Inlägg

Inlägg som björn..... har skrivit i forumet
Av björn.....

Jag har funderat på det men tror inte det är värt pengarna för mig... det kostar ju rätt mkt mer iaf om man inte ska vänta på en eventuell prissänkning. Jag vet inte om det är värt det helt enkelt.

Av björn.....

bygge, vad tror ni om configen?

Halloj..
Kommer sätta ihop ett paket i veckan.. jag har fudnerat på dessa delar... jag är öppen för förslag på andra grejer.. bra att får höra vad proffsen har att säga, jäg är inte så insatt ärligt talat

Tycker det verkar vara ett kitt med mycket pang för pengarna.. men jag kan helt klart lägga till stålar om det verkligen ger någonting, utan att bli dubbelt så dyrt liksom. Förslag välkomnas.

// Björn

Av björn.....

jadu den var sjukt bra

Av björn.....

är inte möjligt utan avancerade lösningar... vad jag förstår

Av björn.....

fan tjacka am2.. inget finns ju ännu.. köper man idag eller ett par tre månader framåt så är det ju 939 som gäller, eller så väntar man, men då köper man ju hellre en riktigt bra 939 som är prissänkt än en am2.. alternativt en conroe.
För att sno tråden lite.. jag kommer tjacka nytt nu.. men jag ser det så att jag har mkt lite att vinna på att köpa nåt av det lilla utbud am2 som finns idag... ang framtidskompabilitet så... det komer ju finnas 939 att uppgradera mitt vesäntligt inom de kommande 2 åren hursomhelst, och sen.. ja då byter jag allt istället...

ang minnena, så ja de är snabbare...

Av björn.....

ingen mening med ddr2 om man inte har dem över 800.. o de är ju inte så väldigt billiga..

Av björn.....

knappast lönsamt med eus tullar?

Av björn.....

Man ska använda vacumfläkt när man gjuter i kol/glas.. det är såååå mkt bättre resultat. främst för att man slipper använda för mkt härdplast... Skillnaden är som natt och dag... det eleminerar typ 90% slipande och väger 20% så mkt efterråt.

tänkte bara säga det till er som pillar mkt i detta...

btw.. en annan sak... ta det försiktigt med att komma i kontakt med plasten.. det är sjukt giftigt.

Av björn.....

tack för tipsen dudes.. alltid bra med input.

Av björn.....
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dala56
Ett X1800GTO utan att tveka, fast om du kan spara ihop en femhundring(ungefär) till så har du ett 7900GT och det piskar dom båda så det står härliga till!

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=318628
http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=POVPCX79GT

ok... tack

Av björn.....

X1800GTO eller Geforce 7600 GT

alltså.. de kostar ju ungefärligen lika mkt.. men vilket av dem är att föredra? Eller kanske finns nåt likvärdigt i den nivån...

http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=ASN76GT
eller
http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=C3DX1800GTO

// björn

Av björn.....

japp den passar... men frågan är om det är värt kostnaden

Av björn.....

visa mig ett test på att den kyler bättre än de billigare zalman koppar-kullager kylarna sen passar den inte med am2 socket heller..

Av björn.....

gäller ju att du verkligen får tag på exakt den prollen med.. samt det som det stod i artikeln har jag för mig, det är ju ingen garanti att det går lika bra som i det testet...

Av björn.....

Windsor = dubbel kärna
Orleans = enkel kärna
Manila = snålversion.
Pacifica = H.A.V.

X2 = winsor...

Av björn.....

F.U.B.A.R

i vissa filmer har uttrycket använts med.. med beskrivningen FuckedUpBeyondAllRecognition

och det är så jag har valt att tolka det..

edit.. inte samma som foobar givetvis.. men wtf

Av björn.....

truecrypt är bra, om man verkligen inte vill att nån ska komma åt informationen.. vad jag vet är det oknäckbart om man har tillr stor nyckel,

Av björn.....

om huset är anslutet till stadsnätet så är det ju klocka... bar BBB 100 lina nu, lite då och då ringer det andra som vill att jag ska byta.. tex tele2 har med 100 meg via stadsnätet. för 100kr/mån mindre.

Av björn.....

png 24 är mkt bra, men stödjs inte till 100% av IE...

Av björn.....

För att undvika att hemsidebesökare ställer till det för sig, så vill jag att all flash-data laddas till besökarens ram INNAN filmen börjar spelas upp. Om man bara laddar flashfilen rätt av så startar den ju på en gång och laddar medan den spelar, och det vill jag inte.

> nope, med vanlig flpv som är en del av fl8, så kommer filmen att buffras under tiden den spelas.