Inlägg

Inlägg som fabbe101 har skrivit i forumet
Av fabbe101

undrar också vad tilt e för nått??

Av fabbe101

jag gillar formen som fan på mx500 men den e lite för tung.. någon som vet om dom har bantat ner vikten lite på den nya 518?

Av fabbe101

Denna fläkt verkar också lite små trevlig.. galet billig.. väldigt tyst å hyffsat luftflöde med tanke på ljudnivån. 29kr e fan ingenting

http://www.webhallen.com/prod.php?id=37971

Av fabbe101

jag tyckte det där va jätte ballt me geek tröjjor.. jag köpte en tröjja som det stod w00t?! på.. efter 1 vecka insåg jag hur nördigt det var och har aldrig mer haft den på mig.. Man tänker "jo men jag e fan nörd och stolt".. sen blir man uppskrattad av tjejerna

Av fabbe101

noob fråga.. hur bränner man in minnet?

Av fabbe101

en fråga bara.. hur är det med peltier.. jag har förstått att dom drar mycket ström men det går att koppla dom till ett vanligt nätagg..? och i så fall.. hur går det till.. vet inte riktigt hur sladdarna ser ut?

Av fabbe101

asså den här feta kylningen sitter ju brevid graffekortet.. tror inte den gör så mkt nytta där.. vinkla ner den istället så den kyler baksidan.. så har du en fet fläkt på båda sidor av kortet.. sen kan ju den lilla fläkten ta han om minnerna själv på nå sätt.

Av fabbe101

Ni med z-2300

Jag funderar på att köpa logitechs z-2300 system. Är detta system bra? Är det låg brusnivå?.. har hört att föregångarn var brusig.. har d tagit bort det?

Av fabbe101

Nytt 2.1 system.. tipps tack.

För någon vecka sen bestämde jag mig för att köpa ett riktigt fett 2.1 system (får ej platts me 5.1).
Jag tyckte Megaworks 250D thx verkade smaskigt.. Det var det också.. men brus nivån var äckligt hög :(.
jag lämnade tillbaka systemet till mycom.se där jag hade köpt det.. dom sa att det var ett vanligt problem med just dessa :S.
Nu vill jag ha ett nytt system... Jag funderar på logitechs z-2300, är detta nått att ha? Nått annat tips..? de får kosta runt 1500:-.. å då vill jag fan ha ett brusfritt system som e tyst när det ska! tack:)

Av fabbe101
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tuffejalle
Koppla datorn till ett jordat eluttag så skall det nog bli bättre.

Jag provade att koppla bara högtalarsystem till ett jordat uttag... samma höga brus nivå.
Synd bara att det ända jordade uttaget sitter långt ifrån datorn... funderar på att dra en förlängningssladd. Men du menar att det kommer sluta brusa när jag kopplar system till datorn? Om datorn sitter i en jordad kontakt.. vill va säker eftersom det är jobbit att dra förlängninssladden..

Någon annan med samma system som också upplever hög brusnivå?

Av fabbe101

Det brusar liksom även fast jag inte har kopplat in dem till ljudkoret... så fort jag sätter på störmen så börjar högtalarna brusa. :S

Av fabbe101

Nepp.. d funkade inte heller :(.. tror ni byte till ett bättre ljudkort skulle göra någon skillnad?

Av fabbe101

Ja, jag har mic inkopplad.. provade att koppla ur den, d hjälpte inte.. inte att flytta dom från skärmen heller

Av fabbe101

Brusigt..:(

Jag har ett Creative Labs MegaWorks 250D THX 2.1 system till datorn.. mkt bra system.
Men det är så att det är väldigt hög brus nivå.. alltså även när jag inte spelar nån musik. Det är t.o.m så att när jag spelar musik på låg volym så överröstar bruset musiken.
250D är ju ett av de bättre, å mer påkostade systemen, tycker inte att det ska behöva brusa så mkt.
Jag har ett SB Live ljudkort... detta kort är rekommederat till detta system så d borde inte va ngr problem.
Finns det nått sätt att få ner bruset? Eller är detta nått man får leva med?

Av fabbe101

orka cz skinsen

Efter jag installerade cs:cz så fick jag dom skinsen på gubbarna i 1.6 också.. vilket e väldigt irreternade.. hur ska jag få tillbaka original skinsen till 1.6?

Av fabbe101
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lolly
Min polares CPU kylfläns hade typ gått sönder, eller så hade fläkte gjort det, den låg uppe vid 100-110 grader, men han fick fan inga skador på den...

www.svenskaspel.se

Av fabbe101

Ultra segt.

Jag har winXP på min dator.. med flera olika användarkonton. På mitt egna konto funkar internet som det ska. Men på min mammas konto så är internet helt mongo.
När man trycker på Internet ikonen så tänker datorn i typ 2 sek... sen slutar den - inget händer. Om man väntar i ca 20 min så kmr internetfönstert nästan upp... sen hänger sig internet å man får ta Ctrl-Alt-Delete å avsluta internet därifrån... mkt störande.

Snälla hjälp...

Av fabbe101

Men du Arne.. du får aldrig användning för all den där prestandan..? Jag menar du lär inte ha massa spel på din dator/datorer... eftersom du måste ju ha en helt "ren" dator för att få bästa möjliga prestanda... Bra grafikkort e ju tillför att spela spel med å andra grafikprogram.. har jag fel? Visst det kanske är coolt att va bäst i världen men rätt sket om man inte får någon använding för sitt monster.

Av fabbe101

Athlon64

Kan någon ge nån bra länk där de överklockar de nya athlon64 processorerna? Jag har bara hittat sidor där de endast testar hur snabb den är.. men inget om överklockning.

Av fabbe101

Tack så jätte mycket!
Det funka fin fint