Inlägg

Inlägg som björn..... har skrivit i forumet
Av björn.....

pga felaktigt skriven objekt tagg sannolikt...
använd den som flash genererar ...

Av björn.....

Ingen mening med att ha en hemsida om det inte ser riktigt bra ut och fungerar bra.. Det är inget egenvärde att ha en hemsida, det måste generera något för att det ska vara mening med det.. annars är det snarare negativt än positivt.

Det är ju inte som att besökare dräller in på sidan utan rätt stora engagemang från ägaren iaf.. att bara göra en halvdan sida, som inte får besökare (eller i alla fall inte rätt besökare) ger nada. Om man tänker satsa på att driva trafik till domänen så bör man ju ha råd att lägga ett par kronor på en layout osv innan det.

Det är inte många som kan göra webblayout som är funktionell och bra.. men kan man inte det så ska man låta bli.. det är min uppfattning..

obs, detta gäller företag.. i andra fall, så kan det se ut hur som helst givetvis.

Av björn.....
Av björn.....
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Phalle
Precis en sån här tråd som jag sökte. Mer tipps!

Och medans vi endå är inne på design. Hur stora brukar logotyper vara? Och även knappar. Jag råkade göra en knapp i PS som täckte halva websidan...

Bezier is the ticket..! loggor skall göras i vectorformat.

Av björn.....

"en timmes arbete som kan fixas med en knapptryckning i ett enkelt webdesignprogram,"

Så är det ju knappast.. en erfaren person gör arbetet mer eller mindre lika snabbt.. jag själv sitter mkt i goLive.. men tidsmässigt skulle jag mer eller mindre lika gärna kunna skriva det för hand. Kanske går 10% snabbare med goLive, i vissa lägen, tex att hantera färger mer ituitivt.

Av björn.....

du är dum

Av björn.....

Hör av er till mig så kan vi diskutera det...

Av björn.....

Finns nån webbapp i flash som gjorde det via google images.. har inte kvar länken tyvärr..

Av björn.....

Det är nog snarare så att man MÅSTE vara båda delarna för att få jobb.
Sen är det ju lite så att man knappast kan vara en mästare på allt.. vill man vara riktigt grym programmerare så tar det mkt skolning och övning, detsamma gäller design. Lite halvdan på båda går, men riktig vass, ja då är man tvungen att satsa mer på det ena. Så är det. Det fins bara 24h på ett dygn... Klart som f.n att det finns dem dom gör båda delarna. I mindre sammanhang är det ju oftast så. Men om man kolla på större byråer så skulle den typen av "hattande" inte leda til bäst resultat. Man har AD, CD, designers, kodare, osv osv.. på många ställen är det uppdelat mer än så. Kodare enbart i regexp osv osv.

Av björn.....

Angående shortcut problemen så var det ett fel på en av de tidiga (icke proper) warez-rellarna.. men jag tar för givet att du kör laglig kopia.

Av björn.....

Problemet är inte att hantera kunderna när man får dem sAnden.. problemet är att få dem.

Av björn.....
Av björn.....

en ff grej antar jag.. går hela vägen ner i IE, inte för att det ser bättre ut.. men iaf!

Av björn.....

Ska börja med min c uppy efter årsskiftet, sparar mina verkliga krafter tills dess.. nu gör jag bara klientprojelt, samt nåt enkelt eget.

Av björn.....

1 - ja det går att "avsvära" sig.
2 - vad jag vet inte, men säkert finns det standartdgrejsimojs man kan använda. Allt finns på i-net.

kolla runt på de ställen som aäljer liknande saker.. tex på script via hotscripts, alla lär ju ha nån form av lösning på det, speciellt jänkarna.

Av björn.....

Kanske står i manualen?

Av björn.....
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Xintron
Jag vill lära mig att t.ex skriva ut de första 100 tecknen i en text och sedan lägga till ... i slutet och att plocka ut texten framför en . (plocak ut nament på en fil). Därför undrar jag om det finns någon sida som tar upp dessa saker.

googla på regexp...

Av björn.....

php fråga

struntsamma..

Av björn.....

770 brukar man väl säga..

Av björn.....
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DrRotmos
Sett ur huruvida det hade spindlats hade det ju varit precis samma sak som om jag länkat till ett whois-utdrag, något som jag är väldigt säker inte är förbjudet enligt PUL.

Det är ju så att om man registerar en domän så bör man vara medveten om att det kommer stå massvis med saker i whois-utdraget.

Jag skulle säga att det är väldigt tvivelaktigt huruvida personuppgiftslagen gäller i det här fallet, eftersom att man, genom att registrera en domän, ger sitt medgivande till att personuppgifter publiceras publikt i whois-databaserna.

Men moderatorerna har sagt sitt, och det är ingen ide att debattera fram och tillbaka om det.

Var nämner jag pul? var nämner jag förbjudet?