Inlägg

Inlägg som emrys har skrivit i forumet
Av emrys

Har också problem med Google-tjänsterna nu via Com hem. Har lyckats komma in på Google Reader men inget annat.

Även andra sidor går lite segt.

Edit: nu verkar det vara ok

Av emrys
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Acer99
Ngn annan som har haft väldigt kass bandbredd hela veckan? Min ul har legat på runt 1-2mbit, just nu under 1mbit. Och jag har 24/8 uppkoppling...

Det har gått segt för mig också sen i måndags med mitt 8/8. Pratade just med kundtjänsten och hon sa att de hade tekniska problem med 24 och 8 Mbit-tjänsterna som gör att de blir nedgraderade till lägre hastigheter.

Av emrys
Av emrys

Har samma problem, tror jag. µTorrent kan inte öppna en port i routern via UPnP. Jag öppnade en fast port i routern istället, verkar funka bra.

Av emrys
Av emrys

Om man köper en fullversion av Vista så tror jag att produktnyckeln gäller för både 32 och 64 bitar. Jag tänker installera 32-bitars versionen av Home Premium nu och kanske byta till 64 bitar om ett år när det antagligen har bättre hårdvarustöd. Klarar mig med max 3 GB tills dess.

OEM-versioner tycks vara begränsade till antingen 32 eller 64 bitar.

Av emrys

Om ni saknar d3dx9_29.dll så kan den laddas ner här:
http://www.toymaker.info/Games/html/d3dx_dlls.html

Av emrys

Förresten så ägs Maxtor av Seagate numera:
http://www.seagate.com/newsinfo/invest/annualreport/seagate_a...

Av emrys

Alla hårddiskar krashar, så kom ihåg att ta backup!

Av emrys

Det går att uppdatera BIOS från Windows med FlashMenu:
http://www2.abit.com.tw/page/no/download/download_utility_det...

Av emrys
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Keepan

2. Kan jag testa ta bort nätverkskortet och starta upp utan att någonting låser sig och sabbar datorn? Borde väll trots allt bara vara internet som inte funkar då?

Det kan vara ett modem också, de har något smalare kontakter än ett nätverkskort. Om du inte använder det så kan du ta bort det. Datorn skall inte låsa sig.

Av emrys

tvtorrents.com är också nere. Vet inte om den servern fanns på samma ställe.

Av emrys
Av emrys

Vilka av AMD:s processorer har den nya kylaren? Läste nånstans att det var Opteron dual core samt Athlon X2 4200+ och bättre.

Av emrys
Citat:

Ursprungligen inskrivet av enG
japp :S

edit: man blir ju bra jävla sur när aldrig patchen fungerar!!

edit: kan man byta namn på sitt "inloggningsnamn" i windows?
Har nu Administratörm och har hört att det inte ska funka för att det är ett Ö i namnet. Måste jag installera om Win för att spelet ska gå att patcha eller? har provat manuellt och vanliga sättet!

Så här gjorde jag för att få det att fungera när jag installerade som Administratör. Det borde gå att göra enligt enG:s beskrivning också. Problemet uppstår när patchen ska spara sin logg till en plats med "ö" i sökvägen.

- Följ enG:s beskrivning fram till och med steg 6.

- I %temp%\{SKRÄPTECKEN}\{SKRÄPTECKEN}\-mappen finns en fil som heter batch.bat. Välj Redigera för att se innehållet. I mitt fall:

"E:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOKALA~1\Temp\{D29D17B0-B6CA-42EB-8C96-142763A30A1C}\{F317E784-F31C-4F26-A610-2D7BD89FEC5F}\patch.exe" "C:\Program\EA GAMES\Battlefield 2" "E:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOKALA~1\Temp\bye21.tmp\Disk1\bf2\patch.rtp" > "E:\Documents and Settings\Administratör\Mina dokument\Battlefield 2\Dmp\patchlog.txt"

Ändra sista biten, efter ">" till endast patchlog.txt så att det blir:

"E:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOKALA~1\Temp\{D29D17B0-B6CA-42EB-8C96-142763A30A1C}\{F317E784-F31C-4F26-A610-2D7BD89FEC5F}\patch.exe" "C:\Program\EA GAMES\Battlefield 2" "E:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOKALA~1\Temp\bye21.tmp\Disk1\bf2\patch.rtp" > "patchlog.txt"

- Nu skall det gå att köra batch.bat för att installera patchen.

- Avsluta installationsprogrammet (OK).

Av emrys

Tror att man inte får ha åäö i sitt användarnamn, tex "Administratör". Fick installera patchen "manuellt" genom kommandotolken för att kringå denna bugg.

Av emrys

Det är ju fortfarande en mp3-spelare i första hand. Tror inte den blir mindre populär för att man kan spela video på den.

Av emrys
Av emrys

Ok, på så vis. Tänkte att det kanske var något sånt.

Av emrys
Citat:

Ursprungligen inskrivet av VaCUm
Det är samma guide fast på ett annat ställe.

Har mactuellt kopierat FAQ:en rätt av? Borde iaf ange källa.