Inlägg

Inlägg som PumaBalsam har skrivit i forumet
Av PumaBalsam

Dynamiska visningsbilder.

Hej

Jo, som ni säkert vet så finns det dynamiska visningsbilder till msn (som rör på sig alltså). Dem kostar sisådär 20 - 30 kronor ungefär. Men vet att det finns crackade sådana, gratis alltså. Så nu undrar jag om någon vet någonstans man kan få tag på dem?

Mvh , PumaBalsam

Av PumaBalsam

Msn "modd" :)

nån som vet hur man använder msn via cmd. Om nån undrar varför e det för det drar mindre cpu och minne och det är mer pr0 så : ) . Jag vet att det funkar, för en kompis har det så =).
tacksam för svar

Av PumaBalsam

ok, tack

Av PumaBalsam

Eyetoy ??

tjena,

jag undrar om det är någon som vet vad det är för skillnad på den svarta eyetoyen och den silvriga. Undrar då jag precis beställde den svarta från megastore.se för 355 :-. Är det nån skillnad prestandamässigt eller är det bara utseendemässigt?
om jag förstått det rätt är den silvriga den nyare modellen, right? : ).

Sen undrar jag om någon vet en svensk guid till hur man fixxar så ens eyetoy funkar som webcam på pc:n?

tack på förhand.

Av PumaBalsam

Mjo, men om jag förstått det rätt så finns det två modeller, en gammal o en ny. Vilken av dem bör man välja? och direktlänka gärna till en

Av PumaBalsam

Eyetoy, var?

Hej

hade tänkt att investera en "eyetoy". Så nu undrar jag vart jag kan få tag på den billigaste. Länka gärna. Kollade på webhallen men där var dem tydligen slut.

den ska endast användas som webcam, så om det finns fler än en version av eyetoysen så är det den versionen som fungerar bäst som webcam jag vill ha

tack på förhand // Puma

Av PumaBalsam
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Legogris
(BTW, ska inte detta vara underf Windows - MS-OS? Rapporterad.)

Kan hända att jag postade fel, sry isåfall

Shark^ - Och vad menar du med det? =P

Av PumaBalsam

BNC till MSN?

Tjenixen,

Hört att det finns BNC's (bouncer) till msn.. undrar nu om någon vet vart man kan fixxa det ? kollat i andra trådar här på sweclockers men hittade bara en, och den var om bnc's till dc++ vilket jag ej är intreserad av..

Tack på förhand / PumaBalsam.

Av PumaBalsam

Okej, har kollat runt lite och läst olika bedömningar om d-link 604 och de flesta värkar faktist ha/ha haft något problem med sin d-link. Jag tror nog därför att jag lämnar tillbaka den och köper en netgear för 599:- istället. Det lönar sig kanske i längden.

Av PumaBalsam

AgV okej, det var ju inte så bra då jag sitter med Telia 0.5 mbbit, men skyddar brandväggen i routern båda datorerna eller bara en? och litar du på brandväggen i routern till 100% så du inte har någon i datorn också?

Av PumaBalsam

D-link 604 router,bra?

Hejsan!

Nu har jag köpt en Router till min dator som kommer v 10 så vi ska kunna ha internet på båda :), det är en d-link 604 och det står "NEW Advanced FIREWALL" på kartongen och jag undrar om denna routern är bra och om man klarar sig på brandväggen i den eller måste man ha en mjukvarubrandvägg i datorn också? Sen har jag en sista fråga, och den är om routern skyddar internet uppkopplingen på båda datorerna eller bara en utav dem? (brandväggen alltså)

Hoppas någon "router-kunnig" kan svara på demhär frågorna (:

Tack på förhand // PumaBalsam

Av PumaBalsam

Robin_robin, smiley_boy, KingCobra och Shade6. I monitor står det "Steam is not currently updating any games." Så jag tror inte det är de heller

Av PumaBalsam
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ColtrasteN
Steam har inte uppdaterat klart Counter-Strike än, låt den uppdatera en bra stund

ColtrasteN, Joo Amount acquired är på 100 % och status är "Ready to play"

så det kan de inte heller vara.

Av PumaBalsam

CrazyJoe, Har testa alla upplösningar i windows och inget av dem funkar :-/ Börjar bli ganska less på det här nu.

Av PumaBalsam

Counter Strike 1.6 problem :(

Tjena Sweclocker's!

Jag har nu stött på ett problem med mitt cs. Allting började med att jag installerade om Steam, jag gick därefter in på mitt account och installerade CS. Uppdaterade CS och gick sen in på cs. Men problemet är att jag kommer bara in i ca 1 sekunder sen åker jag automatiskt ut i Windows. Någon kunnig som kan hjälpa mig att tala om vad jag ska göra ??

Tacksam för seiösa svar !

// PumaBalsam