Inlägg

Inlägg som fabbe101 har skrivit i forumet
Av fabbe101
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Devil May Cry
du har koll på tempen va?

japp..dom e inte alls höga.. har provat ändra till lägre grafik å så iaf grafikkortet inte pallade.. vilket det ska göra iofs..

Av fabbe101

spel hänger sig :(

Installerade Gtr idag..
Jag lyckas starta spelet osv.. men efter ha kört ett race i typ 20 sek så hänger sig det.. blir så varje gång..
Jag vet att det kan bero på en hel del saker.. men inte vad just nu.. kan någon rabbla upp lite man bör tänka på när ett spel hänger sig? vad som kan återgärda problemet..

Av fabbe101

ta bort nb kylningen på dfi?

tjena

Tänkte plocka bort kylning på nordbryggan och sätta dit en sånn där blå zelman.
Jag undrar hur jag ska få bort den utan att behöva ta ur moderkortet ur chassiet... den är ju fastsatt med ett par typ plastpinnar som inte går att skruva loss eller dra loss. Måste man komma åt undersidan av moderkortet för att få bort den?

Av fabbe101

winamp.. bort från tray pls

tja
jag har senaste version av winamp.. pro tror jag..
Nu e det så att skiten minimerar sig till tray varje gång jag minimerar. Jag har tagit bort denna funktion i options.. men då när jag minimerar winamp så försvinner den helt istället.. fast programet körs fortförande, även om jag Alt-tabbar så är den borta.. kan man ändra detta? lr måste jag ladda ner en tidigare version.

Av fabbe101

Counter-Strike:Source

Driver ni med mig eller? Var tog hela meningen med cs vägen? Noll feeling.. går ju fan inte ens att haxa.. halva nöjet borta bara där. Tycker dom borde byta namn på spelet, man tror man ska få lira en uppgradering av 1.6.. men nej nej det e ett helt annat spel som typ e i samma klass med swat 3.. äckligt

Av fabbe101

tack så mkt.. det funka.

sry för mitt typiska cs 14is beteende

Av fabbe101
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Wooe
Din cpu är väl dualcore? I så fall måste du ställa in att cs bara ska köras på en kärnan.

Ja, det e en dual.. hur ändrar man det?

Ja det händer i både lan och på internet. Har provat att köra med en helt "ren" config också, det hjälpte inte.

Av fabbe101

not another cs fråga [Problem med spelhastigheten]

jo tyvärr

nu när jag fått igång min nya dator så tänkte jag lira lite gammalt hedligt cs 1.6.
Men i spelet.. när jag springer så känns det som allt går mkt snabbre än normalt. sen typ var 5:e sekund så fryser man fast i 1 sek. Och så håller d på så där.. as störande.
Jag vet att typ alla hatar cs lirare här men nån pls hjälp.

[SIZE="-2"]Rubriken har redigerats av xphaze. Sätt alltid en rubrik som utförligt beskriver vad tråden du skapat handlar om.[/SIZE]

Av fabbe101

vägrar starta...

tja

Jag har en ny dator.. men en av hårddiskarna har jag haft sen tidigare. På den hårddisken vet jag att det finns ett fungerande windows. När jag försöker boota med den så kmr det bara upp en ruta där jag får välja hur jag vill starta windows (felsäkert lr normat osv). Det spelar ingen roll vad jag väljer.. det kmr bara upp nån blå ruta i typ ½ sek sen startas datorn om.

Jag har provat att koppla in hårddisken i en annan dator å då har jag kommit in i windows utan problem.

Hjälp please.. btw har ett Dfi nf4 ultra-d

Av fabbe101

Opteron.. Var?

Tja
Letar efter en opteron cpu (en 165 antagligen). I sverige är dom ju slut överallt så jag funderar på att beställa hem från nått annat land.. hellst inom europa. Någon som vet en bra utländsk internetbutik där de har opterons på lager?

Av fabbe101

hoppsan.

Av fabbe101

mwave.com

Någon som har nån erfarenhet av www.mwave.com? Leveranstid och fraktkostnader..?

Av fabbe101

kan man ha båda..? om man har en bättre pasta också..

Av fabbe101

a64 X2 vs opteron UP

Ny dator på g... funderar bara på vilken processor man bör välja.. e inte speciellt uppdaterad på vad som gäller just nu..

funderar på antigen en a64 x2 eller en opteron up i 4000 kr-klassen. Tex en 4200+ x2 eller en opteron 170 UP.. vill satsa på en dubbel kärnig. Vill ha en dator som håller måttet ett par, tre år..

Ska ha datorn till det mesta.. vilken är snabbast i de flesta program.. bäst "allround"? Tänker även överklocka en del.. har hört att opteron e bättre på den biten.. lr?

Av fabbe101

Nej men Rivatuner fungerar inge bra.. när jag drar över 375 så funkar det inte, det står att jag ska sänka annars vägrar den verkställa.. jag vet att jag kan ha över. Något annat förslag?

Av fabbe101

överklocknings program för grafikkort

Jag har powerstrip just nu.. men jag har dragit upp gpu klocken på max å kan nu inte komma längre.. så jag behöver ett annat program där man kan klocka rejält mkt.. ge lite tips på program som e bra tack.

Av fabbe101

Dra ner fläkten en aning

Hej
Jag har ett leadtek 6800le med orginalkylning.. jag tycker denna låter rätt rejält.. hur ska jag gå till väga för att dra ner hastigheten på fläkten på lättaste å bästa sätt..? nått bra program kanske? tacksam för svar.

Av fabbe101
Citat:

Ursprungligen inskrivet av matte56
Ja om det är ett bra märkes agg.

hmm bra märkes agg.. jag har en Dell dator :S

Av fabbe101

Räcker 300w till 6800le..?

Funderar på ett nytt graffekort.. ett 6800le har jag tänkt mig.. men jag undrar om mitt nätagg räcker för att förse den tillräckligt med ström? Har ett 300w nätagg.

Av fabbe101

WinXP på SATA hårddisk..?!

Hej..
Jag håller på å installerar windows xp på en sata hårddisk.
Jag behöver då drivrutiner till sata:n, som ligger på ett Asus K8S-mx moderkort med SiS965L chipset. Dessa drivrutiner har jag fått och enligt Asus support ska dom fungera.

kruxet är att när jag tryckt på F6 och sen S och lägger in disketten med drivrutinerna kommer det fram följande felmeddelande:

"Filen \Raid\WINXP_2K\SiSRaid2.sys orsakade ett fel (18) på rad 2108 i d:\nt\base\boot\setup\oemdisk.c."

Någon som vet vad detta betyder och vad jag kan göra för att få det att fungera?? alla svar, tips och ideer är välkomna..