Inlägg

Inlägg som huggggge har skrivit i forumet
Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sidde
Att de nu använder mycke samma hårdvara må vara sant. Men de när de inte gör hårdvara så väljer de ofta det bättre före det sämre.
EFI före BIOS, Dumpa PS/2 portar osv.

Men Apple har skapat hårdvara...
Apple är en del utav hela PowerPC-projektet.
PowerPC skapades utav AIM(Apple IBM Motorola)
Apple var med och skapade Firewire på 80talet.
Apple skapade persondatormarknaden. Den första riktiga persondatorn.
Orkar inte radda upp fler just nu.

Och på mjukvarusidan. Jadu. Massor där med.

Vad är det som är så speciellt med att dumpa PS/2 portar? Tycker endast det är dumt då det fortfarande finns dom som bara har PS/2 t-bord.

Av huggggge

varför tog du bort min kommentar?

Av huggggge

00 + countrycode + areacode + subscribernumber)

Någon som kan säga hur jag ska skriva?

nummret är 08-1337101

Av huggggge

Hugoson HU3731 LCD

Någon som har erfarenhet av den?

URL
URL

MVH / frasse

Av huggggge

jag vill iallafall ha min dator I chassit och inte behöver bära femton saker istället för en. Löjligt, behöver man mer V så skaffar man sig ett ordentligt nättaggregat, inte någon skitsak som ändå kostar lika mycket.

Av huggggge

fick avin idag och här e lite bilder

posten har varit framme

http://img138.imageshack.us/img138/5079/p180rsrv001s9ex.jpg

en front och en sidodörr

http://img84.imageshack.us/img84/4741/p180rsrv003s7mf.jpg

http://img84.imageshack.us/img84/7895/p180rsrv006s4ur.jpg

http://img84.imageshack.us/img84/8915/p180rsrv008s8mn.jpg

http://img129.imageshack.us/img129/3464/p180rsrv013s8ck.jpg

Monterad, yeah dioden funkar och ljudet i uttagen funkar fint enda saken jag är onöjd med är att sidodörren funkar SÄMRE än den gamla, den nya har flera dåligt limmade partier och så går den inte ens att fästa, den är helt sne och det blir en större glipa därfram även när jag pressat allt jag kan och skruvat i skruvarna.

Man känner verkligen skillnad på dörrarna, denna är riktigt skön, tyngden i den gör fan mycket, sitter och öppnar hela tiden för det är så skönt

Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av getskägg
Aceton klarar bifffen. Snyggt jobbat, Wolvis. http://www.bigscreen.se/forum/phpBB2/images/smiles/icon_rock....

Mvh

Liten fråga jag ändå undrade om, tål plast aceton?
Tänkte rengöra klibbiga tangenter på ett t-bord med det

Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av vanCe
Okej

Här är lite saker jag gjort för ett tag sen

http://files.upl.silentwhisper.net/upload5/vanCe_Mouse_3.JPG

Säg till om jag ska ta bort bilden

//vanCe

Wow såg riktigt najs ut

din med w, fast det är lite mer lack va? jag gillar matt mer

Av huggggge

Installation av Windows XP

Tjenare jag har 3 hårddiskar i datorn, en 300gb och två 200gb:are. Windows är installerat på 300gb:arn och jag skulle formatera om och installera om xp för jag hade jättemånga problem med installationen, eller program som vägrade funka osv.

Men jag ville installera på en av 200gb:arna. Så jag flyttade över all data jag ville ha kvar från ena 200gb:arn till 300gb:arn och boota från windows cd:en, jag tog bort partitionen som existerade på 200gb:arn och formaterade den och gjorde en ny, sen efter det brukar det ju komma upp att datorn ska startas om, efter det kom det upp någon om att en DLL fil fattades, jag har tyvärr inte kvar meddelandet, men jag visste inte vad som kunde vara problemet, så jag flyttade 200gbarn till första satakontakten på moderkortet och tog bort dom andra, därefter gjorde jag om hela formateringen och gjorde en ny partition, men nu efter jag startar om datorn efter den där formateringen som den gör automatiskt, då kommer det upp

Operativsystemet kan inte startas....

Jag har testat ta ut windowsskivan, testat starta med sata drivkreetsarnadisketten ute och inne men får inte till det, om jag gör om hela installationen lär samma sak hända igen och jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra. Någon här inne som har en idée på hur jag ska lösa detta?

Just nu ser det ut som så att bara 200gbarn är inkopplad till datorn, dom andra är urkopplade. Jag har även en extern hårddisk inkopplad till datorn men den borde väl inte göra så att datorn inte kan boota normalt och fortsätta windowsinstallationen? (kom på det när jag gick till skolan där jag är nu så har inte haft tillfälle att testa ta bort den).

MVH / FRASSE

Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xphaze
Jag tror många, inklusive jag har svårt att förstå vad du menar.

1. Hur många datorer skall det finnas i nätverket? Ska de anslutas till varandra med kablar eller trådlöst?
2. Hur är dessa placerade? Finns det problem med placeringen?

Om jag förstått allt rätt:

http://www.apelsin.nu/xphaze/LAN.gif

Tja, du förbättrade min ritning, hade tänkt en till switcher. mellan mitt rum och vardagsrummet men det där funkar ju också, bara lite mer kabel som behövs

men alltså jag har bbb 24/1 adsl. Det modemet vi fick med har flera utgångar, tror ni att jag kan koppla in en router och ett wlan i den och så ska det funka?

Om jag vill lära mig om nätverk osv så jag slipper fråga om småsaker osv har du någon guide att rekommendera?

mvh / frasse

Av huggggge

routern står där vi har minst datorer. där den första switchen/hubben ska stå är i vardagsrummet där vi har en dator (en till snart). Sen i mitt rum där den sista är finns eller kommer det finnas flera snart

Av huggggge

Nätverk jag ska bygga

Jag ska bygga ett nätverk här hemma och jag har lite frågor. Jag har 24/1MBit BBB. WLANet använder min farsa bara.

http://img129.imageshack.us/img129/1166/natverk0mq.jpg

Frågor
Var ska jag ha hub/router/switcher? nackdelar/fördelar? tips på vad för saker (billiga och bra).

Om jag vill köra en server (mail,webb) var skulle den stå då? Jag skulle helst vilja ha den längst ner men det kanske kan bli komplikationer?

Om någon tar sig in i det trådlösa nätverket, kan dom komma in på det trådbundna också då? Och typ hacka sig in i datorerna eller nåt? :>

Om jag vill öppna portar för en server som står "längst ner" går det ens om jag har t.ex en router närmast ethernet och sen två switchar/hubbar? Förklara gärna vad soom inte funkar om de tinte funkar.

MVH / frasse

Av huggggge

Tror dessvärre inte det, om det nu inte går att mejla antec och be dom göra 2 hela sidor. det lär dock kosta lite mer

Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Freddesix
divine: Poängen är ju att du skall välja vart du vill hämta ut det du beställt. Jag tror inte att de skickar produkter mellan butikerna, utan det är nog leverantör ---> butik som gäller.

Frasse.org: Helt rätt, ha is i magen och håll 14 dagar som en bra gräns. Så mycket tid verkar de behöva, i alla fall i vissa fall. En person vid namn "Michelle" brukar dock vara kvick med att svara från Antec, annars kan det dröja länge innan man får svar från underskriften "RMA".

Stämmer bra, fick ett mail idag om att dom var ledsna över händelsen, front och sidodörr hade dom i lager, men leds (har testat vända på den ingen av ledsen fungerar alls (hdd1hdd2pwrled)) så han skulle kolla på högkvarteret i USA om dom kunde skickas därifrån. Bara det inte behöver dröja allt för länge innan dom skickar iväg sakerna så är jag glad. Skönt att höra av dom iaf...

/ frasse

Av huggggge

Haha divine, riktigt sköna bilder

har gått åtta dagar sen jag skickade mitt mejl (inkl. helg osv) men kan tänka mig dom har ganska mycket post o mynna igenom, men efter 14 lär jag mejla igen...

Av huggggge

Snygga var dom iaf, om än lite stora? eller är bara bilderna väldigt dåliga

Av huggggge

geforce mx 440 64mb(används nu LoL)
Asus ATI Radeon 9250 128MB
Ati powercolor x850xt

de e dm jag kommer ihåg, men sen finns det sånt där i gamla skitdatorer som bara står och man inte orka ta reda namnet på

Av huggggge

Det vore fint om du la upp en projektlogg också, kommer bli grymt jobbigt att sitta och bläddra för att få se om man inte följt med under tiden (tråden lär ju bli ganska stor)

Av huggggge

åh synd att det inte var en widescreen

Av huggggge
Citat:

Ursprungligen inskrivet av PulkaFettot
Alltså, finns det inget företag som skiter fullständigt i ljudnivån och koncentrerar sig på kylning i stället? skulle inte ha något emot att de bara tjockade i en deltafläkt så jag fick den bästa kylningen istället.. Kan man väl antagligen göra själv, men då får man ingen garanti heller.

Varför använda jättehögljuda fläktar när man inte ens har behov av det skulle jag snarare fråga.
Jag föredrar en tyst och bra kyld dator...

offtopic sru