Inlägg

Inlägg som meandra har skrivit i forumet
Av meandra

Klart du kommer märka skillnad. Jag känner inte till 5870 så väl men GTX 460 har jag kört länge (gör fortf fast i SLI). Ett vanligt 660 spöar ju 560Ti vilket i sin tur spöar 460 så skillnaden är redan där stooor. Om du sparar de extra hundralapparna till ett 660Ti så är det ju en jätteboost du kommer få. Tror inte heller din CPU kommer flaska igen. Så... absolut upgrade!

Av meandra

Självklart ska EA inte tillåta mods på allmänna servrar. Förstår inte hur man kan gnälla över det och tycka att de borde "lyssna på betalande spelare". Köp inte spelet om ni tycker det är så dåligt att det måste göras om. Allt som på något minsta lilla sätt kan bidra till ojämnheter i spelet ska inte tillåtas. Det finns tillräckligt många parametrar som inte EA råder över som ger somliga fördelar/nackdelar ändå (uppkoppling, hårdvara). Go EA, ban the wicked!

Av meandra

Ska se till att testa samtliga era råd. Tack för tipsen!

Av meandra

Fast det är inte min burk det gäller, det är en polares. Han har bara ett kort, ett GTX 560 Ti.

Av meandra

Ett pip, precis som vanligt. Varken långt eller kort tycker jag, det låter som det alltid gjort.
Ja, vad har han för moderkort?! Tror det är ett msi men kommer inte ihåg exkat vilket tyvärr.
Tack för engagemanget

Av meandra

Dator startar 5 sek sen död igen o igen

Jo min polare suger mer på datorer än jag gör. Han beskriver problemet så här:

Jag trycker på knappen.
Fläktar går igång
Datorn piper och sen stängs allt ner.
Ingen signal hinner gå fram till skärmen innan den dör.

Mina misstankar är grafikkortet. Vad tror ni? Hur feltestar man det här effektivt?

Tack för all hjälp o kloka råd!

Av meandra

Snurrar alla fläktar ok? Om fläkten på GPU eller CPU blivit blockerad, kanske fått en sladd i kläm eller nåt, så stänger ju datorn ner som skydd för att inte komponenterna ska förstöras.

Av meandra

Google brukar ju vara en bra kompis i de här lägena. Bland annat kunde man hitta den här sidan, kanske kan vara nåt
http://www.youtube.com/watch?v=91-COH7N9zw

Av meandra

Har bara kört SLI med mina gtx460 som jag fortfarande har kvar så jag kan inte uttala mig om andra kort. Men med dessa i BF3 (som är det enda jag spelar) funkar det klockrent. Ingen stuttering och bra mkt prestanda för pengen.

Av meandra

Köp dom här istället:
http://www.blocket.se/stockholm/2st_Sparkle_GTX460_OC_1GB_GDD...

Billigare och dessutom spöar dom upp 560ti så det ryker.

Av meandra

WDTV Live Gen 3 - sortering av full dvd vs mappar

Hej,

Har skaffat en mediaspelare enligt rubrik. Funkar fint på alla sätt utom ett... eller möjligen två

Jag har en extern hårddisk kopplad till den. De flesta filmer är .avi eller .mkv som ligger i egna mappar.
Spelaren sorterar givetvis innehållet efter mappens namn som sig bör.
MEN jag har också en och annan full dvd/blueray. I win7 ser det ut som att mappen heter ex "alien". WDTNn sorterar dock denna som en filmfil och den lägger sig därför efter alla mappar i strukturen. Det spelar ingen roll om jag gör ytterligare en mapp och lägger in "alien" i den, spelaren känner ändå av att det ligger DVD-material i någon undermapp och presenterar den som en filmfil istället för som en mapp. Kan jag lösa detta på ngt sätt?

Andra problemet är att den externa HDDn inte stänger av sig när WDTVn är i standby-läge. För vissa funkar det väl prima men jag hade föredragit att den stängt av vid standby och satte igång igen när jag drar på WDTVn. Annars är ju valet att antingen alltid ha HDDn på eller stänga av WDTVn men då tar det så lång tid för den att boota upp tycker jag.

Tack för er hjälp!

Av meandra

LED + usb-disk = fail ? filer syns inte

Köpt en Philips 47tums smart LED. (47pfl...)
Den ger mig möjligheten att koppla in en usb-disk o kolla filmer därifrån. Problemet är att alla filmer inte syns. Och det är något knas. Jag har två diskar som är speglingar av varandra ifall någon skulle krasha. När den ena är inkopplad syns vissa filmer. När jag kopplar in den andra syns vissa andra men nu saknas en del som syntes när den första var inkopplad!??
Kan det bero på antal filer/filmer? Att det är för många så TVn inte kan indexera alla ordentligt. Jag tycker det är lite si och så med bokstavsordningen också, ibland dyker en film upp till synes helt osorterad på fel ställe.
Har någon någon idé runt detta?

Tacksam för tips

Av meandra

Gör det lätt för dig, välj ultra(13000:-) eller allra helst overkill (16000:-) från inet:
http://www.inet.se/produkt/1517096/taurus-overkill-gtx-680-i7...

Av meandra

Rubberband problem efter update BF3

Har spelat BF3 sen starten och det har (otroligt nog) flutit på skitbra hela tiden fram till nu. Har inte spelat på ett tag men nu idag tänkte jag det vra dags. Uppdaterade till den senaste patchen, vet inte när den kom riktigt. Efter det är det rena gummibandsleken. Funkar kanske en 5 minuter sen kör jag fast i tuggummit. Gubben bara studsar runt på banan. Helt ospelbart. Någon som har varit med om liknande? Någon idé på fix?

Tack

Av meandra

kan du inte pimpa din budget en 5-hundring, då hamnar du ju på 580-nivå?

Av meandra

Det går ju fint med det agget. Jag skulle inte oroa mig för mkt om kylningen. Jag kör SLI på 460 och de blir inte särskilt varma, inte så det oroar iaf. Presterar bra tycker jag. High i BF3 är inga problem.

Av meandra

Haha, det är lugnt, jag vill varken ha pizza eller öl, det är ju inte så svettigt att ta med sig det till jobbet och dessutom blir jag av med lite av stöket hemma Vet själv hur det var när man var yngre och inte hade några pengar. Jag mår bättre om det kommer till nån som blir glad av det än att det ligger o skräpar hemma. Hoppas jag hittar prylarna nu bara

Av meandra

Ser att du bor i gbg. Har du ork att ta dig mitt jobb (SVT på Lindholmen) i morgon kan du få en amd x2 6400+ (tror jag det är:) Har ingen användning för den längre, faktum är att du kan ta mobot och RAMen också, det sitter nog 4Gb på det tror jag. (allt detta under förutsätttning att jag hittar skiten, men det ska nog ligga i skrotboden=) PMa mig isf med ett nummer så jag kan kontakta dig.

Av meandra

Fast är det inte så att förutom "input lag" som v-sync kan ge upphov till så kan man också råka ut för drops ner till 30fps om man har v-sync låst på 60 men GPUn inte kan leverera 60.

Datorn tvingas hålla sig till sin låsta uppdateringsfrekvens men måste "hoppa över" varannan uppdatering så snart fps sjunker under givna 60. Alltså om du landar på 58 fps kommer du droppa rakt ner till 30 och stanna där tills din GPU kan leverera 60+ fps igen om du har v-sync påslagen.

Av meandra

Jo som frankof skriver, stäng av hårdvaruacceleration. Det gjorde tricket för mig