Inlägg

Inlägg som Cod har skrivit i forumet
Av Cod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zevon
Använder själv ett program som heter TrayIt!, vilket funkar väldigt bra..
Har även de flesta funktioner som ni ber om här, samt inget focus problem eller nått sånt. (Tror jag, fattar inte riktigt hur ni menar, men själv har jag iaf inga problem med programmet..)
Givetvis är det helt gratis..
http://www.teamcti.com/trayit/trayit.htm

Det programmet bojkottar vi nu! Tycker vi på sweclockers ska stödja de programmerare vi har här, och istället hjälpa trådskaparen att göra sitt program bättre än det du tipsade om!

Mycket bra program för övrigt, inte testat det enormt mycket, men det jag har testat funkar utmärkt. Vilket programmeringsspråk är det skrivet i?

Av Cod

Inte hittat några fler buggar Däremot har jag ett litet tips... när ballongen kommer upp med nyheter hade det varit toppen om man hade kunnat öppna sidan med nyheten direkt genom att klicka på ballongen/att klicka på en länk i ballongen.

Av Cod

Vilken kompilator använder du?

Av Cod

Sådär Psio, nu är buggen fixad, ska se om jag kan hitta något mer

Av Cod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Psionicist
Trevligt, kommentar inom 10 min.

Källkoden: kanske det. Måste städa först isåfall, omväxlande svenska, engelska och svenska kommentarer, bortkommenterad kod, udda markeringar som fyllar ett syfta osv.

Buggen: Ahh sedär, uppstår om man vill starta programmet minimerat men inte vill minimera till trayen. Fixar inom 5 min.

Okej

Jag har inte valt att starta det minimerat, inte ens lyckats se mer av programmet än
den lilla ikonen i tray ;). Trevligt med snabba buggfixar iaf

Av Cod

Jag skulle hemskt gärna vilja se källkoden, är det möjligt?

Edit: Stött på en bugg... när jag startar det lägger det sig i tray och vägrar komma fram, oavsett om man klickar/dubbelklickar eller högerklickar och väljer Show. Har testat döda processen flera gånger och försökt igen, utan resultat.

Jag kör Windows XP med senaste SP och patchar.

Av Cod

Har också en uppe http://logd.mine.nu

Av Cod

Cod heter jag, verkar ju vara ett riktigt roligt spel. Även om jag klart föredrar helt textbaserat.

Av Cod

När jag köpte min bärbara dator ringde jag polisen och kollade upp om det fanns någon stöldanmälan med hjälp av serienumret.

Av Cod

Dvd4you

Någon som har handlat på http://www.dvd4you.se och vad är era erfarenheter av dem?

Av Cod

Hmm, jag vet iofs inte hur länge du testade att köra nätagget, men du kanske hade så mycket damm innan att(förutsätter att fläkten är tempstyrd) fläkten gick upp på högvarv direkt, nu när du har sugit rent kanske den inte hinner bli så varm att fläkten går igång? Säkerligen inte det som är felet, men eftersom du skrev att du hade testat koppla in en fläkt till den och inte ett komplett datorsystem kanske du inte har kört det så länge. Dessutom blir nätagget klart mycket varmare av att driva ett komplett datorsystem än en fläkt.

Av Cod

Visst fan, det har du rätt i Tackar så hemskt mycket!

Av Cod

Du har en flaska med konc.saltsyra. Koncentrationen är 12 M. Du vill göra 2dm^3 saltsyra som skall vara 3 M. Hur gör du?

Jag får det till att jag ska använda 1dm^3 konc. saltsyra och 1dm^3 vatten. Är det korrekt? Har tyvärr inget facit jag kan kolla upp det i.

Av Cod

kenny_lex: DOS, om du menar MS-DOS är trots allt ett väldigt begränsat system och nu för tiden klarar man sig inte särskilt långt med bara MS-DOS.

Däremot Unix och dess derivator har en väldigt väl utvecklat kommandobaserat system. I Unix/Linux/BSD kan du göra i stort sett vad som helst textbaserat, men i MS-DOS upptäcker man tidigt begränsningarna.

Av Cod

det finns faktiskt redan, heter Autolunar, testa googla på det

Av Cod

tja, det går säkerligen att göra, eller ja, det man gör isåfall är ju att man "fejkar" en inloggning eller vad man ska säga. Till samurize fanns det ett script som kunde kolla om man hade fått nya "mejl" eller gb-inlägg.

Av Cod

messenger har väl inte stöd för plugins, och jag vet inte hur plugin-stödet ser ut i ICQ, men Miranda som är en ICQ-klon men som även har plugins för messenger och såvitt jag vet ett bra plugin-stöd borde det vara möjligt.

Av Cod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xtermin8
Har uppdaterat dll filen sen senast. Ska slänga upp en ny version och källkoden så fort jag hinner. Har även skapat ett mIRC script för det hela.

Toppen!

Av Cod

Re: Så här har jag gjort.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av matte_amal
Uj, har inte sett denna tråden, jag gjorde det lite omständigt själv, men så här funkar det:
Ett serverprogram körs på datorn som kör Winamp, det kan var en dator var som hellst i världen.
När php-koden körs, så kör den ett klientprogram med "system".
Klientprogrammet hämtar informationen och skriver till en fil, som man sedan skriver ut med php.
Resultatet blir detta för Winamp:
http://mattajas.no-ip.com/index.php?link=musik.php
Och detta för upptid och temp:
http://mattajas.no-ip.com/index.php?link=sinfo.php
Det finns ett par screenshots här:
http://mattajas.no-ip.com/index.php?link=picbrowser.php&kat=i...

Tyvärr har nästan all källkod till serverprogrammet försvunnit så jag kan inte vidarutveckla det mer

Okej, serverprogrammet, består det utav en dll/COM+-paket? Eller är det helt enkelt en exekverbar fil som man hela tiden måste ha igång? Antar att tempen hämtas ur MBM's delade minnes-resurser? Eller är det något plugin till MBM du har använt för att bara får den att exportera värdena till någon textfil/databas, och parsa innehållet?

Av Cod
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jonte
Gått in i tjänster och ändrat så apache/iis får "kommunicera med skrivbordet"?

Japp, både World Wide Web Publishing Service och IIS Admin Service har det inställt...