Inlägg

Inlägg som meandra har skrivit i forumet
Av meandra

Php wordpress mailform

Se om ni har några förslag.
Installerade den här pluginen på en sajt: http://wordpress.org/extend/plugins/contact-form-manager/

Den funkar men grejen är att jag vill skicka auto-reply till flera adresser.
Man kan skapa formuläret och låta flera fält vara mail-fält men i autoreply-adminet ska man fylla i varibelnamnet på den mail man vill autoreply till.
Tex [email-3]. Då skickas det mkt riktigt ett svar till email-3.

Grejen är att jag vill skicka till flera. Har varibel 4-5 också.
Testade därför att skriva dessa rakt på varandra i adminet: [email-3]email-4][email-5]. Det funkar inte.
Antar att det skiter sig när den skickar till den funktion som tar hand om variablen.
Kan jag lura mig runt detta? Hur konkatenerar php strängar tex?

Det funkar att skriva vanlig text i fältet också om man vill ha en statisk adress nn@gmail.com om det kan vara till någon hjälp?

Jag vill ju skicka en hel sträng som ska läsas och mailadress1, mailadress2,..osv och tas hand av funktionen som tar emot detta.

Sjukt tacksam för hjälp här.

Av meandra

Men, det är väl klart det är mening. 1gb minne till trots - testet talar ju klarspråk. I BF3 presterar ju 560ti SLI till och med bättre än ett 670 och i princip jämnt med ett 680. Skaffa ett till säger jag, det är en bra boost du får dig.

Av meandra

Samma minnesmängd så funkar 460-korten ihop. Körde själv 1gb 460-sli fram till förra veckan med kort från 2 olika tillverkare - funkade perfekt. Och de levererar bra prestanda tycker jag. BF3 high på 1680x1050 = 70fps ungefär.

Av meandra

Du verkar ha lite dålig koll men gott om cash. Gör det enkelt ta det här peketet: http://www.komplett.se/k/ci.aspx?sku=10615
Och sen köper du en skärm vid sidan av det. Det paketet spelar röven av den dator som byggt ihop.

Av meandra
Skrivet av Pvt_Rinzler:

CPU brukar inte gå upp så mycket i BF3, däremot är det märkligt att GPU ligger på bara 80%. Antingen beror det på drivers eller att han använder v-sync.

I borderlands 2 låste jag min fps på 72 fps och då jobbade inte mina kort på max, eftersom det inte behövdes. Båda korten låg stadigt på 65-70%.

Jag återkommer med vilka drivers jag kör på.

Great! Nej jag kör inte V-sync, aldrig gjort. Kanske låste jag FPSen någon gång för länge sen i BF3, men det låset kan omöjligt vara kvar eftersom jag ingame nu haft FPS mellan 20 - 200.

Av meandra

Se inte så mkt till priset tycker jag. Fundera på vad den levererar. Du kommer inte bli nöjd. Grafikkortet kommer svika dig. SSD är ju för liten för att BF3 och operativet ska kunna ligga där. Processorn är ingen raket och nätagget är väl sådär. Om du har 6000:- att lägga så tror jag du kan hitta bättre lösningar på begmarknaden. Meningen är ju att du ska vara nöjd efter köp.

Av meandra
Skrivet av Pvt_Rinzler:

Jag tror att det är något fel på de nyare drivers från nvidia. Jag hade ett tag de nyaste på min 690 gtx och då gick aldrig korten upp på max utan låg på 80% som du skriver och det var likadant i BF3. Så jag gick tillbaka till en beta version vet inte vilken då jag inte är hemma just nu , men med de gamla drivrutiner ligger båda korten i MSI Afterburner på 98-99 %.

Kan kolla när jag kommer hem så kan du prova de och se om det blir bättre. Jag tycker inte att du ska ha samma inställningar som AK-47 har i sin kontrollpanel. Du kan göra vissa ändringar, t.ex så vill du inte ha v-sync på då du kommer få mouse lagg plus att fps kommer att gå ner under 60 fps om det händer mycket på skärmen. Måste du ha v-sync på så är det bättre att du väljer adaptive v-sync.

Sen så har han 4 aa på i kontrollpanelen vilket man inte heller ska ha då det kan påverka prestanda. Vill du ha på 4 aa så ska du sätta på det i BF3 inte i kontrollpanelen.

Vore schysst om du kunde kolla vilken version det är du kör så jag kan testa o se om det är drivarna det beror på. Känns ju knas att det ska ligga runt 80% hela tiden, särskilt när CPUn inte svettas så mkt heller.

Skrivet av blekfet:

I den låga upplösningen borde du ha myycket högre fps eller? Men ska ett 680 maxbelastas av att lira i 1680*1050?

Jo jag tycker ju det också, borde ha betydligt högre FPS. Sen om ett 680 ska maxbelastas eller inte på 1680... tja, GPU eller CPU borde väl gå upp i maxload? Borde iaf ta i betydligt mer med tanke på FPSen.

Av meandra

Om det är ett 560 och inte ett 560ti skulle jag gissa att du får max 40fps på medium/low-settings i BF3. Med allt lull avslaget.

Av meandra

Ja och ja. inet.se

Av meandra
Skrivet av Xelathur:

Kort 3dmark11 och kollat sa ditt sytem presterar som det ska i andra applikationer an BF3?

Nej, ska testa så snart jag kan, har bara så jävla mkt på jobbet nu så... hoppas få tid ikväll. Ska rapportera så snart jag gjort

Av meandra

Åhh... en min-bil-är-snabbare-än-din-tråd. Så unikt.
Är det inte så att det handlar om två ganska kompetenta spelare.
Tror man blir nöjd med prestandan oavsett om man kör grönt eller rött. Det handlar nog mest om vana och smak. Jag skulle aldrig få för mig att köpa AMD. Varför? Vet inte, det känns bara inte rätt för mig. Men tror jag att AMD suger? Nej.
OT ska sägas att genom alla år med Geforce (från 2000 med 256 annihilator) så har jag aldrig haft några allvarliga problem med korten, alla har levererat och gjort mig glad. Det räcker för att hålla mig trogen.

Av meandra
Skrivet av Xelathur:

Finns en fin trad pa EVGA's forum om K-boost och aven Nvidiainspector, bara att kora copypaste: http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=1770296&mpage=1

Kan faktiskt rekommendera hela EVGA's forum da dem inte kraver att man har ett EVGA kort for att hjalpa till.
Deras anstallda sitter pa forumet och ar riktigt kunniga och svarar snabbt via PM.

EVGA Precision X samt MSI Afterburner har bada "start with windows" funktion som gor att OC:n "alltid" ar pa. Dessa program tuggar dock inte mycket minne eller prestanda sa det ar bara o kora. Jag loggar t.ex alltid med EVGA precision X ifall nagot skulle handa.

Ko, låter bra. Var lite orolig för att man skulle tappa 5 fps bara pga precision X men då kör jag. Tack.

Av meandra

Core parking. Sweet alltid lär man sig nåt nytt. Ska kolla in det.

Av meandra
Skrivet av Xelathur:

Nej, det gar inte. Daremot kan man kora "force constant voltage" via EVGA precision ( aktivera K-boost ) sa kommer kortet alltid att forsoka pressa max boost clock, dvs inte klocka ner sig mellan states, men fortfarande anv. throttling. Var noga med att kolla temperaturer om du kor K-boost dock!

Man kan ocksa leka lite med nvidiainspector och skapa egna .bat filer som staller in 680't pa en fixerad mode, men jag tycker knappt det fungerar. Skapar mer problem an det loser

Hm, ok tror jag struntar i att skriva bat-filer, låter över mitt kompetensområde :).

Lite off-topic kanske men om man kör med OC-program i stil med Msi Afterburner eller EVGA precision, då måste dessa alltid startas och vara igång under tiden som OCn ska gälla väl? Finns det inget man kan göra för att GPUn ska starta med sina OC-settings alltid - utan att någon extra app ska vara igång?

Av meandra
Skrivet av Xelathur:

Vid +70C borjar den kicka in, dock valdigt lite ( 12mhz core typ ) och kommer att forstatta throttla tills temperaturen understiger 70.
Det finns aven 4 "modes" vid brist pa battre ord, dvs fullboostclock, 824 core, 526 core, 324 core. Beroende pa throttlingniva lagger kortet sig dar nagonstans. Jag hade problemet med mitt kort att den la sig pa 824 vid temperaturer under 26, 526 vid temps under 24, och 324 vid temps ~22. Riktigt mysko, cold throttling kan det kallas.

Ladda hem programmet nvidiainspector sa kan du se alla 4 olika throttlingstatesen for just ditt kort.

Ok, tack för info. Kan man justera dessa "modes" på något sätt - eller koppla bort dom helt?

Av meandra
Skrivet av Xelathur:

Jag lyckades efter voltmod och nytt BIOS fa upp mitt 680 i 1320 core/3500 mem, men jag gillar absolut inte kortets automatiska throttling som sker valdigt konstigt och bara leder till problem.

Skulle jag valja kort idag blir det 7970, da det ar mycket enklare/svarar battre pa OC.
680 kanns som ett mellanklasskort med en rejal prislapp.

Kan du berätta mer om den automatiska throttlingen? Hur funkar den, när kickar den in osv... ?

Av meandra
Skrivet av martin_opell:

Varför lägger du upp 2 trådar om samma problem? :S

Jag vet, my bad, skrev till moderator att han borde låsa eller länka den andra.

Skrivet av Xelathur:

Jag hade lite problem med beta 310.33, sa jag korde tillbaka till WHQL 306.XX, men jag har inte hort om nagra andra som har problem med 310.33 sa kor pa dem.
Problemet du har ar nog att ditt 680 throttlar aven nar temperaturen inte gar over 70, vilket gor att den aldrig kommer ligga pa full load och ge maximal kraft.

Vilket marke ar det pa ditt 680? Vad har det for stock-clock, och vad ska den ha for boost-clock?
Ladda hem foljande program; GPU-Z, EVGA Precision X

Det är enligt sign, Gigabyte windforce OC. Men jag tror inte det throttlar, när jag kör closequarters så ligger det stadigt på runt 95% load. Lutar åt att CPUn inte levererar tillräckligt tycker jag. När jag slog på boost-funktionen såg jag direkt tydlig effekt och det rör sig ju inte om mkt klockning direkt, ska ge mig på o klocka den till max nån dag i veckan o se hur GPU svara på det.

Av meandra

Kanske, vet inte. I mitt fall verkar CPUn flaska lite. Körde den på stock först o då jobbade 680 bara på 70%, efter lite klockning så ser dock siffrorna ganska bra ut. 72 i medel-fps på BF3 Karkand 64spelare.

Av meandra

[QUOTE="Xelathur;12885840"]1. Kontrollera att du har senaste drivrutinerna installerade
2. Kontrollera sa att ditt kort inte gar over 70C, da det borjar throttla
3. Kor 3dmark11, vad far du for score dar? ( Performance, Extreme )

Senaste drivers har jag (kör beta 310.33).
Kortet har inte varit i närheten av 70, ligger på höga 50 - antagligen eftersom det inte belastas mer än typ 80%.

Ska köra 3dmark ikväll efter jobbet så får vi se vad det säger.

Av meandra

Det jag kan tillföra tråden efter två dagars erfarenhet av 680 är att Gigabytes windforce-version är väldigt tyst. Att gå från 460-SLI till detta kort var som att gå från en flygplats till ett bibliotek för öronen.
Sen har jag haft lite strul i början med att få upp kortet i full load. Tror min CPU flaskar det lite i BF3 på de stora banorna. Efter OC på prollen o tricksande med inställningar så levererar det dock stadiga 60 på Ultra-settings.