Inlägg

Inlägg som Kyou har skrivit i forumet
Av Kyou

installera inte om cs det är lönlöst om du har problem med att .dll är borta så finns alltid http://www.dll-files.com men här har du länken till opengl32:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?opengl32

Av Kyou

msnplus är lifsfarligt med alla sina adwares och searchbars, min kompis vart av med 4 stycken hl-keys pga msnplus, så bojkotta messengerplus FFS!

Av Kyou

om du kna vanlig kartskala så är det här precis samma sak:

1:1 dina minnen arbetar i samma fsb som processorn, vi säger 200mhz fsb
5:4 dina minnen arbetar i 5:4 alltså i det här fallet då vi säger att du har ställt in 200mhz fsb så arbetar dem i 160mhz

hoppas att jag förstod din fråga rätt, du akn använda den ration då dina minnen säger ifrån men du ändå inte vill sänka fsb:n.

Av Kyou

det beror helt på vad det är för märke på nätaget, det akn vara 300w fast bara 12A på 12V och då går det inte så fint att klocka + att det akn vara hur instabilt somhelt och volterna går +/- 20%, vad har du för nätagg Bly?

Av Kyou
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LsdBoy
det spelar ingen roll... Det är hur luftflödet är i chassit. Alltså ett chassi med två 120mm fläktar kyler bättre än två 80mm fläktar.

Skitsnack, aluminium leder värme bättre än plåt, det är ungefär som att säga att det inte spelar någon roll vilket material din cpu-kylare är gjord av utan att det är fläkten som är det viktigaste.

Av Kyou

okej tack så mycket Aqualize det fungerar nu.

Av Kyou

Aktivitetshanteraren inaktiverad?

Mitt winamp hängde sig idag och då jag skulle avluta processen så tryckte jag såklart ctr-alt-del men då kom det upp en ruta med meddelandet "aktivitetshanteraren har inaktiverats av administratören"
Jag klarar mig inte utan aktivitetshanteraren och vet inte heller hur jag ska åtgärda det här problemet, någon som vet?

Av Kyou

Köp enermax de blåser på bra som bara den, är snygga(?) och tysta.
http://www.gtek.se/index.php?mode=item&id=199&session=948c553...

Av Kyou

Använd kemiskt ren bensin eller någon anan alkohol på en mjuk trasa.

Av Kyou

Vad måste vara fel? du har en prescott så om du tycker att tempen är för hög så är det bara att vänja dig.

Skulle alla köpa prescott så skulle vi snart inte behöva element här i sverige.

Av Kyou

hmm, om du kopplar in den i kontrollen och den inte snurrar, och du sen kopplar in den i moderkortet och den snurrar? öppna kontrollen och kolla elelr ta bort den? din kylare låter ändå inget

Av Kyou

funkar inte till trådlösa för de har en hz i överföringen men på "vanliga" funkar det. http://forum.pcgamer.se/viewtopic.php?t=38781&highlight=guide...

Av Kyou

nej bara olika versioner, däremot skillnad på 7000 och 7700 (92mm och 120mm) men 7000b är bättre än 7000a

Av Kyou

Ser ut som att det är en compaq, så vad du ska göra är att hoppas på ett mirakel, nej men seriöst vad du ska göra är att köpa en ny dator för compaq är ganska låsta som alla andra OEM.

Angående tempen så är det olika och man kan inte säga generellt vad tempen ska ligga på, men du borde ha under 40c på cpun iallafall, men det gör ju inget om den är högre genom att du inte ska klocka, eller jag menar kan klocka.

GOD JUL

Av Kyou

mbm5

Av Kyou
Av Kyou

Jag skulle också vilja ha en "amd 54" är dem bra?

Av Kyou

Köp ett antec, hiper eller tagan nätagg, nätaggstillverkarna mäter watt på olika metoder tex ett 420W Q-Tec kan säkert leverera 420W stabilt i en sekund sen *POFF*, så du ska inte alltid lita påa tt ett nätagg med hög W är bra, men som sagt antec hiper eller tagan skulle jag rekomendera

Av Kyou
Av Kyou

hur du gör? du kollar upp först i recensioner om det är klockningskompitabelt och sen köper du det, om du har köpt ett moderkort som inte är till för att använda för överklockning så får du skylla dig själv