Inlägg

Inlägg som kaya har skrivit i forumet
Av kaya
Skrivet av XPerion:

Tycker OP5 har varit katastrofal med problem och senaste upptäcktes skärmen är monterad upp och ner för få plats med dubbla kameror därbak.
https://9to5google.com/2017/06/30/oneplus-5-display-mounted-u...

Förstår inte hur dom tänker nu.

Det kanske var den Australiska versionen?

Min skärm är iallafall inte upp och ner den är vänd åt det håll som jag håller telefonen.
Och några buggar eller problem har jag inte upptäckt, vad är det för problem som du har?

Skrivet av Ninotramp:

Trodde batteriet på min OP2 va gået. Men nu vet i fan om det var något fel på min gamla mobil. Tankar om batteriet på 5an?

Skickades från m.sweclockers.com

Mest positiva överraskningen är batteriet, jag jobbar natt och då spenderar jag mest tid med att leka med mobilen, med min gamla opo så fick jag ladda den när halva natten gått.
Nu kom jag precis hem och jag har 53% batteri kvar och då har jag inte laddat nått under natten och den var inte fulladdad när jag åkte till jobbet. Grymt nöjd med batteriet.

Av kaya
Skrivet av anon131444:

@tiieempu: Jag kör bara 1080p och kommer nog aldrig uppgradera vidare. Har precis uppgraderat en 24" 1080 g-sync.

Då är det bara onödigt, ditt 980 ti kommer utan problem hålla i 2 år till.

Av kaya
Skrivet av Stacks:

Tack! Polaren har varit snål och inte velat betala 29 euro, vilket i sig är helt absurt då detta är nog bland det bästa spelet ute atm!
Men testade med koden och den funkade, 20£ blev det som Du sa.

Jag betalde fullpris och jag är redan uppe i över 500 timmar det blir ca 60 öre timman, inga större summor att bråka om

Av kaya

Gmg har en 25% voucher på pubg med den blir prist £20
Tydligen så räcker den bara till 3 köp

BTZNX4J-OCZQ562-ML7VZTP

Ta bort alla Z från koden dom la jag dit som anti bot.

Av kaya

Jag betalar hellre 1500:- på ebay än att betala dom pengarna till Bergsala.

Av kaya

@Inet: Ja det mailet hamnade i reklamfoldern så det såg jag inte, det enda jag såg var bekräftelse på avbokning. Men tack för svar, än fast det var fel svar

Av kaya

Man blev ju lagomt glad när man vaknade idag och såg det här mailet av inet.

BEKRÄFTELSE AV BORTTAGNING AV ORDER

Order 0007694205 har tagits bort hos Inet.se

Är det fler som fått sin order borttagen av inet?

Av kaya
Skrivet av anon273333:

Försöker hitta något bra tangentbord till min 1+1. Jag råkar alltid stava fel utan att den rättar mig och när jag vill skriva något engelskt ord så kommer den och rättar det till något annat. Vilket tangentbord använder ni till era androids. Förövrigt väldigt nöjd med min 1+1 så finns ingen anledning för mig att skaffa en 1+5 förutom kameran.

Jag var också väldigt nöjd med 1+1, det var bara kameran som jag var missnöjd med. jag beställde femman men ångrade mig och avbeställde men den kom ändå och nu efter att ha testat den under en dag så kommer jag att behålla den. den e jävligt najs, mycket trevligare skärm och allt går så mycket snabbare. enda nackdelen och det är en stor nackdel är att den är så hal vad är det för mening att bygga en supertunn mobil om man ändå måste ha ett skal till den för att inte tappa den? :/ saknar verkligen 1+1 baksidan.

Angående tgnbord så har jag alltid kört med swiftkey, skrev ett mail på femman och upptäckte efter två ord att jag saknade swiftkey så nu är det installerat igen

Sen var det skitsmidigt att flytta över allt, håll gamla ettan rygg mot rygg mot femman så flyttas allt över, appar, kontakter hela köret.

Av kaya

Otroligt hal telefon, dom skulle behållit baksidan som opo har.

Är det nån som hittat nått bra wallet case?

Av kaya

@hultron: På min tid betydde docka till dotterns rum nått helt annat

Äntligen fick jag min nya mobil, förhoppningsvis så är kameran bättre än den på min opo.
telefonen är en OP5 128GB

http://i.imgur.com/x5hjFEM.jpg

Av kaya

Jag och DHL har tydligen inte samma uppfattning om vad expressfrakt betyder.

Citat:

14 Försändelse hålls kvar AXAMO - SWEDEN 14:54

Av kaya

Det finns ingen tillverkare som inte har problem med coilwhine och det är inte bara grafikkortet som spelar roll, ett kort som är tyst i min dator kan mycket väl ha coilwhine i din dator.
PSU kan ligga bakom det.
Själv har jag ett Gigabyte och jag har inge coilwhine men läser man swecs tester så verkar alla kort ha det. Du får helt enkelt beställa och hoppas på tur, du har ju ändå två veckors ångerrätt så har du otur så är det bara att skicka tillbaka och köpa ett nytt.

Av kaya
Skrivet av candybag:

Alltså, är det inte lite miljövidrigt att mina kryptovalutor? I en perfekt värld borde energin som krävs för att driva alla "mining farms" kunna användas till ett bättre ändamål.

Jag respekterar folk som gjort pengar på vägen men tycker det är en märklig lansering från Nvidia och AMD ur just miljösynpunkt. Såvida de nya korten inte är betydligt mer strömsnåla... men jag ser det fortfarande som ett slöseri på resurser

Sila mygg och svälja elefanter? Otäta fönster och dåligt isolerade tak är en betydligt större miljöbov. Eller folk som väljer att åka flyg mellan bromma och arlanda.

Av kaya

Känns som en rätt liten marken, hotell med gamla tv apparater.
Det betyder att det måste var ett väldigt högt pris för att det ska bli några pengar men är det för dyrt så är det ingen som köper.
Nee det här luktar flopp.

Av kaya
Skrivet av issue:

kluven.. är sjukt butthurt efter att ha beställt NES Classic Mini i augusti/september men inte fått någon.. så vill av princip inte köpa denna.. men är ju ändå såååå sugen

Vart beställde du? Jag köpte min från media markt i mitten av april i år och jag fick min.

Av kaya
Skrivet av Mortac:

1500 kr för en produkt värd 800 kr? Här har dom verkligen lyckats. Först skrämmer man upp kunderna med att sluta tillverka NES Classic. Sedan släpper man SNES Classic och folk kastar pengar hejvilt i ren panik. Totalvägrar att betala dubbla priset p.g.a. deras marknadsföring. Då är jag hellre utan.

Läser du nyheten här på Swec så ser du att priset blir ca 800 och på inets sida så står det att priset kommer sänkas när dom fått priset bekräftat. Med nes classic så tog webhallen 1200 vid förbokning men dom sänkte det till 800 sen när dom sålde konsolen. Så ett förhögt pris vid förbokning är inga konstigheter.

Skickades från m.sweclockers.com

Av kaya
Skrivet av Xeraton:

Då är det alltså ett AMD RX Vega i kombination med en Intel core i9 man ska ha om man vill ha det varmt i rummet i vinter Föreställ er den värmeutvecklingen, 400W för en klockad i9 och resterande system utan grafikkort plus en Vega som kan dra 375W vattenkylt. Nu snackar vi nästan 800W utan crossfire.

Skickades från m.sweclockers.com

Med crossfire så är vi uppe i nästan 1200w det är effekter som man brukar se på el element http://m.clasohlson.com/se/Element-1000-W-230-V/36-6037?gclid...

Av kaya
Skrivet av hakd:

Fast det är mycket BS, såvida man bara har en GPU så kommer det inte vara några problem alls.

Jag minns själv 290 serien, som åt ström och landade runt 95c i temp, inget problem alls med ett normalt chassi.
Det enda direkt negativa är ju att ljudnivån går upp endel.

1080 TI drar idag mest ström av alla, monster drar mera än normalt. Så enkelt är det

Jag minns när jag bytte från 290x till ett 1070 så trodde jag först att 1070 var trasigt för det var så tyst.
50w hit eller dit kanske inte spelar så stor roll för nätagget men det har en enorm påverkan på ljudnivån samt överklockningsmöjligheten.

Av kaya
Skrivet av CyrusRNetWork:

Ja det är det men finns det någon medel eller så man kan köpa för att få bort reporna?

Är det små repor så kan du testa med diamantpasta, kolla aliexpress, dom är mycket billigare än svenska åf https://www.aliexpress.com/w/wholesale-diamond-paste.html?spm...

Av kaya