Inlägg

Inlägg som diezel har skrivit i forumet
Av diezel
Skrivet av krusken86:

Självklart, small ju typ 0.5m-1m ifrån mig.
Var ju så kul när du träffa första gången när jag sen var tvungen att sätta mig upp och plåstra om

Men när bannar ni remag cp då ?!?!?!
Inte första gången han har blivit bannad, åker på 40min ban för voice. Sedan inne... nice...
GG

Remag Cp lik-loggade idag också.

Av diezel

https://lh6.googleusercontent.com/-OuQYHVloc9E/USFSD2C9aNI/AAAAA...

Underbara desync. Idag var jag nära att dö pga. av det. Åkte bil genom en stad när bilen frös fast som på bilden, varpå zombies aggrar bilen och hinner nästan slå ihjäl mig innan jag är syncad igen. Börjar bli riktigt tröttsamt.

Av diezel

Det är väl ändå det här spelet går ut på?

https://lh3.googleusercontent.com/-9Es1RSkH_B0/URrKZKPgSWI/AAAAA...

Kan tillägga att jag låg på 20 zombie-kills när jag började!

Av diezel
Skrivet av anon98439:

Jag har för övrigt ett önskemål om att man ska se vem som dödar så att man vet vem man ska jaga sen

Hur ska du kunna veta vem du skjuter när server inte har name tags? Nä precis. Det är bara löjligt att försöka hämnas. Spela vidare med din spelstil istället.

Av diezel
Skrivet av Staaffan:

Fortsätt! Jag uppskattare verkligen att du försöker För mig är det okej att fordonen försvann, man kan hitta nya. Får bara hoppas att det inte händer igen. En sådan här server är precis vad jag letat efter sedan den första hackern dödade mig, eller då en bad admin spawnade tusen lådor med gear åt sig själv. Keep it up!

Jag håller helt och hållet med. Jag hjälper gärna till på något vis om det går, och uppskattar att du/ni lägger ner tid! Ogillar starkt att lira på publicserver av samma anledning på Staaffan. Hoppas det blir ordning på den under eftermiddagen så helgen blir räddad!

Av diezel
Skrivet av Staaffan:

Är det något fel på servern? Fast på loading :/

Fortfarande samma fel. Fastnar på Loading.

Av diezel

Det känns verkligen som att jag - som ensam spelare - kommer få det tufft på denna server!

Av diezel

Tjena! Jag och en polare har precis börjat lirat DayZ. Tycker det är fantastisk roligt, men det är ju en hel del att lära sig!
På 3-4 timmar idag fick vi ihop lite mat, vapen och annat smått och gott. Tyvärr tog det roliga slut när vi blev slaktade av en osynlig snubbe, vilket antar hade något slags hack.

Hur som helst. Har ni aktiva admins? Vill verkligen hitta en server där det finns "lite" etik och moral

Vi är båda 28 år gammal, och är båda mogna och har gott omdöme. Hoppas vi ses där ute!

(Jag heter Diezel ingame, ifall ni vill ha sällskap, eller döda mig)

Av diezel

Jag äger också sedan någon vecka en UX32VD. Väldigt vacker maskin, och efter att man slängt in en SSD är den ruggit snabb.

Men jag har en fundering. Ska trackpaden klicka så? Och då menar jag inte musklicket när man trycker ner helt. Utan min känns som den släppt från limningen på undersidan eller nåt. Det är liksom ett glapp från utgångsläget ner tills musklicket kommer. Svårt att förklara. Vore jättesnällt om någon kunde kika på youtube-klippet nedan och konstatera om jag ska returnera enheten eller om det ska vara så.

http://www.youtube.com/watch?v=U8S47dAMHpc (Ganska låg volym)

Av diezel
Skrivet av Geass:

Har en liten fråga kring detta. Jag ringde precis Asus Nordic, tel: 0858 769 407, för att kolla hurvida garantin bryts vid ev. byte. Han jag pratade med var osäker, men gick och frågade nån. Svaret blev att man kan byta hd/ram på alla laptops förutom just Zenbooks.

Finns det någon källa på att det inte skulle vara så?

Jag fick nyss detta svar på Asus svenska Facebook-sida.

Citat:

ASUS Sverige Hej ******, Bara du tar det lugnt så är det fullt möjligt att uppgradera utan att bryta garantin. Du måste ta bort batteriet för att kunna få loss hårddiskvaggan. Tänk också på att backa upp windows till skivor innan du byter disk eftersom det inte medföljer några installationsskrivor. MVH, ASUS Anders

Av diezel

http://www.nordichardware.se/barbara-datorer/46074-asus-zenbook-ux32vd-imponerar-sveriges-foersta-test.html?start=3#content

Citat:

ASUS UX32VD kommer utrustad med en mekanisk hårddisk och en SSD på 32 GB som arbetar som cacheminne. Algoritmer i mjukvara läser konstant av vilka applikationer och filer som används oftast och sparar den datan på både hårddisken och SSD-enheten. När den väl är lagrad på SSD-enheten får man samma responsiva känsla som med en SSD, när applikationen, mappen eller filen används nästa gång. Enligt våra tester behövde samma applikation användes tre gånger innan det tog effekt och resultatet ser ni nedan.

Någon som kan svara på om dessa algoritmer fungerar även om man gör en ren ominstallation av windows 7? Dvs. format c: och sen kör in sin egna rean kopia. Vore gött då jag inte har råd att byta ut den mekaniska HDDn direkt.

Av diezel

Jag ska plugga programmering, C#, till hösten. Vilket innebär att jag måste ha en dator. Är inne på en ultrabook, men det finns ju fan en uppsjö av modeller etc. Vad skulle ni spontant föreslå?

Det ska tilläggas att köpet kommer att ske i augusti. Är det något nytt chipset på väg som man bör vänta på? Själv föredrar jag Asus, då jag har väldigt bra erfarenhet av dom. Priser ska väl helst inte överstiga 10k. Och borde inte behöva det då datorn ska användas till att programmera på, inte spela.

Av diezel
Skrivet av zeleni:

Nät agg kommer at fungera helt fint. Finns xms3 minnen som fungerar på 1600mhz @ 1.5v köp den istället.

Frågan är hur känslig är du när deg galler ljud ? Stock kylare är ej tyst. Och med tanke på din val av gfx kort, så kommer den att höras mer än gfx kortet

Ah så bra! Jaså? Frågan är då varför någon skulle vilja välja 1.65v istället för 1.5v? Förklara gärna vad skillnaden blir!

Inte ett dugg faktiskt. Kommer ändå inte höra något med BF3 i lurarna! Så ljudnivån är inga problem, det är mest kylningen jag funderar över. Självklart klarar stock av att kyla, men det är väl kanske bäst att köpa en värre om man ska till och klocka i framtiden.

Av diezel
Skrivet av RazerBlader:

Detta förstår inte jag, vad gör ni ungdomar/datorintresserade för att era filer ska kräva så mycket i hårdvaruväg att spela upp? Jag behöver då inget monster till att spela upp mina filer, och vad gäller Tegra 3 så är den för mycket även den för mig, själv kör jag på en SE X10i och den är nerclockad till 245Mhz, så där ligger den som både min samt max, och jag har då aldrig behövt någon mera kraft för att vare sig spela de spel jag vill spela eller använda någon av alla de applikationer jag använt, och batteritiden för mig är inget problem, min tele håller lätt i en vecka på en laddning om det inte hade varit för mitt musikmissbrukande

245Mhz?! Herregud, din telefon kan inte ha vad vi "ungdomar" brukar kalla "ett bra flyt".

Av diezel

Efter lite efterforskning på egen hand så verkar det som mitt nätagg duger gott och väl. Mod kan ta bort tråden.

Av diezel

Köpråd

Tjena!

Sitter nu och ska plocka ihop en duglig burk inför BF3.
Först och främst får gärna kunniga kika igenom mina val och komma med kommentarer och tips. Tex. behöver jag köpa en separat CPU-kylare eller duger originalet? Finns det några minnen som är i ungefär samma prisklass fast bättre? Osv. osv.

http://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=971611...

Min huvudsakliga fråga är som så, att jag sitter idag på ett 620w nätagg. http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=327672#links
Kommer det att räcka för att driva mina nya komponenter? Eller behöver jag köpa ett värre?

Av diezel
Skrivet av impacter:

Battlefield 3 är det enda spelet i den listan som intresserar mig.

Det finns en del andra spel som jag är intressrad av, men jag vet att i slutändan kommer jag inte kunna släppa bf3 för att prova något annat. Så det är lika bra att inte köpa något annat än bf!

Av diezel

Bara jag som fick stånd?!

Av diezel
Skrivet av Ganymede:

Läsplattor överkag kommer att förbli entusiasters ompysslade gadgets tills de blir en slit och släng pryl ;

Tänk när man kan köpa ett fempack plattor för nån hundring på ICA och som synkas direkt via molnet
när man plastar av en ny efter att ha kastat den utslitna som man haft hopvikt som ett A4 i bakfickan

Vet inte vad jag vil ha sagt egentligen mer än att det där är ju bara en dator med pekskärm och löst tgb.
En surfplatta ska vara just vad den heter, inte med en massa annat löst skit runtomkring.

Jag tycker Ipaden är perfekt, iaf sett utifrån den fysiska uppbyggnaden.
Om den bara fanns i fempack och var vikbar..

Herregud, du kan ju köpa Transformer utan tangentbordet/dockan. Känns som du bara vill gnälla på android och hylla din ipad. -.-

Skrivet av Lösbonde:

Jag saknar batteritid, eller missade jag det? Hur lång tid räcker batteritiden med dockan? Vid exempelvis surf och videouppspelning.

Om du kollat på videon som alla oss andra så skulle du vetat vilken batteritid den har. Så, titta på videon.

Skrivet av h0psi:

En av anledningarna till att jag valde bort transformern var just tangbordet, jag har haft en minidator förr och sålde den igen då den fortfarande inte uppfyllde det jag ville ha. Äger nu en surfplatta och det är precis den mobilitet jag saknat. Man skriver visst lättare med ett tangentbord men det är en nödvändig kompromiss. Jag vet att transformern går att köpa utan tangbord och kanske borde de fokuserat på bara det, risken är annars att konsumenten tror att varianten utan tangbord är en halvdan produkt...

Varför fokusera på att sälja den utan docka? Jag förstår inte ditt resonemang. Antingen köper man med docka och får bättre batteritid och ett skapligt tangentbord. Eller så köper man utan och har "bara" en bra tablet. Dockan är ju bara ett tillbehör.

Av diezel

Jag önskar jag kunde försöka hjälpa till men jag förstår inte ens vad du menar.