Inlägg

Inlägg som Doglas har skrivit i forumet
Av Doglas

Ja tyvärr är jag i grupp 1 ja =/

Men det ska nog gå och få sålt ganska lätt skulle jag tro

Av Doglas

WTF!!! Fan nu har jag ju gjort en annan beställning från tyskland jag kan inte ta emot mina grejer nu ju!(jag har inte betalat). Jag uppfatta det som att ni hade skitit i allt och bara krävde pengarna tillbaka... hur ska vi göra nu!?

Av Doglas

Det är lika bra att köpa en det blir inte billiogare om man gör den själv det blir nästan dyrare =/

Av Doglas
Citat:

Ursprungligen inskrivet av AlpHa.

Det har AlpHa AB inkluderat vettu

"AlpHa AB" I like it

Av Doglas

Är det över nu? Ska nämligen använda pengarna som skulle gå till xoxide till annat nu så det vore bra om man fick veta

Av Doglas

Nej! Vi kan inte ge upp nu!!! VI SKA HA GREJERNA!!!!!!!

Av Doglas

DVD backup brännings program?

Jag har nyss införskaffat en DVD brännare och skulle vilja veta vilket program som jag ska använda för att bränna backuper på mina DVD filmer. Undar också om det finns något program man kan bränna in mpeg och avi-filer osv.

Komihåg nu innan någon börjar tjata om att det är olagligt att kopiera... det är lagligt att göra beckuper på sina egna DVD skivor och varför jag undar om man kan bränna ut mpeg och avi-filer är för att jag ska bränna över mina egna filmer.

Av Doglas
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Elvis
kör en bara en radiator nu.. plockade bort en.. den gjorde ingen nytt.. vatten tempen har jag aldrig mät.. prolle tempen där i mot ligger på 43 C full load och hela systemet kyls av en papast 120mm 24 volt fläkt på 7 volt.

så tyst e det och bra temp med enligt mig

Vad menar du med att den ena inte gjorde någon nytta? De måste den väl ha gjort lr!? Jag hade ju tänkt att köra dubbla heatercores. Det måste ju bli bättre vatten temp annars är något mycket fel.... eller?

Av Doglas

Jippi! Det kommer wieeee. Ett tag trodde jag att det inte skulle bli något precis som alla andra gånger man har försökt styrt ihop en beställning från USA. Men sanart ska jag få se mina alu fläktar och min slimmade fancontroler =)... Underbart!

Av Doglas

ähhm.. har du gjort burken själv eller köpt den? Om du gjort den själv så var det himmla bra jobbat!

Av Doglas

Har ni bestämmt vilka galler osm ska va med än? Jag hoppas ni tar Swirl gallret det var grymmt fett!

Av Doglas
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Vingen

köp en sprayburk med alu färg i biltema, resultatet blir nästan detsamma,.

Absolut inte! De där fläktarna är mycket tysata och de har inte så tasskig cfm heller. Det är de bästa fläktarna jag har stött på i alla fall.

Av Doglas

Nej! Ta inte bort ordern jag MÅSTE ha mina alu flaktar de finns inte i 120 i sverige!

Av Doglas

Jag har också en heater core som ligger här och jag gjorde min ritning för några dagar sedan. Jag gjorde först en kvadrat på 120mm, sedan mätte jag från en sida ut ett sträck som var 30mm från sidan och 150mm långt. Sen äre bara att dra ett sträck från kanten av 150mm sträcket till 120mm rektangelns kant(gör så på alla sidor såklart)

Jaja får se om du fattar jag kan slänga upp bilder på det hela när jag är färdig. Ska btw köpa alu på Classe det är inte så dyrt där.

Av Doglas
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Drone2of8
se inlägg innan eller importra från englad själv

England? Har du någon adress till en hemsida lr?

Av Doglas

Vart har du köpt prylarna?

Av Doglas

Denna tråd börjar bli en aning lång nu och det är mycket o läsa för en som inte har hängt med så jag ville bara fråga om ni tänker tillverka några galler och i så fall vilka?

Av Doglas

Tack för svaren!

Av Doglas

Okey handen på hjärtat är det min farsa som ska fixa ihop agget och det ända han undra var vilken sort av dessa kondensatorer han ska använda... Ska han allså ha en Polyesterkondensatorer en Avstörningskondensatorer en Tantalkondensatorer osv osv eller?

Av Doglas

Kondensator till hemma gjort nätagg?

Ska bygga ihop ett nätagg snart och det enda jag inte riktigt har klart för mig är vilken kondensator jag ska ha. Går man tillexempel in på elfa här
http://www.elfa.se/elfa-bin/lt.pl?sort=&pics=&2012461
så finns det ju en massa olika sortes kondensatorer. Så vilken passar bäst till att driva ett 226W pelt?