffrat?,stod att båda var det när jag köpte dem,men somsagt det första köpte jag förr 1-2 år sedan,sen köpte jag Corsair minnet idag.

Av :)

RAM minne syns ikke

Hejsan!
Har ett DFI ultra-d moderkort,har förut använt 2x512 minnen,men sålde en sticka eftersom en vän behövde den i kris.

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=112666

Köpte ett
http://www.dustinhome.se/pd_5010082671.aspx

Men datorn vill inte känna av 2 stycken minnen på samma gång
Har testat 1 i taget och det funkar perfekt,provat sätta dem i slot 1 och 3 , även 2 och 4,någon som har några ideer?

Skärmen startar aldrig , bara mörkt annars om den funkar så läser den bara av 1 av dem..är verkligen tacksam för seriösa svar,och båda skall väl fungera tillsammans,samma specs och allt..

Cpu-z kollar jag på när jag sätter i dem alltså,hittar bara 1

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av China
Jag har pratat med killen som skickar ut dessa, han skickade ett annat tidigare men klantade sig och skickade från sin privata mail, hans privata blogg hittades där han länkade till sina armory-profiler.
Mailet har skickats från samma host denna gång.

Finns ju massor av forum där det står steg för steg hur man skickar ut sådana mail,så det är ju inte bara 1 person som skickar ut dem,troligtvis stötte du på någon klantig gosse som gjorde fel i "guiden" och därmed råkade skicka från sin privata mail

Av :)

Jobbar Blizzard's support hela denna vecka?,eller någon dag ledig pga julafton osv.

Har bl a för mig att Frankrike firar jul den 25:e

Av :)

Ny skärm,32",tacksam för förslag

Goddag!

Letar efter en bra LCD skärm i 5000 prisklassen(frakt ej inräknat)
Som har -
"PC uttag" för använding som skärm till datorn
och uttag så man kan koppla in "Surround 5.1 system"

Resten är inte så noga,men så det är någorlunda bra kvalitè iallafall.

Tack i förväg!

Av :)

Skrev ett mail där jag ville ändra min email till blizzard,eftersom jag tappat bort lösenordet till min email som är reggat på kontot kan jag inte ändra det via account management.

Skrev ner allt,cd keys,SQ svar,bilder på mitt Pass,och bild på ett gamecard jag använt etc...får efter 5 arbetsdagar svar att de vill att jag ska skriva email's jag använt tidigare innan dom ändrar emailen..svarar samma dag med alla emails jag använt..får efter 6 arbetsdagar ett mail där de säger "Tack,för att verifiera att du är ägaren av kontot vill vi dig skicka bilder på ditt pass och bild av ett gamecard" ...Herregud,det gjorde jag redan i mail 1,men korkade som de är vägrar det scrolla ner för att läsa tidigare mail,gått runt 3 veckor sen jag skrev första mailet ...anställer de alkoholister som support ansvariga eller!?

Att ringa hjälper inte heller eftersom de säger att jag ska maila wowaccountrevieweu@blizzard.com istället..trögare support får man leta efter..

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sosero
Man behöver väl bara honored för att köpa nycklarna, hur svårt kan det vara att få det?

Revered

Av :)

Någon som vet hur mycket 2xAoC beta nycklar kan vara värda?

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gascogne
Jag har inte kört WoW på ett bra tag men håller på att installera det igen och jag undrar vilket är det snabbaste sättet att plocka ner alla patchar?

Tanka från fz.se's filarkiv brukar gå snabbt!

Av :)

Intel Core duo,
grafikkorten är väl i princip lika kassa,men chansar på radeon x300.

Av :)

Problem med register,windows profil

Hej!
Kom över ett program igår som ändrade "cd nyckel" eller liknande,så min tidigare profil som hette "b" blev b.SDDS-1B1A6A3D6A,eftersom jag inte var helt säker vad sjutton jag höll på med så avbröt jag programmet och tog bort det mitt i skiten,sen startade jag om datorn,det var då jag såg skillnaderna,den loggar ju in på "b.SDDS-1B1A6A3D6A" därav är det standard skrivbordet som när man har formaterat datorn.

Det finns 2 profiler på Documents and Settings , "b" den som jag vill att den ska logga in på,och "b.SDDS-1B1A6A3D6A" som den är inloggad på,har även märkt att datorn har blivit allmänt seg .

Någon som vet lösningen?,kanske räcker med en systemåterställning?

Tacksam för alla seriösa svar!

Tack!

EDIT: Såg nu att jag inte hade ett återställningsdatum innan det inträffade,så får vänta på svar av er.

Av :)

FIFA 2008,öppna portar för onlinelir

Godkväll!

Hade tänkt lira lite FIFA 2008 1vs1 mot en vän,men sitter bakom en router.

Jag kör igenom: Spellägen --> Multiplayer --> Direkt IP och sen bara trycker på "Värd" och ger polarn mitt ip (inte lokala IP:t naturligtvis),men det blir bara "Anslutningen misslyckades" .

Så jag gissar på att jag måste öppna en/flera portar!

Vore tacksam ifall någon kan berätta exakt vilka portar som måste öppnas.

Tack!

MVH

Av :)

Inte någon bild men alla priser

http://www.mmo-champion.com/index.php?;tpstart=8

Bläddra ner till Season 1 (längst ner)

Av :)

Ta det lugnt med idéerna nu,han mister ju jobbet om han fortsätter såhär

Av :)

Beror ju på vilken realm man lirar på,några GM's bryr sig överhuvudtaget inte,t ex dom på Shattered Hand/Darksorrow,har bottat upp 4st 1-70,om man reportar händer inget,dom säger att dom ska kolla upp det men sen händer inget mer,ltk365.com är en säker sida som INTE använder bottar,så dom kan du beställa på om du vill det.

Kryll: Ja det är fullt tillåtet och bryter inte mot någon "regel"

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Unit01
19 mailkonversationer säger du, och du var tydlig i varje svar du skrev med? Inte som du behöver svara på det.
Men de som oftast vill gnälla om att de haft oändligt antal kontakter med kundsupport har oftast formulerat sig så svindåligt så de måste be att kunden verkligen specificera/förtydliga vad sjutton ärendet gäller.

Sen att inkclub var snälla och lät dig behålla varorna + pengarna tillbaka ser jag som en helt ok gest från deras sida. Däremot ditt bitchande för 50kr är nog bland det sämsta jag sett. Inget kvitto, oj så fakturan och ordererkännandet de skickar till din e-post adress du anget på din profil är spam för dig då?

Och för helvete lär dig formulera en vettig rubrik. Alla jäkla nötter som ska beta sönder betydelsen av "varning" och "akta er för företag x" gör att det till slut inte har någon större mening.

Tänk om han hade tänkt köpa en afterwork öl för 19 spänn?,eller något annat viktigt,dom har ju inte kontaktat han om att de * erbjudande ej går att kombinera med det andra.

Av :)

Tror det är påväg faktiskt,tog mig 1 och en halv vecka för att grejerna skulle komma fram,posten är så seg att uppdatera vart än jag köpt,men du lär få paketet inom de närmsta arbetsdagarna,och någon ersättning tror jag inte du kan vänta dig.

Av :)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av X00L
När du skickar pengar med paypal så kan du välja källa, det går då antingen att välja ifrån ett registrerat kreditkort eller med innastående belopp på paypal kontot.

Det som det står i texten är att sändningen inte fungerade för att kreditkorts leverantören nekade betalningen. Kan bero på att det finns ett registrerat kreditkort på kontot som saknar täckning.

Kan endast välja "registrerat kreditkort" på listan,och hur fixar jag "täckning" ?

Är inte alls insatt på sådant,vill bara skicka pengarna så fort som möjligt till en annan email adress somsagt.

Av :)

Alltså.

Fått in pengar till mitt PAYPAL konto (email adressen),vill skicka en del av pengarna till en annan person ,men med "Send Money" blir jag bara "denied"

"This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link"

Måste jag ha ett bankkonto reggat för att ta emot pengarna?